17 yaşindaysan ve ben gibiysen

Kilo aldıracak şeyleri genelde sabahtan yiyorum ama her zaman değil ve ölçülü
Öğlenleri et türü ya da kuru bakliyat nohut gibi şeyler yiyorum
akşamda mutlaka salata oluyo annem sağolsun :1: :1:
Çok susuyorum buu aralar 2 litre oluyodur belki
Ayrıca yemeklerden 10 dk önce 1-2 bardak su içiyorum yeme isteğini bastırıyor .
Bu pazar 3. haftam olacak neredeyse ve yaklaşık 3.1 kilo vermişim belki pazara kadar 3.5 tamamlarım
Ben inanıyorum başarıcam...BAŞARICAZ !!

Kilo aldıracak şeyleri genelde sabahtan yiyorum ama her zaman değil ve ölçülü
Öğlenleri et türü ya da kuru bakliyat nohut gibi şeyler yiyorum
akşamda mutlaka salata oluyo annem sağolsun :1: :1:
Çok susuyorum buu aralar 2 litre oluyodur belki
Ayrıca yemeklerden 10 dk önce 1-2 bardak su içiyorum yeme isteğini bastırıyor .
Bu pazar 3. haftam olacak neredeyse ve yaklaşık 3.1 kilo vermişim belki pazara kadar 3.5 tamamlarım
Ben inanıyorum başarıcam...BAŞARICAZ !!

çok iyi ben aç karnına su içince midem bulanıyor 2 gün su içmedigimi bilirim su içmeyi alışkanlık hale getirmem lazımmm

çok iyi ben aç karnına su içince midem bulanıyor 2 gün su içmedigimi bilirim su içmeyi alışkanlık hale getirmem lazımmm

Evet su çok önemli hem cildide güzelleştiriyor bende bugün karbonatlı suya başladım bakalım faydası olacak mı :ssz:
Ya ben bir gün içerisinde 2-3 defa tartılıyorum dayanamıyorum :1:

Gel birlikte diyet yapalım yalnız olmuyor bugün tartıya çıktım ver göremiyecegim en kötü sayıyı gördüm 90 ne ara ben böyle oldum bu defa taktım kafayı herşey kafada bitiyor sen istedikten sonra yapilmyck şey yok bizde belki bundan 4,5 ay sonra başkalarina zayıflığın ne.kadar güzel olduğuna dair öğütler vericez . ASLA PES ETMEK YOK YARINLARIN MUTLULUĞU ICIN EN ÖNEMLISI.

bende uğraşıyorum olmuyo gel birlikte zayıflayalım bıktım gıydıgım herseyden göbegımın sallanmasına yada göbegimi kapatmaya çalışmaktan :8.(:8(:(:(

aynı durum bendede var 17 yaşındayım ve 82 kiloyum ve bu yaşlarda insan çok utanıyor dışarıda herkesin gözü üstümdeymiş gibi hissediyorum ve arkadaş arıyorum her gün neler yaptığımızı anlatalım eğer isteyen varsa mesaj atsın bir konuşalıım:25:

aynı durum bendede var 17 yaşındayım ve 82 kiloyum ve bu yaşlarda insan çok utanıyor dışarıda herkesin gözü üstümdeymiş gibi hissediyorum ve arkadaş arıyorum her gün neler yaptığımızı anlatalım eğer isteyen varsa mesaj atsın bir konuşalıım:25:

bana uygun birlikte zayıflaya biliriz ben yeni üye oldugum için bilmiyorum nasıl atıldıgını :( evet hele arkdaş ortamında en kilolusu sen utanç vericiii

