18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Kızlar benim haberler kötü dün sabah yaptığım idrar testi pozitifti bugün sabah hem erken gebelik hem kaset test yaptım maalesef negatif. 3. Gün embriyosuydu bugün 9. Günüm ya testler bozuktu ya da kimyasal gebelikti bilmiyorum ama çok üzüldüm

Eklentiler

• IMG_6528.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_6523.webp
    13 KB · Görüntüleme: 75
Belki de bugün yaptıkların hatalı? İyiye odaklan lütfen.korkun sana kötüyü düşündürtmesin. 3.gün embriyo için erken henüz. 2 gün daha sabret tekrar erken gebelik testi dene. Kaset testte daha geç çıkıyor zaten. Bak ben kanda artışı gördüm kaset testi ekliyorum senin için aşırı silik.Olumlu düşün lütfen.

Eklentiler

• IMG_0612.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 80
Bilmiyorum o kadar yoruldum ki artık gerçekten tutunacak bir şey arıyorum 8 ay önce 9 haftalıkken düşük yaptım şimdi tam pozitifi gördük diye eşimle sevindik sabah iki test birden negatif çıkınca yıkıldım benim yumurtalık rezervim bitmiş durumda zaten tek umudumuz buydu ama bilmiyorum Rabbim inşallah bir mucize olsun

Rabbim gönlünden geçeni yaşatarak mükâfatını versin inşallah

Amin sabahtan beri ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor kimse evlatla imtihan olmasın
Amiiinnn. Seni çok iyi anlıyorum.
Ben ilk kanı verdikten sonra doktorum 2 gün sonra tekrar kan ver demişti.sabah uyandım hiç belirtim yok 2 test yaptım çıkmadı. Sabahın altısında feryat figan ağladım. 7 de koştur koştur hastaneye gidip kan verdim. Şükür artışı gördüm. Ama yine bitmedi bu sefer de kese var mı kalp atışını duyacak mıyım diye düşünmekten bi hal oldum.

Umarım sizinki gibi bir mucize olur benimde teşekkür ederim desteğiniz için

Mor paketli testin artı med ise yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Kaçıncı gündeydiniz ve kaç günlük emb
Yok days doctor diye bir markaydı dün yani 8. Günde yaptım hemen silik çizgi çıktı ondan önce iki gün Nimo test ile yaptıklarım da çok çok silikti ama bugün koca bir negatif..

Yok days doctor diye bir markaydı dün yani 8. Günde yaptım hemen silik çizgi çıktı ondan önce iki gün Nimo test ile yaptıklarım da çok çok silikti ama bugün koca bir negatif..
O zaman bugünki testlerin de sıkıntı olabilir. Çatlatma iğnesi felan olmadıysan tabi. Gün içinde istersen başka marka ile tekrar et.

O zaman bugünki testlerin de sıkıntı olabilir. Çatlatma iğnesi felan olmadıysan tabi. Gün içinde istersen başka marka ile tekrar et.
Çatlatma iğnesi çok uzun zaman oldu onun etkisi bitmiştir bugün iki testten birden hata olduğunu sanmıyorum sanırım negatif pazartesi gidip kan vereceğim kendime boşuna umut bağlamaya gerek yok daha çok üzülüyorum böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…