- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Korkulacak hiç bişey yok o halde. Ben kaset testte 7.gün çok aşırı silik pozitifi görmüştüm. Benim 5.gün embriyosuydu.3. Gün embriyosu 8. Günüm
Ah o kadar kolay olsa keşke pozitif çıktı diye ümitlenmiştim anında gitti inşallah pozitiftirKorkulacak hiç bişey yok o halde. Ben kaset testte 7.gün çok aşırı silik pozitifi görmüştüm. Benim 5.gün embriyosuydu.
Sakince arkana yaslan ve erken gebelikte çıkan pozitife odaklan. Bir kaç gün sonra farklı marka ile tekrar dene. İçin rahat etsin.
İnan ne kadar zor olduğunu biliyorum. 3.denemem benim. Gerçekten kolay değil. Ama bi sebep bulup buna tutunman lazım.güzel olacağına ikna et kendini. Elini karnına koy konuş onunla. Ve 4 gün sonra bana buradan olduuuuuu diye müjde ver. BekliyorumAh o kadar kolay olsa keşke pozitif çıktı diye ümitlenmiştim anında gitti inşallah pozitiftir
İnşallahİnan ne kadar zor olduğunu biliyorum. 3.denemem benim. Gerçekten kolay değil. Ama bi sebep bulup buna tutunman lazım.güzel olacağına ikna et kendini. Elini karnına koy konuş onunla. Ve 4 gün sonra bana buradan olduuuuuu diye müjde ver. Bekliyorum
Çok üzüldümKızlar 9 .günüm gene test yaptım negatif
Hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsinCanım test günüm 30 u ama ben bu akşam yaptıracağım 7. Gün kanda baktırdıktan sonra bir daha yaptırmadım nasılsa yok diye bu akşamda tescilleyeceğiz bakalım artık doktora da yarın negatif derim ilaçları bırakırım akşam verince kanı haber veririm hepinize sizde yarın haberdar edin
Ay ne güzel maşallah inşallah yükselirAynı günmüş ben dayanamadım bugün verdim değerim 196,8 çıktı diğer transferimde 158 çıkmıştı ama değer düşmüştü o yüzden pazartesi birdaha vereceğim biraz korkuyorum gene öyle olursa diye
Merhaba çıktı mı sonucunuz?Benimde hep negatif kan vermeye geldim
Ben de yarın vercemBenimde hep negatif kan vermeye geldim
Değeriniz kaç çıktı ki?Evet negatif
Canım sana faydalı olması açısından yazmak istedim. Geçen sene tüp bebek tedavisi görmüştüm 3. Gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testi yapmıştım predictor marka, yaptığım an çıkmadı ama çok dikkatli bakınca çok çok silik görünüyordu belli belirsiz, biraz daha bekledim silik çizgi vardı sanki görüyordum yani hatta telefon ışık ayarlarıyla oynadığımda daha çok belli oluyordu. Yanlış sanırım test dedim içimden. Ve henüz çok erkendi 4. Gün. Testi kenara koydum uyuyakalmışım. Uyandığımda 1-1,5 saat geçmişti ve ikinci çizgi daha da belirginleşmişti. Ertesi gün dayanamadım kan verdim 3,6 çıktı yani tutunmuş bebek iki güne bir arttı değer. Sende de erken gebelik testleri silikte olsa çift çizgi oluyorsa gebelik var muhtemelen. Umutlandırmak istemem ama yarın kan versen çıkar diye düşünüyorum.3. Gün embriyosu 8. Günüm
0 çıktıDeğeriniz kaç çıktı ki?
Canım yaptın mı test?Canım test günüm 30 u ama ben bu akşam yaptıracağım 7. Gün kanda baktırdıktan sonra bir daha yaptırmadım nasılsa yok diye bu akşamda tescilleyeceğiz bakalım artık doktora da yarın negatif derim ilaçları bırakırım akşam verince kanı haber veririm hepinize sizde yarın haberdar edin
Üzüldüm gerçekten. Elimizden geleni yapıyoruz hepimiz aynı ilacı içiyoruz ama gerisi takdiri ilahi.. İlk transferiniz miydi?0 çıktı
Şimdi verdim 1 saate çıkarCanım yaptın mı test?
Ben hala test yapamadım kızlar bugün 9. Gün. Kasıklarım aşırı ağrıyor hele yürüyünce ağrılarım da çok daha artıyor. Bu gece çok ilginç rüyada gördüm ya da ben her şeyi ilahi güce bağlıyorumiyice kafayı yedim artık sabırsızlanıyorım ama test yapmayada korkuyorum
Aynı günmüş ben dayanamadım bugün verdim değerim 196,8 çıktı diğer transferimde 158 çıkmıştı ama değer düşmüştü o yüzden pazartesi birdaha vereceğim biraz korkuyorum gene öyle olursa diyeCanım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?
amin inşallah canımDeğeri görene kadar var mı? Görünce artacak mı? Artınca keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım? Hiç bitmiyor sorular. Pozitifi gördüğümde yıllarca bu anı bekledin her anın tadını çıkart demiştim kendime.Şimdi ağrım var korkup her gün doktoru darlıyorum. Galiba annelik bir ömür korkmak.
Umarım korkularımız yersiz çıkar da yükselen değerin ardından kalp atışını duyduğumuz ana ışınlanırız
İnşallah güzel haberler alırsınız alırız hepimizin kucağı hayırlı sağlıklı evlatlar ile dolarAy ne güzel maşallah inşallah yükselirBir kere olmuş geçmiş şimdi yeni bir sayfa ben de yarın sabah kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?