Kızlar merhaba ben daha oncede diyet yapcagmdan bahsetmstm bu konuda aslnda dusundumde gerçekten bu konunn ustunde cok duruyoruz sunu yapalim bunu yapalm ki özellikle basari öykülerini okuduktn sonra bende bircok kez diyete basladm ancak gerisi hicbirzaman gelmedi diyebilirim ve icten ice dusunmeye başladım diyeti uyguladiktan sonra diyelm ki zayifladk peki o diyeti zayifladktn sonrada mi uygulucaz eger uygulamazsk kilo acisindan belki de verdigimizn dahada fazlasini alicaz bunun uzerine kac gundr dusunuyorm ta ki biraz önce bu sitede okudugm yazıya kadar gercektn butun aklimdaki soruların cevabi var ve herkes okumali bence sonuçta diyet denn seey gercektn sacma geliyor artk bana hep bi kural bslarken şunu yemeliym mesela sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek kibrit kutusu peynir evet çoğumuz ilk gun buna cok dikkat ediyoruz peki 1 gün sonra 1 hafta sonra noluyor gecen gun yemedigimz çikolatayi pastayi diyeti bozdugumzda verdiklerimizin fazlasiyla alabilck bi sekilde yiyoruz halbuki canimiz istediğin de yesek daha az yicez benim dusuncem bu sitede okudugm bi yaziyla degisti gerçekten cok iyi anlatilms linkini sizede vermeliym
Ben artk günlük tutuyorum ve her konuda daha etkili oluyor gunluk dedigime bakmayn motive edici sozler yaziyorm suan nedn kendimi pek sevmedigmle ilgili seyler ozguvenimin nedn daha az olduğu ile ilgili tabikide bunlarn cevabı kilolu olmam ama bunu artik dert etmiyorum sonucta bu hale kendim getirdm kendimi suçlusu benim biziz nasil bu hale geldiysem eski halimede dönebilirm yazidada yazdıgi gibi "bende zayif olabilirim benim iskeletimde incecik insaninkinden farksiz" artk bu düşüncedeym buna inaniyrm
Bu arada link veremedigm icin yazinin basligini veriyorum umarm bulursunz :))
"42 kilo zayiflayan guldemirin basari oykusu "umarm sıkılmadan okursunuz cunku cok dogru seyler bakis acim değişti resmen neyse fazla uzattm sanirim lutfen okumadan geçmeyin :))

Kızlar merhaba ben daha oncede diyet yapcagmdan bahsetmstm bu konuda aslnda dusundumde gerçekten bu konunn ustunde cok duruyoruz sunu yapalim bunu yapalm ki özellikle basari öykülerini okuduktn sonra bende bircok kez diyete basladm ancak gerisi hicbirzaman gelmedi diyebilirim ve icten ice dusunmeye başladım diyeti uyguladiktan sonra diyelm ki zayifladk peki o diyeti zayifladktn sonrada mi uygulucaz eger uygulamazsk kilo acisindan belki de verdigimizn dahada fazlasini alicaz bunun uzerine kac gundr dusunuyorm ta ki biraz önce bu sitede okudugm yazıya kadar gercektn butun aklimdaki soruların cevabi var ve herkes okumali bence sonuçta diyet denn seey gercektn sacma geliyor artk bana hep bi kural bslarken şunu yemeliym mesela sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek kibrit kutusu peynir evet çoğumuz ilk gun buna cok dikkat ediyoruz peki 1 gün sonra 1 hafta sonra noluyor gecen gun yemedigimz çikolatayi pastayi diyeti bozdugumzda verdiklerimizin fazlasiyla alabilck bi sekilde yiyoruz halbuki canimiz istediğin de yesek daha az yicez benim dusuncem bu sitede okudugm bi yaziyla degisti gerçekten cok iyi anlatilms linkini sizede vermeliym
Ben artk günlük tutuyorum ve her konuda daha etkili oluyor gunluk dedigime bakmayn motive edici sozler yaziyorm suan nedn kendimi pek sevmedigmle ilgili seyler ozguvenimin nedn daha az olduğu ile ilgili tabikide bunlarn cevabı kilolu olmam ama bunu artik dert etmiyorum sonucta bu hale kendim getirdm kendimi suçlusu benim biziz nasil bu hale geldiysem eski halimede dönebilirm yazidada yazdıgi gibi "bende zayif olabilirim benim iskeletimde incecik insaninkinden farksiz" artk bu düşüncedeym buna inaniyrm
"42 kilo zayiflayan guldemirin basari oykusu "umarm sıkılmadan okursunuz cunku cok dogru seyler bakis acim değişti resmen neyse fazla uzattm sanirim lutfen okumadan geçmeyin :))

