Ablanız yeğeninizi maalesef küçükken başkalarının eşyalarını izinsiz alamazsın diyerek büyütmediği için bugün yeğeniniz böyle, savunmaya geçerek de izinsiz eşya almasını pekiştirmiş sanırım küçüklükten beri böyle yeğeniniz, eskiden çocuk diye göz yummuş şimdi de evladı diye savunmaya geçiyor davranışın yanlış olduğunu kendisi de kabul etmiyor bu yüzden sizin yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki, çok çok evinize kabul etmezsiniz gerekçe olarak da eşyalarınızı izinsiz almasını gösterirsiniz.Ablamda onu savunmaya geciyor aynı 2side
Hata ediyorsunuz. Siz yüzleşip yaptığının yanlış olduğunu söylemez,adam akıllı konuşmazsanız birşey olmuyor demek ki diyerek çalmaya devam edecek.Aksine kimse duymasın diye sürekli üstünü ortuyorum
Ben evime sokmazdım senden deyil herkesten çalıyordur muhtemelen25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ
Belli ki ablanızın tarafından olumlu bir dönüt alamayacaksınız, eşiyle konuşmayı deneyin. Olmazsa çaldığı eşyaları onların evinde aa bu benim değil miydi neden burda gibi bir söylemle ortaya çıkarın, utanması gerekiyor25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ
Çok yaptim utanmıyorlar yine aliyorBelli ki ablanızın tarafından olumlu bir dönüt alamayacaksınız, eşiyle konuşmayı deneyin. Olmazsa çaldığı eşyaları onların evinde aa bu benim değil miydi neden burda gibi bir söylemle ortaya çıkarın, utanması gerekiyor
Yetistirirken başkalarının eşyalarına izin almadan el uzatmayacagini dememiş ablan yakınlarından çal demiş galiba çok kötü bir durum tepki koy alma eve25 yaşındayım 17 yasinda yigenim fırsatını buldukça esyalarimi caliyor uyarmaktan bıktım ama yine devam ediyor geçen gün 60 tlye aldığım sabunuda çalıp götürmus ablamada soyluyorum bide üste çıkıyorlar anlamıyorlar siz olsaydınız ne yapardiniZ