18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Yok canım benim 7. Günde silik çizgi oldu kan 9. Günde verdim 71.14 çıktım hayırlı olsun gebesiniz dedi.ama 2 gün sonra artışı görmek için yine kan istiyorum dedi. Normal degermi dedim? Normal dedi tabi 100 üstünde olnasini isterriz dedi

Kızlar selam, yarın benim büyük günüm, sabah kan vermeye gideceğim inşallah. Benimki 3ncü embriyosu iki tane. Beta değerim en az ne olması gerekiyor? İki gün sonra tekrar kan vereceğim orası ayrı ama yarın için gebeliğin ilk etapta oluşmuş olması için kaç olmalı?

Yapay zeka bu şekilde söylüyor ama kişiye göre değişen bir durum geç döllenme vs olabilir

Eklentiler

• IMG_6526.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 55
Selam 25 ve üstü gebelik diye geçiyor ama gebelik yoksa 5 in üstüne çıkmaz.

Canım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?
Canım test günüm 30 u ama ben bu akşam yaptıracağım 7. Gün kanda baktırdıktan sonra bir daha yaptırmadım nasılsa yok diye bu akşamda tescilleyeceğiz bakalım artık doktora da yarın negatif derim ilaçları bırakırım akşam verince kanı haber veririm hepinize sizde yarın haberdar edin

Bende şimdi vereceğim kan hastanedeyim hakkımızda hayırlısı

Canım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?
Aynı günmüş ben dayanamadım bugün verdim değerim 196,8 çıktı diğer transferimde 158 çıkmıştı ama değer düşmüştü o yüzden pazartesi birdaha vereceğim biraz korkuyorum gene öyle olursa diye

Kızlar erken gebelik testleri silik pozitif çıkıyor kaset testler negatif çıkıyor başına böyle bir şey gelen var mı

Değeri görene kadar var mı? Görünce artacak mı? Artınca keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım? Hiç bitmiyor sorular. Pozitifi gördüğümde yıllarca bu anı bekledin her anın tadını çıkart demiştim kendime.Şimdi ağrım var korkup her gün doktoru darlıyorum. Galiba annelik bir ömür korkmak.
Umarım korkularımız yersiz çıkar da yükselen değerin ardından kalp atışını duyduğumuz ana ışınlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…