- 9 Eylül 2025
- 25
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi gebekadnn34
-
Merhaba idrar yolu enfeksiyonu mu?Enfeksiyonum olduğu sarı akıntı ve sürekli kasıklarımdaki ağrı ve batmalardan anladık hiç yürüyemiyodum ilaçlar kullandım dinlendim ama geçmiyo sürekli vajinamda bi ağırlık yürürken batmalar çok korkuyorum yarın tekrar tahlil vericem ya daha fazla arttıysa
EvetMerhaba idrar yolu enfeksiyonu mu?
Peki hiç yürüyemiyorum normal mi yatakta sağa sola dönemiyorumAynı şikayetler bende de var bayadır, ama değerlerin bir tık yüksek senin canım. Hergün probiyotik için kefir iç(sade).sade içermiyorsan içine meyve koy kendin rondodan geç Ev yoğurdu ye. Bulabiliyorsan kızılcık al. Kaynat şekersiz suyunu iç.
Ben de zor yürüyordum. Dediklerimle ve doktorum antibiyotik tedavisiyle hafifledi. Sana antibiyotik ve fitlik vermesi lazim vermedi miPeki hiç yürüyemiyorum normal mi yatakta sağa sola dönemiyorum
Sadece idrar yolu için ilaç bide progestan verdilerBen de zor yürüyordum. Dediklerimle ve doktorum antibiyotik tedavisiyle hafifledi. Sana antibiyotik ve fitlik vermesi lazim vermedi mi
Merhaba genelde hangi kefiri tercih ediyorsunuz ve günde 1 tane mi içiyordunuz? Bir de kızılcık suyu gebelikte içiliyor dimi bende aldım taneli yiyorum kurtulmuş suyu daha faydalı olur aslında dediğiniz gibiAynı şikayetler bende de var bayadır, ama değerlerin bir tık yüksek senin canım. Hergün probiyotik için kefir iç(sade).sade içermiyorsan içine meyve koy kendin rondodan geç Ev yoğurdu ye. Bulabiliyorsan kızılcık al. Kaynat şekersiz suyunu iç.
Yanma 2 gündür başladı akıntım aynı adet oluyomuş gibi geliyo dolu dolu sap sarıYanma var mı?
Evet günde bir tane içmeye çalıştım. Ama sade içmeye çalış. Yukarıda da yazdığım gibi sade içerken zorlanıyorsan içine meyve koy rondodan geçir. Probiyotik lazim böyle bi zamanda. Kızılcıgıda doktoruna danış istersen ben problem yaşamadım. Kaynattım dolaba koydum. Sabahları çay yerine içtim soğuk . Ama şekersiz. Bir seferinde şekerli yaptım (baya güzel oldu) ama şeker zararlıymış zaten. Şekersiz yaptiginizda da da biraz zor içiliyor haberiniz olsun. Bu dediklerimin yanında antibiyotikte kullandım. 5 günlük falandı yanlış hatırlamıyorsam. Yani tedavimin yanında destek için yaptım bunları. Ama hâlâ kefir içiyorum zaten çok faydalıMerhaba genelde hangi kefiri tercih ediyorsunuz ve günde 1 tane mi içiyordunuz? Bir de kızılcık suyu gebelikte içiliyor dimi bende aldım taneli yiyorum kurtulmuş suyu daha faydalı olur aslında dediğiniz gibi
Başka bir enfeksiyon da olabilir kültür falan var alttan muayene etsin doktorunYanma 2 gündür başladı akıntım aynı adet oluyomuş gibi geliyo dolu dolu sap sarı
Peki dedikleri erken doğumu tetiklermi çok korktumBaşka bir enfeksiyon da olabilir kültür falan var alttan muayene etsin doktorun
Doktorun bilir canımPeki dedikleri erken doğumu tetiklermi çok korktum
Teşekkür ederim sizin kaçtı değerleriniz?Evet günde bir tane içmeye çalıştım. Ama sade içmeye çalış. Yukarıda da yazdığım gibi sade içerken zorlanıyorsan içine meyve koy rondodan geçir. Probiyotik lazim böyle bi zamanda. Kızılcıgıda doktoruna danış istersen ben problem yaşamadım. Kaynattım dolaba koydum. Sabahları çay yerine içtim soğuk . Ama şekersiz. Bir seferinde şekerli yaptım (baya güzel oldu) ama şeker zararlıymış zaten. Şekersiz yaptiginizda da da biraz zor içiliyor haberiniz olsun. Bu dediklerimin yanında antibiyotikte kullandım. 5 günlük falandı yanlış hatırlamıyorsam. Yani tedavimin yanında destek için yaptım bunları. Ama hâlâ kefir içiyorum zaten çok faydalı
20lerdeydi ama hangisiydi hatırlamıyorum. Sonra 6lara düştüTeşekkür ederim sizin kaçtı değerleriniz?
Ondan ziyade idrarda proteine dikkat edin tansiyonlarınız nasıl? Doktorunuzdan gebelik zehirlenmesi konusunda bilgi alın önlem alınabilir bir şeyse takipte olmanızı tavsiye ederim.
Problemli bi konumu yarın tekrar tahlil vercem protein önce eser sonra pozitif olduOndan ziyade idrarda proteine dikkat edin tansiyonlarınız nasıl? Doktorunuzdan gebelik zehirlenmesi konusunda bilgi alın önlem alınabilir bir şeyse takipte olmanızı tavsiye ederim.
Evet dikkat edilmesi gereken bir durum. Bir danışın siz. İnş bir seferlik öyle çıkmıştırProblemli bi konumu yarın tekrar tahlil vercem protein önce eser sonra pozitif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?