18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Ah o kadar kolay olsa keşke pozitif çıktı diye ümitlenmiştim anında gitti inşallah pozitiftir

Ah o kadar kolay olsa keşke pozitif çıktı diye ümitlenmiştim anında gitti inşallah pozitiftir
İnan ne kadar zor olduğunu biliyorum. 3.denemem benim. Gerçekten kolay değil. Ama bi sebep bulup buna tutunman lazım.güzel olacağına ikna et kendini. Elini karnına koy konuş onunla. Ve 4 gün sonra bana buradan olduuuuuu diye müjde ver. Bekliyorum

Hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin Ben de yarın sabah kan vereceğim haber veririm. Minicik bir ihtimal bile varsa Allah gerçekleşmesini nasip etsin

Ay ne güzel maşallah inşallah yükselir Bir kere olmuş geçmiş şimdi yeni bir sayfa ben de yarın sabah kan vereceğim

3. Gün embriyosu 8. Günüm
Canım sana faydalı olması açısından yazmak istedim. Geçen sene tüp bebek tedavisi görmüştüm 3. Gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testi yapmıştım predictor marka, yaptığım an çıkmadı ama çok dikkatli bakınca çok çok silik görünüyordu belli belirsiz, biraz daha bekledim silik çizgi vardı sanki görüyordum yani hatta telefon ışık ayarlarıyla oynadığımda daha çok belli oluyordu. Yanlış sanırım test dedim içimden. Ve henüz çok erkendi 4. Gün. Testi kenara koydum uyuyakalmışım. Uyandığımda 1-1,5 saat geçmişti ve ikinci çizgi daha da belirginleşmişti. Ertesi gün dayanamadım kan verdim 3,6 çıktı yani tutunmuş bebek iki güne bir arttı değer. Sende de erken gebelik testleri silikte olsa çift çizgi oluyorsa gebelik var muhtemelen. Umutlandırmak istemem ama yarın kan versen çıkar diye düşünüyorum.

Canım yaptın mı test?

Benimde negatif tek umudum iki embriyom genetik yapıldı inşallah biri sağlıklı gelir yaş 41 kalitesi iyiydi ama sağlıklı değildi herhalde tutunmadı.

Canım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?
Aynı günmüş ben dayanamadım bugün verdim değerim 196,8 çıktı diğer transferimde 158 çıkmıştı ama değer düşmüştü o yüzden pazartesi birdaha vereceğim biraz korkuyorum gene öyle olursa diye
amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…