• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

çok geçmiş olsun canım sen kilo için bu kadar yüklenme ozaman, tansiyonunu düşürmeyecek şekilde biraz fazla ye.
hedef kilonu aradım aradım bulamadım gene kusura bakma canım ya:17:
rica ederim büyük bir hevesle yaptım listeyi, sonrasında verilen kiloları da büyüüükk bi hevesle yazıcaz inşallaahhh:kkk:

Çok saol cnm,yemeden mi kaynaklandi emin değilim ama o gün baya bi ordan oraya koşturmaca yaşadım bn ona bağlıyorum çünkü beslenmem gayet düzgün sizlede paylaşiyorum görüyorsunuz

Önemli değil cnm demekki baya geride kalmış yazdığım eee bu kadar muhabbet olunca :)

Bu arada.kızlar birşey.sormak istiyorum; bn liptonun form plus çayını aldım,karışık bitki,sizce bi zararı olurmu bi fikri olan varsa yorumunu görmek isterim,dün akşam baya geç içtim 11 falandi,sabah ( çok afedersiniz) wc ye rahat girdim çayın etkisinden dye düşünüyorum ama acaba zararı var mıdır mrk edyrm

Canım özel bir liste uyguluyormusun
yok canım uygulamıyorum. kafama göre canım ne isterse yiyorum ama dengede tutmaya özen göstererek.
işte standartlar vardırya kibrit kutusu peynir 5-7 zeytin....gibi(sadece hafta sonları)
hafta içi çalışıyorum canım yemek istemiyor öğlen yemek, ama elma ve sütle geçiştiriyorum
akşam az yiyorum yemeklerden gibi gibi :)
yok ızgara etmiş yok haşlanmış sebzeymiş o tarz diyetlere uyamıyorum çünkü açıkçası üşeniyorum yapmaya :1:

Çok saol cnm,yemeden mi kaynaklandi emin değilim ama o gün baya bi ordan oraya koşturmaca yaşadım bn ona bağlıyorum çünkü beslenmem gayet düzgün sizlede paylaşiyorum görüyorsunuz

Önemli değil cnm demekki baya geride kalmış yazdığım eee bu kadar muhabbet olunca :)

Bu arada.kızlar birşey.sormak istiyorum; bn liptonun form plus çayını aldım,karışık bitki,sizce bi zararı olurmu bi fikri olan varsa yorumunu görmek isterim,dün akşam baya geç içtim 11 falandi,sabah ( çok afedersiniz) wc ye rahat girdim çayın etkisinden dye düşünüyorum ama acaba zararı var mıdır mrk edyrm

ben de içiyorum canım form çaylarından ama bende bi yan etkisi falan olmuyor. günde 1 tane içiyorum. gece değilde gün içinde içmeye çalış bence, metabolizmanı çalıştıracağından gece içip yatmışsındır diye tahmin ediyorum.

Yok o dün akşam istisna oldu,yani geç geldim eve maalesef

Kızlar zayıflamak istemenizin en önemli 3 nedeni neler hadi yazalım :)

1-evlenmeden önceki ve evlendiğimdeki resimlerime bakıp bakıp sinirlerim bozulmuştu
2-eskiden giydiğim kıyafetlerimi giyemez olmuştum kıyafetleri yakıştıramaz oldum
3-artık gerçekten tipim kaymıştı:)

bardağı taşıran son damla da şöyle oldu; işe gittim iş yerinde pantolonumun arası söküldü:17:,ertesi gün başka pantolonum cebinin olduğu yanlardan ayrılmıştı. o gün dedim ben kesinlikle zayıflayacağım. ağlamıştım eve geldiğimde çok kiloluyum ben diye. eşim kızmıştı derdimi anlatamamıştım ona. zayıflamam gerekiyordu kesinlikle..
o gün bu gündür diyetteyim:nazar:

bugünkü menüm:

sabah

1 kk ke.i peyniri

5 adet zeytn

1 adet haşlanms yumurta

2 dılım lıght ekmek ve sekersiz cay

öglen:

direksiyon sınavım vardı o yüzden 2 dilim lıght ekmegın arasına haslanmıs tavuk koydum yanınada ayran yaptım aldım orda yedım

ara:

