• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Eylül transfer olanlar varmı 💞

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
908
370
53
Merhaba kızlar benimle aynı günde transfer olan varmı nasıl geçiyor veya yakın tarih olan varmı 1. Günüm şimdiden çok sabırsızım 23 ünde progestan testi vereceğim 30 unda beta bakalım Allah hakkımızda bizlere hayırlısını versin 🥰🐣🙏

Aaaaa öylemi çok mutlu oldum aynı tarihte olmuşuz sizde progestan testi vercekmsnz nasıl geçiyor ağrı varmı kramp
Evet canım aynı tarihh 😍 bugün ağrım oldu ama geçti doktor ağrı olur dedi araştırdım normalmiş olması senin varmı bu arada benimse çift embriyo ama ben sigara içiyorum sen öylemisin çok vicdan azabı çekiyorum ama yoksunluk çok zor 😞

Evet canım aynı tarihh 😍 bugün ağrım oldu ama geçti doktor ağrı olur dedi araştırdım normalmiş olması senin varmı bu arada benimse çift embriyo ama ben sigara içiyorum sen öylemisin çok vicdan azabı çekiyorum ama yoksunluk çok zor 😞
Normalde bende içen biriyim ama bıraktım gerçi içiçğilimde pasifiti 2 veya nadiren 3 tane içerdim günlük yani çok aramam 12 senedir böyle içerim 1 paket 1 hafta yetiyordu aza indirmeye çalışın yinede benimde belimin ortasında var şimdilik ara sıra kasık batması oluyor ama erken ya belirti için ilaçlar yapıyor

Güzel haberler alalım inşallah kızçelerim 🫂💞🤭 belirtiniz varmı
Belirti bı geliyo bı gidiyo canım olanlarda normal zaten ilaçlar etkisiylede olabilir birazdan hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken kan testide yaptiricam transfer günü hariç 6.gun varsa azda olsa çıkar diye düşünüyorum

Ben de 18 eylülde transfer oldum, 6. Gün embriyosu o yüzden korkuyorum, progestan fitil asprin ve vitamin hariç bir ilaç vermedi doktorum
Progestan testi vericekmsnz 5. Veriliyor ona göre iğne ekleniyor bizim süreçte böyle olucak bizde onları kullanıyoruz bir kaçtane fazla benimki inşallah tutunacaktır çift mi tekmi verildi

Belirti bı geliyo bı gidiyo canım olanlarda normal zaten ilaçlar etkisiylede olabilir birazdan hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken kan testide yaptiricam transfer günü hariç 6.gun varsa azda olsa çıkar diye düşünüyorum
Çıkar canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz🫂💞

Back
X