18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

Emzirmek kadar güzel bir şey var mı yahu :) Oğlum 15 aylık 2 yaşına kadar emzirmeye devam inşallah. İnsanlar herşeye karışıyor. Doğunca emiyo mu, sütün var mı, aç bu çocuk diye bık bık başımızın etini yıyorlar. Sonra yaşını geçince aaa hala emiyor mu diye ona söyleniyorlar.

banada dediler. hı hı dedim
30.ayında beraber bıraktık.hem kızım doydu ana sütüne hem ben doydum emzırmeye.

Lutfen kulaklarinizi kapatip emziemeye devam edin , 2 yasa kadar faydasi var
Benimki 30 aylik hala emiyor , gerci son bir aydir kesmeye calisiyorum beceremedim ama oglumu da 30 ay emzirmistim
Kimseyi ilgilendirmez bu
bende 30 ayına kadar emzırdım sütüm azaldı artıkda oyle bıraktık hiç zorlanmadan

Son soruya cevap veriyorum, çünkü insanlar hadsiz.

İster 1 yaşında, ister 18 aylık, ister 2 yaşında bıraktırırsınız kime ne?

Doktor 19 aylıkken emzirdiğimi öğrenince 2 yaşını tamamla demişti. Ben 23 aylıkken kestim. Ki benim çocuğum da bir tek akşam ve uykudan önce emiyordu..
Bence o 'yaramaz' diyenlerin beyninde protein eksik..

Lutfen kulaklarinizi kapatip emziemeye devam edin , 2 yasa kadar faydasi var
Benimki 30 aylik hala emiyor , gerci son bir aydir kesmeye calisiyorum beceremedim ama oglumu da 30 ay emzirmistim
Kimseyi ilgilendirmez bu
Kız 😊
Benim 3. Kızım da 30 aylıkken bıraktı
Ama tabii etraftan duymadığım söz kalmadı
Ağzı kokar dan tut haram o süt ona diyenler bile oldu
Anlamıyorum millete ne oluyorsa

Çocuk benim, meme benim,
sen niye dert ettin cicim,
yaramıyorsa da oyalansın yavrucak,
sonuçta sarkacaksa da
benim memintolar sarkacak, diye saz eşliğinde çığırın, belki anlarlar. :confused:

Normal yemeğini yiyordur zaten 1,5 yasında bebe.
Keyif kahvesi tadındadır artk onunki.
Emzirmek istiyorsanz ve sut geliyorsa kimseyi dinlemeyin tabi..
Ben ara ara kanallar açılsın diye sağıyorm.Tabi sut yok daha ama böyle bi acı yok:(
18 ay bu şiddetle emzirene helal olsun derim:)

Henüz çocuğum yok ama emzirmek bence dünyadaki en güzel şey olmalı. Bir arkadaşım demişti bir hormon varmış erkekler boşalırken kadınlar sadece doğumda ve emzirmede o güzel hormonu salgılıyormuş. Kimseyi dinlemeyin sizin hayatınız

öyle birşey yok...emin olmadığınız şeyleri buraya nasıl yazıyorsunuz...hayır mantığada aykırı..erkek boşalırken ne salgılıyorda emzirirken aynı şey salgılancak allahım ya..

Oğlum 1 ay önce 2 yasina girdi. Emzirmeyi gecen hafta bıraktık beni de bezdirmislerdi artik cevap vermiyordum. Simdi de "Aa hala bezli mi tuvaletini öğret bi an önce"ciler başladı. Iyi ki doğurdum da çocuk konusunda ne manyak bir milletmişiz yakından öğrenme fırsatı buldum

Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Sagliginizi ve çocuğunuzun gelisimini etkilemiyorsa emzirin tabi..ama.isin psikolojik boyutu da var..cocugunuz buyudukce size daha bagimli olur ve gercekten memeden ayirma zamani geldigini düşündugunuzde sizin icin de onun icin de daha da travmatik olabilir.Tabi kendi doktorunuzdan da tavsiye alabilirsiniz.

Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Diyenlere dinimizde 2 yaşına kadar serbestlik var de. Susarlar.

Ben stresten bebeğim 3 aylıkken şakır şakır akan sütüm kesildi. O yüzden o duyguyu bilemiyorum. Sen boş ver onları çok şükür sütün geliyorya, onların da gereksiz çeneleri çalışsın.

Diyenlere dinimizde 2 yaşına kadar serbestlik var de. Susarlar.

Ben stresten bebeğim 3 aylıkken şakır şakır akan sütüm kesildi. O yüzden o duyguyu bilemiyorum. Sen boş ver onları çok şükür sütün geliyorya, onların da gereksiz çeneleri çalışsın.
Eşime söyledim eşim uyarmış anasını ve densiz babasını dahada derse ben konusucam ağır konuscam

Bu insanlar her şeyi üstlerine neden vazife görürler bilemiyorum. Her istediğini söyleyen istemediği her şeyi işitir.
Ama gerçekten emzirmek çok farklı bi duygu tamam hamilelik annelik fln güzel şeyler ama en güzeli emzirmek evladınla bağ kurmak. Çok farklı bir şeymiş. 10 aylık bir kızım var. Bugün bebeğimi emzirirken bakışıyoruz gülüşüyoruz eşim gelmiş bizi izliyormuş ne kadar güzel bi duygu çok şanslısın dedi o bile anlamış :)) o an kurulan bağ çok farklı ya. Rabbim isteyene nasip etsin inşallah.

Bu insanlar her şeyi üstlerine neden vazife görürler bilemiyorum. Her istediğini söyleyen istemediği her şeyi işitir.
Ama gerçekten emzirmek çok farklı bi duygu tamam hamilelik annelik fln güzel şeyler ama en güzeli emzirmek evladınla bağ kurmak. Çok farklı bir şeymiş. 10 aylık bir kızım var. Bugün bebeğimi emzirirken bakışıyoruz gülüşüyoruz eşim gelmiş bizi izliyormuş ne kadar güzel bi duygu çok şanslısın dedi o bile anlamış :)) o an kurulan bağ çok farklı ya. Rabbim isteyene nasip etsin inşallah.
Bizde hep emişirken bakışıoz öpüyorum gülüyor memede filan allahıma hamdolsun ben tattım tadamayanlara nasip etsin vallahi ben en çok emzirmeyi sevdim ilk kızımda yasayamadım meme ucum yoktu o biberona coktan alışmıştı kvalide sagolsun ama 2ci kızımda rabbim yaşamamı nasip etti binlerce kez şükür

Back
X