delirirsiniz yapmayın.Daha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Ay canım uzun yol çektiOhh çok keyifli bayılırım.
Yolluk yapın kendinize kekler, börekler. Bir de çay. Yol da dura dura gidersiniz. İki şoför 17 saat gidebilir. Olmadı gece konaklarsınız.
Ay canım uzun yol çekti
valla bana kalsa 4 gün 4 gece hiç durmadan giderim,bayılırım yolculuğa,araba kullanmayıda severim ama 5 saat sonra göz yoruluyor,kol yoruluyor,ayak uyuşuyor,yol ilüzyonu oluşuyor,hiç durmadan gidilir gidilmez değil ama riskliDaha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Daha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?