- 3 Ocak 2022
- 39
- -33
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tanemmevrve
-
Benim hamile kalmam biraz imkansız gibi anlamadım çünkü bende adet düzensizliği var evlenmek için değil asla şimdi yarın doktora gidecegiz yarın dedim gerçi saat 2 olmuş ve ben orda ne yapacağım ne demeliyim muayene diyor benim onayim olmadan yapmazlar degilmiSevgiliniz istemiyorsa neden bu kadar beklediniz?Bebeğe de evlenmeye de mecbur kalsın diye mi?
Bir yetişkinin kendi canına kıymasını mı tercih edersiniz {ki bu sağlam döt ister bu herifte belli ki yok} bir bebeğin canına kıymayı mı tercih edersiniz?Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Siz tek başınıza bebeği büyütmeyi göze alıyor musunuz?Benim hamile kalmam biraz imkansız gibi anlamadım çünkü bende adet düzensizliği var evlenmek için değil asla şimdi yarın doktora gidecegiz yarın dedim gerçi saat 2 olmuş ve ben orda ne yapacağım ne demeliyim muayene diyor benim onayim olmadan yapmazlar degilmi
Ben bebeğimi aldırmak istemiyorum ama sürekli pskolojimi bozuyor ve saat 13 randevu almış ama ne yapacağım benBir yetişkinin kendi canına kıymasını mı tercih edersiniz {ki bu sağlam döt ister bu herifte belli ki yok} bir bebeğin canına kıymayı mı tercih edersiniz?
Bunun anketini açın. Erkek arkadaşım bebeği aldırmazsam kendini öldüreceğini söylüyor, hangisi ölsün diye anket yapın.Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Benim tek başıma bakacak bir gücüm yok ki ya calisacam yada evde durup bebek bakacamSiz tek başınıza bebeği büyütmeyi göze alıyor musunuz?
Ben anlamam çok bunaldım için artık içimi dökecek kimse olmadığı için buraya yazdı mBunun anketini açın. Erkek arkadaşım bebeği aldırmazsam kendini öldüreceğini söylüyor, hangisi ölsün diye anket yapın.
Yürü eve gidiyoruzMecbur doguracaksin artık, inşallah hakkettiği sevgiyi ve hayati sunabilirsiniz o bebege
Kürdanla diş karıştırılır hanımefendi.Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
Klavye hatası ben bir rencide et diye yazmadım tamamı cevap vermek zorunda da değilsiniz ben çaresiz bunalıma girdim fikir almak istedimKürdanla diş karıştırılır hanımefendi.
Yasal süre sınırını geçmişsiniz, hiçbir doktor sizs kürtaj yapmaz.
Korunmadan sevişmeseydiniz o zaman.
Hadi hamile kaldınız yine de, 10. Haftaya kadar aklınız neredeydi???
Sizi şikayet ediyorum, haberiniz olsun. Sizler de , o kürtajı yapmayı kabul eden doktor da suç işliyorsunuz. Bunu da şu an ilan ettiniz.Bir doktor ayarladığını söyledi
Aile yapınız nedir,nasıldır bilemem ama artık aranızda anne bebek ilişkisi bile başlamış,ben buradayım diyor.Kabullenin kabullendirin.En gunahsiz su an karninizdaki can.Eminim kendi de istemezdi byle bilinçsiz anne babanın yavrusu olmak.Ekek arkadaşınıza gelince allahınızı severseniz arkanızda duramayacak bebeginize baba olamayacak biri için 2 kere düşünmeye bile degmez.Hem bir suru alternatif var en kör cahiller bile onlemini aliyor eger bu yükü kaldıramayacaksa. Her insan hata yapar belki ama siz kabullenin derim eğer bebeğinizin arkasında siz de durabileceksiniz bebek,çocuk ileride coo gibi ordan biraya savrulmayacaksa kok kanat gerebileceksiniz dogurun ama bunu da bilin ki çocuk yetiştirmek inanın kolay degil lutfen once kendi sağlığınızı da düşünerek karar verin.Ve asla erkek arkadaşınızın bulduğu merdiven altı bir yere gitmeyin neler duyuyoruz sizin canınıza bile kastedebilir bu durum.Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
Seni bi kasaba goturup canli hareket eden 3 4 hafta sonra dogsa yasama ihtimali bile olan bebegini parcalaticak oyle miBir doktor ayarladığını söyledi
Kadın zaten streste belli ki siz niye daha cok strese sokuyorsunuz ki kadini evet bencede suc işlenmemeli şimdiye kadar akılları neredeymiş ama belki ailesinden bile gizlidir bu durum.Siz böyle birşey yaparsanız hataya itebilirsiniz kendini lütfen 2 kere düşünün.saygilar.Sizi şikayet ediyorum, haberiniz olsun. Sizler de , o kürtajı yapmayı kabul eden doktor da suç işliyorsunuz. Bunu da şu an ilan ettiniz.
İlgili mercilere şikayet edeceğim hemen şimdi sizi.
Bir çare düşüneceksiniz üzgünüm. Bu şartlar altında kürtaj sizin de sonunuz olabilir erkek arkadaşınız olacak cigersizin sülalesi rahat tabii. Cocuk doğunca dava açacaksınız. Paşalar gibi iştirak nafakasini verecek siz de bakıcı makici neyse bir şekilde çalışıp hayatınızı devam ettireceksiniz. Umarım erkek arkadaşınız yetişkin bir birey gibi sorumluluk alır. İntihar etmek istiyorsa da kendi bilir.Benim tek başıma bakacak bir gücüm yok ki ya calisacam yada evde durup bebek bakacam
Bebeği taşıyacak, doğuracak sensin.
Ama yazdıklarından tek başına bunun sorumluluğunu alabilecek potansiyelin yok görünüyor.
Yasal sınırı çoktan geçmişsin. Seni 19 haftalık kürtaj yapacak doktor, doktor değil katildir.
Bebeği aldırıp, bu adamla da devam edersen geçmiş olsun. Karşındaki adam yetişkin ama karnındaki masum bir canlı.
Belki hayatın boyunca bir daha çocuk sahibi olamayacaksın. Bunu da düşü
Aile yapınız nedir,nasıldır bilemem ama artık aranızda anne bebek ilişkisi bile başlamış,ben buradayım diyor.Kabullenin kabullendirin.En gunahsiz su an karninizdaki can.Eminim kendi de istemezdi byle bilinçsiz anne babanın yavrusu olmak.Ekek arkadaşınıza gelince allahınızı severseniz arkanızda duramayacak bebeginize baba olamayacak biri için 2 kere düşünmeye bile degmez.Hem bir suru alternatif var en kör cahiller bile onlemini aliyor eger bu yükü kaldıramayacaksa. Her insan hata yapar belki ama siz kabullenin derim eğer bebeğinizin arkasında siz de durabileceksiniz bebek,çocuk ileride coo gibi ordan biraya savrulmayacaksa kok kanat gerebileceksiniz dogurun ama bunu da bilin ki çocuk yetiştirmek inanın kolay degil lutfen once kendi sağlığınızı da düşünerek karar verin.Ve asla erkek arkadaşınızın bulduğu merdiven altı bir yere gitmeyin neler duyuyoruz sizin canınıza bile kastedebilir bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?