18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Ay inşallah buna çok ihtiyacım var gercekten cumartesi doğum günüm ve test günümde cumartesi bilmiyorum belji sacma ama bir işaret gibi geliyor
Kuzum hem hormonal ilaçlar ve iğneler. Ayrıca tüp bebeğin en zor kısmı bu 9 gün ve verilen o kadar emek .tabikide insan hayatinda düşünmediği kadar bu aşamada düşünüyor.her şey yapması geliyor.ama bu bir gerçek ki idrar görmek bir şeyi değiştirmiyor.kan tahlili önemlidir.bunu bu gün anladım

Böyle düsününce umutlanıyorum salı günü test yaptım evde sabahtan bugüne kadar dedimki olmayacak ama bugün biraz icim kıpır kıpır sanki evladım benimle gibi İnşallah dedigin gibidir ve evladım benimledir bana da cumartesi günü kan sonucunda göz kırpar

Her şey güzel olacak.buna içten inanalım

Sormuyorum kendini belli eder o heryerde zaten yalnız negatifi gören terketmiş buraları
Yok yok terk etmedim yurtdışında internet sorunu yaşıyorum. Ama burada da bekleyemedim T7,T8 erken gebelik testlerim hep negatif çıktı. 9. gün(dün) sabah yaptığım testte bir şey yoktu odaya akşam dönünce çokk hafif bi çizgimsi bir şey vardı. Bugün testte o silik çizgi 10 dk içinde çıktı ama hayaletin hayaleti. Gönül isterdi ki şöyle idrar testinde pozitifi göreyim sevineyim ama
Kısmet foto bile atamıyorum biz çıplak gözle zor seçtik

Kaç çıktı değeriniz?

İnşallah sizde ikinci teste hiç gerek kalmaz.direk güzel sonuç gelir.benimki kötü değil dedi doktor ama tabi 100un üstünde olnasini istərdik dedi.
Doktor saçmalamış canım 100 ün üstünde olması gerekmiyor henüz yeni gebelik oluşmuş pat diye 100 üzeri zaten çıkmaz üstelik 7. Güne göre değerin gayet iyi çıkmış doktorlarda bir enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…