Aslında 9.30 gibi yatırmayı düşünüyordum ama daha erken kalkar korkusuyla saat 10 gibi yatırdım Ay ne bileyim bu internette söylenen uyku saatleri yalan Bence 18 aylık bebeğin gece 10 saat uyuması gerekir diyor Nerede 10 saat duysa Ben o gün halay çekerimBaşlığa bakınca şaşırdım. Çocuk söylenen zamandan 1 saat geç yatıyor. Normalde 8-9 arası yatması gerektiği söylenir. Hem gündüz hrm de gece uykusu iyi değil mi?
Sabah 6.30dan sonrası normal kabul ediliyormuş.
Vallahi ben de anlamadım Bana uyku neden yetmiyor tahlil baktıracağım vitamin böbreklere karaciğer değerlerine kadar baktırmayı düşünüyorum Çünkü bu uyku hali çok fazla artıkBence gayet iyi ne kadar uyumasını bekliyorsunuz bilemedim. Toplamda 10.30 saat uyuyormuş zaten. Benim evladım gece 11 gibi ancak uyuyor sabah 6 da uyanıyor en iyi ihtimal 6.30. Güneşin doğuşu değişiyor. Çocuklar erken uyanır zaten.
8 saat uyku da size yetiyor olmalı bence. Kan tahlili yaptırıp vitamin mi eksik baktirin isterseniz. Çocuklar da yoruyor belki onunla ilgilidir.
Ben 6 aylık en geç 8de uyutmaya çalışıyorum. Okuduğuma göre 10 için sizin ayda bile geç diyorlar. Erken uyutun. Erken kalkmaz bence.Aslında 9.30 gibi yatırmayı düşünüyordum ama daha erken kalkar korkusuyla saat 10 gibi yatırdım Ay ne bileyim bu internette söylenen uyku saatleri yalan Bence 18 aylık bebeğin gece 10 saat uyuması gerekir diyor Nerede 10 saat duysa Ben o gün halay çekerimHem bir de akşam 8.00'de gece 5'te Garanti kalkarız herhalde
Bir denerim bu aksam 9.30 sa uyutmaya umarım uzun uyur.Ben 6 aylık en geç 8de uyutmaya çalışıyorum. Okuduğuma göre 10 için sizin ayda bile geç diyorlar. Erken uyutun. Erken kalkmaz bence.
Kan değerlerinizde olabilir sorun ama bazı insanlar sever uykuyu. Durumunuz o da olabilir.
19 civarı öneriliyor. Yapabilirseniz erken iyidirBir denerim bu aksam 9.30 sa uyutmaya umarım uzun uyur.
19 civarı cok erken daha önce de o zaman uyumustu aksam 10.30 da kalktı 12 de geri yattı sonra sabah 7 e kalktı19 civarı öneriliyor. Yapabilirseniz erken iyidir
Uyuyup uyanıp uyuyorlar yeniden. Aralıksız uyuması çok güzel. Ama geç uyuyor standartlara göre.19 civarı cok erken daha önce de o zaman uyumustu aksam 10.30 da kalktı 12 de geri yattı sonra sabah 7 e kalktı
Doğru söze ne denirDaha ne kadar uyuyacak çocuk
Sorun sizde çocukta değil
Ben bir kez aksam 7 de unutmuştum 10.30 da kalktı ve 12 ye kadar uyumadı sonra sabah 7 de kalktı bu yüzden 3 saat gec yatırıyorumSaat 18.36 ve ben uyuttum
Ben de çocukları uyur uyumaz uyuyorum aslında bu yuzden de misafir alamıyorum ya da gidemiyorum sadece kendi ailemi kabul ediyorum(onlar erken gidiyor)hayattan koptum resmen hadi düzelir daha gec yatar gec kalkar dedim ama yok elalemin cocukları gec yatar öğlen kalkar benimki erken yatar sabah 6 30 da ayakta masallahBen de uykusuzluğa dayanamıyordum ama öyle bi alışıyosun ki :) sizin bebeğiniz benimkinden çok büyük şimdiye kadar alışmış olmanız gerekirdi, bi kan tahlili vermenizde fayda var derim ben. Aslında iyi uyuyor çocuğunuz sadece akşamları biraz daha erken yatmalı. Ben haftada 1-2 gün akşamları bebek uyuyunca uyumakta buldum çözümü, akşam onunla uyuyorum sabaha kadar çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?