2 adet kuru kayısı ve 1 adet elma

aksamki menümde de 1 porsıyon lahana yemegi 1 dılım ekmek 1 cay bardgı yogurt ve 2 kepçe corbam var

1-evlenmeden önceki ve evlendiğimdeki resimlerime bakıp bakıp sinirlerim bozulmuştu
2-eskiden giydiğim kıyafetlerimi giyemez olmuştum kıyafetleri yakıştıramaz oldum
3-artık gerçekten tipim kaymıştı:)

bardağı taşıran son damla da şöyle oldu; işe gittim iş yerinde pantolonumun arası söküldü:17:,ertesi gün başka pantolonum cebinin olduğu yanlardan ayrılmıştı. o gün dedim ben kesinlikle zayıflayacağım. ağlamıştım eve geldiğimde çok kiloluyum ben diye. eşim kızmıştı derdimi anlatamamıştım ona. zayıflamam gerekiyordu kesinlikle..
o gün bu gündür diyetteyim:nazar:

:2: bnde aynı durumlardan muzdarip oldum

1-daracık kıyafetler giymek istemiyorum
2-oramin buramın pörtlemesinden özellikle de şu yanlarımin çıkmasından nefret ediyorum yazın dar pantolon giyemiyorum
3-erkek arkadaşima,aileme,çevreme inat zayıflamak istiyorum,o zmn yediğime içtiğime kimse karısamaz :5:

:2: bnde aynı durumlardan muzdarip oldum

1-daracık kıyafetler giymek istemiyorum
2-oramin buramın pörtlemesinden özellikle de şu yanlarımin çıkmasından nefret ediyorum yazın dar pantolon giyemiyorum
3-erkek arkadaşima,aileme,çevreme inat zayıflamak istiyorum,o zmn yediğime içtiğime kimse karısamaz :5:

bunlar çok büyük sebepler işte.. hep ince zayıf olucaz inşallah....

Günaydın canım, seni bulduğuma çok sevindim, şu anda çelik korse takıyorum 1 aya kadar bende yüzmeye başlarım, tekrar teşekkür ederim canım

cnm bende öyle uzak kalınca bide stres iş den ayrılma kpss ye çalş hareketsizlk hop 85 kg çıkmışım aylardan temmuzdu ve fena moralim bozuktu temmuzda 1 ay yapıp 5kg verdkten sonra şubata kadar hep 79-80 arasındaydı bu ay yüzmeyle birlkte 3 kg gitti gerçketen zor bi süreç kg vermek ama daha önce zayıflayıp başarabilen biz ben ınanıyorum kı lalacım yaparız
sende moralini hiç bozma, diyet gruplarına bakıyordum motivasyon için bi takıma girersem buralarda olurum ,görüşürz cnmcnm

Sabah kalkar kalkmaz bi büyük bardak su
Kahvaltı:
1 tane krep
Peynir
Domates-salatalık
3 tane zeytin
Şekersiz çay

Öğlen:
Biraz barbunya
1 bardak ayran

Ara:
Yarım elma

Akşam:
3-4 kaşık kıymalı kereviz

Gün boyu bol su,1 fincan kahve,1 fincan form plus çayı

Bu günlük bunlardı:nazar:

iyi akşamlar kızlar.
sabah kahvaltımı yazmıştım, öğleden sonra dışarı çıktık, gezerken acıktık tabi saat 2.30 gibi bi iskender yedik,
ama onun üstüne 1 saat yürüyüş yaptık eve yürüdük geldik:)
çok üşüdüm biraz uzandım kalkınca da 5 gibi bikaç bisküvi yedim.
şimdi süt içiyorum. fazla yemiş oluyorum dimi kızlar?
pişmanlık kapladı içimi :17:

