- 29 Haziran 2024
- 70
- 47
- 8
- 25
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
İnşallahDaha 25 yaşındayım demişsin çok hoşuma gitti kızkardeşim gibi gördüm seni bir anumarım müjdeli haberini alırsın canım
Yok canım benim 7. Günde silik çizgi oldu kan 9. Günde verdim 71.14 çıktım hayırlı olsun gebesiniz dedi.ama 2 gün sonra artışı görmek için yine kan istiyorum dedi. Normal degermi dedim? Normal dedi tabi 100 üstünde olnasini isterriz dediDoktor saçmalamış canım 100 ün üstünde olması gerekmiyor henüz yeni gebelik oluşmuş pat diye 100 üzeri zaten çıkmaz üstelik 7. Güne göre değerin gayet iyi çıkmış doktorlarda bir enteresan
Yapay zeka bu şekilde söylüyor ama kişiye göre değişen bir durum geç döllenme vs olabilirKızlar selam, yarın benim büyük günüm, sabah kan vermeye gideceğim inşallah. Benimki 3ncü embriyosu iki tane. Beta değerim en az ne olması gerekiyor? İki gün sonra tekrar kan vereceğim orası ayrı ama yarın için gebeliğin ilk etapta oluşmuş olması için kaç olmalı?
Selam 25 ve üstü gebelik diye geçiyor ama gebelik yoksa 5 in üstüne çıkmaz.Kızlar selam, yarın benim büyük günüm, sabah kan vermeye gideceğim inşallah. Benimki 3ncü embriyosu iki tane. Beta değerim en az ne olması gerekiyor? İki gün sonra tekrar kan vereceğim orası ayrı ama yarın için gebeliğin ilk etapta oluşmuş olması için kaç olmalı?
Selam 25 ve üstü gebelik diye geçiyor ama gebelik yoksa 5 in üstüne çıkmaz.
İnşallah güzel haberlerinizi alırızBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim, farklı şeyler okudum ondan dolayı yarın bir dönüş görünce paniğe kapılmak istemedim
Allah razı olsunİnşallah güzel haberlerinizi alırız.
Bana dondurulmuş transfer yapıldı canımHayirli olsun cnm
Taze transfer mi dondurulmuş mu yapildi size
Canım test günüm 30 u ama ben bu akşam yaptıracağım 7. Gün kanda baktırdıktan sonra bir daha yaptırmadım nasılsa yok diye bu akşamda tescilleyeceğiz bakalım artık doktora da yarın negatif derim ilaçları bırakırım akşam verince kanı haber veririm hepinize sizde yarın haberdar edinCanım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?
Bende şimdi vereceğim kan hastanedeyim hakkımızda hayırlısıCanım test günüm 30 u ama ben bu akşam yaptıracağım 7. Gün kanda baktırdıktan sonra bir daha yaptırmadım nasılsa yok diye bu akşamda tescilleyeceğiz bakalım artık doktora da yarın negatif derim ilaçları bırakırım akşam verince kanı haber veririm hepinize sizde yarın haberdar edin
Benimde hep negatif kan vermeye geldimKızlar 9 .günüm gene test yaptım negatif
Ben hala test yapamadım kızlar bugün 9. Gün. Kasıklarım aşırı ağrıyor hele yürüyünce ağrılarım da çok daha artıyor. Bu gece çok ilginç rüyada gördüm ya da ben her şeyi ilahi güce bağlıyorumiyice kafayı yedim artık sabırsızlanıyorım ama test yapmayada korkuyorum
Aynı günmüş ben dayanamadım bugün verdim değerim 196,8 çıktı diğer transferimde 158 çıkmıştı ama değer düşmüştü o yüzden pazartesi birdaha vereceğim biraz korkuyorum gene öyle olursa diyeCanım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?
Kaset testte değer daha yüksek olursa çıkıyor diye biliyorum.Kızlar erken gebelik testleri silik pozitif çıkıyor kaset testler negatif çıkıyor başına böyle bir şey gelen var mı
Kafam çok karıştı sevinemedim bile kaset test negatifti gösterinceKaset testte değer daha yüksek olursa çıkıyor diye biliyorum.
Değeri görene kadar var mı? Görünce artacak mı? Artınca keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım? Hiç bitmiyor sorular. Pozitifi gördüğümde yıllarca bu anı bekledin her anın tadını çıkart demiştim kendime.Şimdi ağrım var korkup her gün doktoru darlıyorum. Galiba annelik bir ömür korkmak.Aynı günmüş ben dayanamadım bugün verdim değerim 196,8 çıktı diğer transferimde 158 çıkmıştı ama değer düşmüştü o yüzden pazartesi birdaha vereceğim biraz korkuyorum gene öyle olursa diye
Kaçıncı günün bugün?Kafam çok karıştı sevinemedim bile kaset test negatifti gösterince
3. Gün embriyosu 8. GünümKaçıncı günün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?