Doğuma Hazırlık 18.haftamda hala bilmiyorum kız mı ? Erkek mi :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doktor büyük olasılıkla kız dedi ama göremediklerinden genel olarak bu tabiri söylüyorlar. Ben erkek hissediyorum.
Aynı durumdayız . Allah sağlıklı versin ama Benimde açıkçası gönlümün daha çok istediği kız (her annenin kızı olmalı , kızı garantileyim istiyorum ) ama içime de erkek doğuyor :)

Aynı durumdayız . Allah sağlıklı versin ama Benimde açıkçası gönlümün daha çok istediği kız (her annenin kızı olmalı , kızı garantileyim istiyorum ) ama içime de erkek doğuyor :)

Ben de doktorun büyük ihtimal kız demesi ile birlikte zıbın aldım ama hala netlik yok, olmazsa birine hediye edeceğim.

Ben de doktorun büyük ihtimal kız demesi ile birlikte zıbın aldım ama hala netlik yok, olmazsa birine hediye edeceğim.

Bana büyük ihtimal demedi.. siz birşey almayın , kız kıyafetleri filan sonradan hayal kırıklığı yaşamanızı istemem ama şimdilik kız diyorum dedi :)
Sonra kuzenim kendi kadın doktoruna gösterdi , yani başka biri , o da yani kesin birşey diyemem ama kız diyorum dedi:) hihihih zilli ya
Bu arada tulum beni benden aldı güzel heyecanlar (!)

Önümüzdeki hafta belli olacak bizim inşallah. Gördüğümde beni de benden aldı, dayanamadım aldım ama erkek olursa da giydiririm içimde kalmasın. Ben aslında kız istiyordum ama bu aralar erkek hevesi geldi, neyse hayırlısı. :)

Benim ilk bebeğim tabii ki ne olursa olsun , çok seveceğime eminin . Ama eşimin ailesi full erkek, kendisin de kız kardeşi Yok 4 erkekler , amcaları, abilerinin çocukları hep erkek . Ben de en azından bir kızım olsun istiyorum garantileyeyim . Yoksa aslında en önemlisi tabiiki sağlıklı sıhhatli olsun .

Bizimkinin 3 abisi, 3 ablası var, ben tek çocuğum. 2 çocuk düşündüğüm için hep kızın büyük olmasını istedim, erkek çok karışır diye ama fark etmiyormuş. Kız elbiseleri de çok güzel ya.

Ay aynen :) kız elbiseleri filan çok güzel hahaha töbe töbe ya :) koca karı yöntemleri mi denesek

Ay aynen :) kız elbiseleri filan çok güzel hahaha töbe töbe ya :) koca karı yöntemleri mi denesek

kız onu da denedim, bir akşam alyansı tuttum karnıma ileri geri sallandı. Kocam gördü ne yapıyorsun dedi, cinsiyetini öğrencem dedim, baktım uzanmış kendi karnına tutuyor, bak ben de hamileyim diyor.

Alyansını al, bir ipe bağla, koltuğa veya yere uzan, karnına doğru tutup sallandır, eğer ileri geri şeklinde sallanıyorsa erkek, daire çizerek sallanıyorsa kızmış.
Vallahi yapcam yarın !
şimdi yattım belim ağrıyor sağdan sola bile dönemiyorum
Az önce sevgili yenGEnC ‘te bu dahiyane yöntemi söyledi

Vallahi yapcam yarın !

Bir de şey varmış, senden habersiz evden biri yastıkların altına makas ve bıçak koyuyor. Makasın üzerine oturursan kız, bıçağın üzerine oturursan erkek oluyormuş. Bir de bunu deneyeceğim.

Bir de şey varmış, senden habersiz evden biri yastıkların altına makas ve bıçak koyuyor. Makasın üzerine oturursan kız, bıçağın üzerine oturursan erkek oluyormuş. Bir de bunu deneyeceğim.

Ahahahha :) öğrendiğinde bana yaz mutlaka , ben de sana yazcam kader ortağım benim :)

Vallahi yapcam yarın !
Yaşasın anane yontemleri!
ama benim yöntemimde yuvarlaksa erkek , düz ise kız çıkıyor. Göbekten değil bilekten ölçülüyor :)
Hep de doğru çıktı bizim arkadaşlar arasında... Gerci her halükarda doğruluk olasılığı yüzde elli denemekte yarar var

Senin yöntemin nasıl? Her yönteme açığız.

Senin yöntemin nasıl? Her yönteme açığız.
Benim yöntemde bir kolye buluyorsun,onun ucunu çıkarıp yüzüğü takıyorsun ve bileğinin iç kısmına onu koyup yavaaaas yavaaaas çekiyorsun.arada iki parmak kadar boşluk olunca zaten o dönmeye başlıyor. İşte dönerse erkek, düz giderse kız :)
İşin ilginç tarafı arkadaşımin annesine de yapmıştık yontemi 'kontrol etmek' için, kaç defa yapsak ilk erkek, iki kız ve üçüncüde duracak şekilde (doğru) oynadı yüzük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…