18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Evet aslında biliyorum ama insan bekleyemiyor bu işin en zor yanı sabır ile sınanmak inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız
Bende dayanamadım yaptım iste erken oldugunu bile bile de olmayacak diye umitsizliğe düstüm 2 gün sonra kan vericem yani kanda bile bu kadar gec cikarken tutup 4 gun onceden idrarda pozitifi beklemek salaklıktı zaten

Bende dayanamadım yaptım iste erken oldugunu bile bile de olmayacak diye umitsizliğe düstüm 2 gün sonra kan vericem yani kanda bile bu kadar gec cikarken tutup 4 gun onceden idrarda pozitifi beklemek salaklıktı zaten
Ben önceki transferimde 5. Gün embriyosu 5. Günde öğrenmiştim hamile olduğumu bunu da erken öğreneceğimi sandım galiba ya da zaten sonuç negatif bilmiyorum eşim yarın kan ver diyor ama ben biraz daha beklemek istiyorum

Kızlar merhaba 21 ağustos transfer oldum bu gün erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum pazar günü normal kan verme günüm sizce pozitifmidir

2 Eylül normalde
Bizi de haberdar et canım.insallah sonuç çok çok iyi çıkar. Ben evde 5. Gün yaptım çıkmadi hassas idrar testi ile. 7. Günde çıktı. Bu gün kan tahlilinde potzitif 71.14 oldu beta HCG 2 gün sonra bir daha kan ver dedi doktor.artisa göre yorumlayacak

İnşallah hepimizin süreci çok güzel ilerler teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım İnsallah bizlerde de böyle sonuclar cıkar

Ben verdim testi. Çok şükür pozitifi ve artışı gördüm.Benim de 3.denememdi. İlk kez yaşıyorum bu duyguyu tarif edemem. Rabbim en güzellerini nasip etsin

5. gün embriyosu 7. Gün erken test negatif, dünde negatifti.
Benimde 5. gün embriyosu bugün 6. günümdü erken gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı

Bende dayanamadım yaptım test ve negatif çıktı. 3.gün embriyosu erken mi bilmedim ama moralim bozuldu biraz. Pazartesi test günüm

İnşallah sizde ikinci teste hiç gerek kalmaz.direk güzel sonuç gelir.benimki kötü değil dedi doktor ama tabi 100un üstünde olnasini istərdik dedi.
Ay inşallah buna çok ihtiyacım var gercekten cumartesi doğum günüm ve test günümde cumartesi bilmiyorum belji sacma ama bir işaret gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…