Annemle babam ben 5 yaşındayken ayrıldılar ama hiç istemedim ayrılmalarını ikisi de evlenmediler. Biz babamda kaldık annem çalışmıyordu. Abim vardı o yurtdışına gitti üniversiteye 2 yıldır tekim. Babamla ikimiz yaşıyoruz ama babam beni sevmiyor gibi. Para veriyor çok ama siteden çıkmama izin vermiyor. Sürekli tepemde ders çalış diye. Çalışıyorum ona yetmiyor. 10. sınıf çok zordu ve benim ortalamam 97.88'di okul zamanı boyunca asla sitenin dışına çıkmadım. Sadece cuma akşamları 1 saat mesa plazaya gidebildim o da sitenin içinde ve artık boğuldum. Ameliyat oldum hastaydım babamla annem ikisi birden girmediler odaya. Biri gördü çıktı sonra diğeri geldi. İkisinin de olmasını çok istedim. Sevgilimi biliyor bir şey demiyor. Özel okula gidiyorum hocalar sözlüme 100 vermeseler deliriyor sonra bana kızıyor,hocalara yalvarıyorum düzelttiremezsem okula gelip kavga ediyor. Arkadaşlarımın arasında inek oldum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama o sürekli üzerime geliyor. Annemle görüşmeye gideceğim dediğimde cüzdanımdaki paraları falan alıyor. Annem de babam da birbirlerinden nefret ediyorlar arada ben kalıyorum. Gitsem en iyisi olacak gibi hissediyorum.