iyi akşamlar kızlar.
sabah kahvaltımı yazmıştım, öğleden sonra dışarı çıktık, gezerken acıktık tabi saat 2.30 gibi bi iskender yedik,
ama onun üstüne 1 saat yürüyüş yaptık eve yürüdük geldik:)
çok üşüdüm biraz uzandım kalkınca da 5 gibi bikaç bisküvi yedim.
şimdi süt içiyorum. fazla yemiş oluyorum dimi kızlar?
pişmanlık kapladı içimi :17:
Biraz düzensiz olmuş canım ama o kadar fazla gibi görünmüyor
Iskender çok yağlı ve kalorili bi ogün olmuş ama yuremen iyi bnce
Peki su falan içiyo musun?

Biraz düzensiz olmuş canım ama o kadar fazla gibi görünmüyor
Iskender çok yağlı ve kalorili bi ogün olmuş ama yuremen iyi bnce
Peki su falan içiyo musun?

yok canım çok içemiyorum midem şişiyor ve içmek aklıma gelmiyor açıkçası.
bugün 1 bardak içtim sadece :50:

Ewet şimdi oldu,bi günde içtiğim suyu görsen şok olursun,öyle alışmışımki sabah su içmeden yemeğe başlamıyorum,sende alıştır,altı üstü 24 saatte 8 bardak bu hiç bişey değil,miden şişmez aslında sana öyle gelir,hem kalorisiz hem de cildi temizliyor:) tavsiye ederim

Ewet şimdi oldu,bi günde içtiğim suyu görsen şok olursun,öyle alışmışımki sabah su içmeden yemeğe başlamıyorum,sende alıştır,altı üstü 24 saatte 8 bardak bu hiç bişey değil,miden şişmez aslında sana öyle gelir,hem kalorisiz hem de cildi temizliyor:) tavsiye ederim

teşekkür ederim canım. o zaman bundan sonra içtiğim suyu da yazıcam buraya:)
bu konuda iteklenmeye ihtiyacım var sanırım :1:
gün içinde çok fazla çay bitki çayı tükettiğimden heralde su aramıyorum hiç. masama koyuyorum yarım litre suyu ama hiç elime alasım bile gelmiyor akşam çıkarken çantama koyup çıkıyorum her gün :1::1:

1- daha guzel gozukmek
2- kendimi mutlu ve daha guzel gormek
3- bu ulkedeki herkes 2 boyutlu sanki bir deri bir kemik aralarinda goze batmamak :1:

2gün önce kuzenime gitmiştim ve şahane bi kek ve pasta yapmıştıı hemde en sevdigimdenn :) vee ben hic yemedim onlardan mükafatınıda bu sabah aldım tartıda eksik cıkmak

nasıl güzel bi duyguymuş yahuu iyiki yememişim tadını hatırlamıcaktım belki bugüne amaa üstüme kılo olarak yapışıp kalcaklardıı

size dun yediklerimi yazayimmi ?
hadi yazayim bakalim

7.30 = 2 sb. su
8.00 = 1 ad pogaca + cay
10.00 = meyveli yogurt -(yemez olaydim midemi fenan yapti )
12.00 = mantar corba + muz (yemek felaketti )
16.00 = 1 pogaca (son du zaten bitti)
20.00 = 2dlm tavuk - 1yk. ezme - 1tk. sezar salata - 1kk peynir - 1dlm domtes - 1dlm salatalik - 2dlm ekmek - 2sb. meyve suyu (diskodaydik erkekler gunu varmis onu kutladik guzelbir canli performansla kemanlar, orglar,darbukalar, ve guzel bir ses ve bolll dans. )

yediklerimi eritmisimdir herhalde yazarken cok ama hepsi az az.

Back
X