- 11 Temmuz 2023
- 160
- 138
- 33
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Kuzum hem hormonal ilaçlar ve iğneler. Ayrıca tüp bebeğin en zor kısmı bu 9 gün ve verilen o kadar emek .tabikide insan hayatinda düşünmediği kadar bu aşamada düşünüyor.her şey yapması geliyor.ama bu bir gerçek ki idrar görmek bir şeyi değiştirmiyor.kan tahlili önemlidir.bunu bu gün anladımAy inşallah buna çok ihtiyacım var gercekten cumartesi doğum günüm ve test günümde cumartesi bilmiyorum belji sacma ama bir işaret gibi geliyor
Yazdım canım şimdi, valla 7 gün negatifi gördümDoktorumla iletişime geç kuzum. Benim doktor böyle olursa haber ver demişti.
Kaçıncı gün embriyosu sende canim?Yazdım canım şimdi, valla 7 gün negatifi gördüm
10 günü bekliyorum kan için endişeliyim tabi
5 .gün bugün de 8. GünümKaçıncı gün embriyosu sende canim?
Böyle düsününce umutlanıyorum salı günü test yaptım evde sabahtan bugüne kadar dedimki olmayacak ama bugün biraz icim kıpır kıpır sanki evladım benimle gibi İnşallah dedigin gibidir ve evladım benimledir bana da cumartesi günü kan sonucunda göz kırparKuzum hem hormonal ilaçlar ve iğneler. Ayrıca tüp bebeğin en zor kısmı bu 9 gün ve verilen o kadar emek .tabikide insan hayatinda düşünmediği kadar bu aşamada düşünüyor.her şey yapması geliyor.ama bu bir gerçek ki idrar görmek bir şeyi değiştirmiyor.kan tahlili önemlidir.bunu bu gün anladım
Her şey güzel olacak.buna içten inanalımBöyle düsününce umutlanıyorum salı günü test yaptım evde sabahtan bugüne kadar dedimki olmayacak ama bugün biraz icim kıpır kıpır sanki evladım benimle gibi İnşallah dedigin gibidir ve evladım benimledir bana da cumartesi günü kan sonucunda göz kırpar
Değeriniz kaçtı acaba öğrendiğinizde eski hamileliğinizi?Ben önceki transferimde 5. Gün embriyosu 5. Günde öğrenmiştim hamile olduğumu bunu da erken öğreneceğimi sandım galiba ya da zaten sonuç negatif bilmiyorum eşim yarın kan ver diyor ama ben biraz daha beklemek istiyorum
121 gibi bir değerdi ama kanı 7. Günde filan vermiştimDeğeriniz kaçtı acaba öğrendiğinizde eski hamileliğinizi?
Canım ben yarın akşam dönüyorum 30 ağustosta kan vericem. Sen tekrar gebelik testi yaptın mı kan/kaset?Kızlar kan testi yapanlar var mı ne durumdasınız K klomenchero
Bende aynı durumdayım, ben umudumu çoktan kaybettim ama eşim kaybetmedi. Kasık batmalarım devam ediyor, arada aşırı sancı yapıyor anlamadım bir şeyYazdım canım şimdi, valla 7 gün negatifi gördüm
10 günü bekliyorum kan için endişeliyim tabi
Yok yok terk etmedimSormuyorum kendini belli eder o heryerde zatenyalnız negatifi gören terketmiş buraları
ben de aynıyım. 7,8,9 negatif. Kan testini bekliyorm artık ama insanın ilaçları alası gelmiyo böyleBende aynı durumdayım, ben umudumu çoktan kaybettim ama eşim kaybetmedi. Kasık batmalarım devam ediyor, arada aşırı sancı yapıyor anlamadım bir şey
Hayırlı uğurlu olsun şimdidenKızlar ben de 21 Ağustosta 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Günüm sabah test yaptım biraz bekledikten sonra hayalet gibi çizgi çıktı sizce negatif mi
Pozitif, hayırlı olsunKızlar ben de 21 Ağustosta 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Günüm sabah test yaptım biraz bekledikten sonra hayalet gibi çizgi çıktı sizce negatif mi
Kaç çıktı değeriniz?Kızlar merhaba, bende 16 Ağustos tarihinde 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Bugün test günümdü, ne yazıkki negatif. Üzüldüm evet ama ne yapalım bir daha deneriz diyorum kendimi öyle avutuyorum. İlk kez transfer olmuştum ve geride hiç embriyomda kalmadı sil baştan olacak her şey. Sadece merak ettiğim bir konu var. Ben sabah akşam 9’da progestan fitil kullanıyordum. Muhtemelen birazdan doktorum arayacak bıraktırıcak ama daha önce deneyimleyenler biliyor mu acaba bırakınca ortalama kaç gün sonra regl oldunuz?
Doktor saçmalamış canım 100 ün üstünde olması gerekmiyor henüz yeni gebelik oluşmuş pat diye 100 üzeri zaten çıkmaz üstelik 7. Güne göre değerin gayet iyi çıkmış doktorlarda bir enteresanİnşallah sizde ikinci teste hiç gerek kalmaz.direk güzel sonuç gelir.benimki kötü değil dedi doktor ama tabi 100un üstünde olnasini istərdik dedi.
Daha 25 yaşındayım demişsin çok hoşuma gitti kızkardeşim gibi gördüm seni bir anKızlar benimde 4 günüm bügün sabırsızlıkla bekliyorum daha 25 yaşındayım 5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?