Konuşmayı bırakırdım ve evime sokmazdım. Akrabam da olsa hırsız ile işim yok. Geldiği yere geri gidebilir25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ
Ablan o şekilde yetistirdiyse yapacak birşey yok maalesef.25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ
Farketmiyor banyodan bile biseyler bulup aliyorlarGeldiklerinde odamı kilitlerdim
oha berbat bi alışkanlıkFarketmiyor banyodan bile biseyler bulup aliyorlar
Aksine kimse duymasın diye sürekli üstünü ortuyorumKıyameti kopartır rezil eder sonra da görüşmem.
Niye ki? İyice cesaretlenip başkalarından da çalsın diye mi?Aksine kimse duymasın diye sürekli üstünü ortuyorum
Niye ki? İyice cesaretlenip başkalarından da çalsın diye mi?
Malesef anneden yetişme ablam önünü kesmiyor diye ama birdaha asla onu eve almiycam anlamıyor zatenBaşbaşa bir yerde oturup tatlı dille bunun yanlış olduğunu, hayatında ona hep zarar vereceğini anlatabilirsiniz. Malesef alışkanlık edinmiş olabilir.
Ablamda onu savunmaya geciyor aynı 2sideBelki psikolojik bir hastalık olan bir şeyleri çalma isteğindedir ablanızla oturup ciddi ciddi konuşun siz teyzesisiniz ama dışarıda böyle bir şey yapsa zarar görebilir herkes aynı tepkiyi vermez bence bu yönden bakın
25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?