çok haklısın canım mesela ben 1 haftadır öle bi saldımki bugün toplamaya başladım daha yeni yeni diyet demeyelimde sağlıklı beslenme diyelim

haklısın kesinlikle haksızsın demiyorum ama hepsini bi plan lı programli olmasa daha zorlaşır plansız olmıycagını düşünmüyorum bi insan gerçekten kafasında başlarsa hırsla başlarsa onu hiç bir şey bozamaz ama oda bizde yok tabi

Ben acikcasi bugun butun gun denedim ve beynimde bu düşünceyi kabullendm.sabah sadece aklimda bunlar vardi ve diyet yaptıgmdan dahada az yarım ekmek yedim yanina portakal suyu yarim ekmek 2 ekmege bedeldi bugn benm icin kendim bile şaşırdım sofradan kalktığımda gayet toktum ki artk bunu yasam bicimim haline getirmeye caliscm gercekten bugn sadece karnimn aslinda cok onceden doydugunu fakat gozumn doymadigi için yediğim yemeklere pismn oldm artık bende tabagimi bitiriyim kalmasn düşüncesi yok doydugumu hissediyorm ve bırakıyorum sadece 1 kask yemek olsada bırakıyorum sırf o 1 kaşıklari yediğimiz icin boyleyiz tabaklari siyirdigimiz icin 1 hafta sonra olculucem ve buraya yazicm ama şunu söyliyim ben ilk defa bu kadar az yedigim halde keyifli hissediyorum umarim işe yarar :)

Ben acikcasi bugun butun gun denedim ve beynimde bu düşünceyi kabullendm.sabah sadece aklimda bunlar vardi ve diyet yaptıgmdan dahada az yarım ekmek yedim yanina portakal suyu yarim ekmek 2 ekmege bedeldi bugn benm icin kendim bile şaşırdım sofradan kalktığımda gayet toktum ki artk bunu yasam bicimim haline getirmeye caliscm gercekten bugn sadece karnimn aslinda cok onceden doydugunu fakat gozumn doymadigi için yediğim yemeklere pismn oldm artık bende tabagimi bitiriyim kalmasn düşüncesi yok doydugumu hissediyorm ve bırakıyorum sadece 1 kask yemek olsada bırakıyorum sırf o 1 kaşıklari yediğimiz icin boyleyiz tabaklari siyirdigimiz icin 1 hafta sonra olculucem ve buraya yazicm ama şunu söyliyim ben ilk defa bu kadar az yedigim halde keyifli hissediyorum umarim işe yarar :)
harikaaa :D bi yerde okudum bi kız 1 ayda 20 kilo vermiş herşeyim düzen ve hırstan ibretti diyor

irade olmasa hiç bir şey olmazz

Kesinlikle öyle irade herseyin başı.tabi ki irademizin ipleride bizlerin elinde motivasyonda önemli bu konuda motivosyonumuz ne kadar yüksek olursa irademizde o kadar kuvvetli olur motivasyonumuzu yükseltmek icin burdayiz zaten bu başarı hikayelerini okuyoruz bi şekilde kendimizi düşünüyoruz ve tekrar bi söz veriyoruz kendimize ama bu sözü hayatımız boyunca tutmamiz gerekiyo diyete basladigimizda zorlanmadan yapmamz gerekiyo keyif almamiz yasam bicimi haline getirmemiz yoksa diyetin bi sonu oldugunu düşünmüyorum verdigimiz kilo kac olursa olsun diyete son verdigimiz zaman daha fazlasını alabiliriz bence en iyi yöntem bu beynimize doğru seyler öğretmek çünkü midemizin sesine kulak verirsek cok onceden doydugumuzu anlayabiliriz aslinda gözümüzün doymadigi açık yada bizim toplumumuzda şöyle bişey var çocukken alisiriz yemek yemegi sevmeye bunuda geciyorum doydugumuzda birakiriz tabagimizdakileri ama aile akraba hemen o tabak bitecek gibi laflar etmeye baslarlar ki bu alışkanlık haline gelir yani bilmiyorum herkes benim gibimi 18 yasima giricm hala tabagimda biraktigimi bitirmemi bekliyolar ama bundan sonra onlarinda dicegini sanmiyorm çünkü bu hale gelmemde ne kadar benm sucum olsada onlarn da azda olsa bi katkısı var bence

Back
X