17 yasinda yigenim kucuklugunden beri esyalarimi caliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
28
27
25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ

Konuşmayı bırakırdım ve evime sokmazdım. Akrabam da olsa hırsız ile işim yok. Geldiği yere geri gidebilir

Ablan o şekilde yetistirdiyse yapacak birşey yok maalesef.

Belki psikolojik bir hastalık olan bir şeyleri çalma isteğindedir ablanızla oturup ciddi ciddi konuşun siz teyzesisiniz ama dışarıda böyle bir şey yapsa zarar görebilir herkes aynı tepkiyi vermez bence bu yönden bakın

Ablamda onu savunmaya geciyor aynı 2side

İyice korkutmanız lazım. Ben sizin yerinde olsam evime almazdım ama 2 gün sonra daha büyük bir eşyanızı çalar. Sizden uzak olsun gerisi ablanızı ilgilendirir.

Tedavi ettirmezsen bundan sonra alırsa eşyalarımı döverim diye söyleyin

Başını belaya açar bu çocuk başka yerde de yapıyordur hastalık olanı var ama adice yapanda var hasta da olmayabilir yani. Ben sanırım anlaması için evime almamak için bahaneler uydururum. Yada gelince evde biseyler çalınıyor durmadan araştırcagiz de.
Rezillik.
Bir arkadaşım da ufakken böyleydi hala güvenim yoktur ona travma yaptı bende.

Çok yakınım böyle biz çok davet etmiyoruz . Sizin öyle bir şansınız da yok aşırı yakinsiniz gelme desenizde gelir onlar. Polise veririm deyin korkutun tedavi olsun hastalıksa değilse de bıraksın bu kötülüğü

Yarın bir gün Allah korusun bir yerde büyük bir şey calinir üzerine kalır önlem alın gerekirse psikolojik yardım alın günah çok genç daha

Babasıyla konuşurdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…