• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.07.2009 Nişan Elbisem ve Ayakkabım

sebnem42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
4.887
3
0
Diğer
merhaba arkadaşlar

bu benim cumartesi günü giyeceğim nişan elbisem

renkli kıyafet giymeyi sevmediğimden siyahı seçtim

çoğu kişi siyah olmaz desede üzerimde görünce beğendi çok yakıştığını söyledi

sizlerinde fikrini almak istiyorum

iyi kötü her yoruma açıktır

teşekkürler...

Bence hoş ben öyle abartılı kıyafetleri sevmem nişanlıkta olsa çok zarif ve sade duruyor.Tabi nişanlık olduğu için renkli olsa iyi olurdu.Bir de üzerinizdeki duruşuda önemli.Bu arada tebrik ederim.

canım siyahın asaleti tartışılmaz belki ama bende siyah tercih etmiştim ışıl ışıl pulları olan sonra resimlere baktıkça dedim renkli birşey olsaydı yasta gibi neden siyah tercih ettim diyorum hep hala bulamadım cevabı şimdiki aklım olsaydı etmezdim kesinlikle,bunlar birer detay takılmamak önemli mutluluklarımız daim olsun tekrar mutluluklar...

cnm bende cok dusundum ama gönlume göre renk bulamadım
bide çok renklı gıymeyı seven bırı degılım
abıye de ılk kez gıyecegım o yuzden sectım
kayınvalıdem annem nısanlım herkes cok begendı
inşallah bende keske demem ama demem galıba
inşallah:kedi:

canım siyahın asaleti tartışılmaz belki ama bende siyah tercih etmiştim ışıl ışıl pulları olan sonra resimlere baktıkça dedim renkli birşey olsaydı yasta gibi neden siyah tercih ettim diyorum hep hala bulamadım cevabı şimdiki aklım olsaydı etmezdim kesinlikle,bunlar birer detay takılmamak önemli mutluluklarımız daim olsun tekrar mutluluklar...

canım elbisen çok hoş rengi senin tercihin tabiki ben olsam daha canlı gösterişli şeyler tercih ederdim ama siyah renkte bu model de çok hoş durmuş bence.. ama ayakkabını beğenmedim be gülüm keşke ucu sivri taşlı maşlı prıltılı bir ayakkabı tercih etseydin mesela gri olabilirdi...

olurmu asla kusura bakmam
bu tercıh meselesi
birde nişanım evde aile arasında sade bir tören olcak
kimi beğenir kimi beğenmez
önemli olan fikrini söylemen cnm teşekkürler

Çok sade bir elbise
Sade şıkta
Ama nişan için beğenmedim nedense..
Kusuruma bakma
Hayırlı olsun şimdiden

sağol canım
ayakkabı bıraz acele oldu alırken bulundugum yer kucuk cesıtte bulamadım belkı değiştirebilirim nişanımdan ıkı gun önce gelıcek sözlüm baska bır ayakkabı bakmayı bende dusunuyorum
yorumun ıcın sağol canım
canım elbisen çok hoş rengi senin tercihin tabiki ben olsam daha canlı gösterişli şeyler tercih ederdim ama siyah renkte bu model de çok hoş durmuş bence.. ama ayakkabını beğenmedim be gülüm keşke ucu sivri taşlı maşlı prıltılı bir ayakkabı tercih etseydin mesela gri olabilirdi...

hayırlı olsun canım hos sade ..begendım ..herkes begendıyse sorun yok zaten ama ayakkabılar daha ınce bı sey olsa daha sık dururdu gumus renklı taslı bı seyler mesela

tatlım ben beğendimyerimseniben... allah tamamına erdirsin.. benimde kınam var.. ve daha önce bu elbiseye bakmıştım... vaktim olmadı için deneyememiştim.. bende bu hafta içinde kendime bu tarz bir elbise alacam.bence güzel bir tercih yapmışsın.. :lepi:. bence rengide güzel kaydirigubbakcemile5..

bakıcam canım perşembe ya da cuma günü
hem nişan alışverişi kalabalık olunca ki
benım oyle oldu sıcakta cok gezdırmeyım ınsanları dıye aceleye geldı
nişandan 2 gun once gelıcek sözlüm o zaman onu rahat rahat gezdırebılırım :)))))
hayırlı olsun canım hos sade ..begendım ..herkes begendıyse sorun yok zaten ama ayakkabılar daha ınce bı sey olsa daha sık dururdu gumus renklı taslı bı seyler mesela

canım benım
tesekkur ederım
herkesın tarzı zevkı farklı
ben hayatımda ılk kez abıye gıycem o yuzden renklı secmedım
renk konusunda cok dusundum ama herkes begendı degısmedı fıkrım
yorumun ıcın ayrıca tesekkur ederım
daha ıyılerı daha guzellerı senın olsun :)
tatlım ben beğendimyerimseniben... allah tamamına erdirsin.. benimde kınam var.. ve daha önce bu elbiseye bakmıştım... vaktim olmadı için deneyememiştim.. bende bu hafta içinde kendime bu tarz bir elbise alacam.bence güzel bir tercih yapmışsın.. :lepi:. bence rengide güzel kaydirigubbakcemile5..

Back
X