- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
GidilmezDaha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirimNeresi burası, uçak seçeneği yok mu?
Dinlenmeden mümkün değil, nerdeyse 1 günlük yol bu mutlaka dinlenmek gerekiyor. 17 saatte zaten geceye denk gelirsiniz yatıp uyumak gerekiyor, yoksa hem kendiniz için hem diğer insanlar için tehlike oluşturursunuz.
Bunu söyleyenler de ayrıca beyinsiz sanırsam, akıl var mantık var 17 saat aralıksız araba kullanmak sizce mümkün mü???
Ne 17si biz 24 saatlik yola gidiyoruz esimle Azerbaycan'a:) eskiden kullanamiyordum. Simdi uykusu gelince yardim ediyorum. Gözünüzde büyütmeyin gidilir.Daha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Düzeltme : Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Bu arada vakit mayisin sonu olacak
Ya bizde aksine gece yollar bos oldugu icin bir gecede bi ulkeyi geciyoruzGündüz giderim de gece zor. Gece hiç bir yeri görmüyorsun, uyku bastırıyor.
Ama giden gidiyor yani.
Merhaba biz istanbuldan ardahana her sene 19-20 saate gidiyoruz eşim hep tek kullanıyor ama çok iyi şöför olması lazım uzun yol çok zor Allah korusun bölerek gitmek daha mantıklıDaha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Düzeltme : Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Bu arada vakit mayisin sonu olacak
Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Vakit de mayisin sonu gibi
YhaaKamp deneyimim maalesef pek yok ama Google amcaya sordum:
Mersin'den Başlayıp Fethiye'ye Kadar Uzanan Doğa İçinde Tatil Yapabileceğiniz Akdeniz Kamp ve Gezi Rotası
Akdeniz'in birbirinden güzel koylarına gitmeyi, antik kentlerin denizle buluştuğu harika kıyılarda yüzmeyi kim istemez? Bu yıl pandemi ve pahalılık sebebiyle...onedio.com
Mersin Kamp Alanları ve Gezi Rehberi - Kampbros
Doğu Akdeniz'in büyük şehirlerinden biri olan Mersin Kamp Alanları ve Gezi Rehberi yazısını sizler için derledik.kampbros.com
Mersin Kamp Alanları - Kamp Yerleri: Kamp Alanları, Bungalov, Karavan ve Çadır Kampı
Mersin kamp alanları listesini paylaştık. Mersin ücretli kamp yerleri ve Mersin ücretsiz kamp yerleri listesine göz atmayı unutmayınız...www.kampyerleri.org
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?