- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Merhaba canim.Insallah pozitiv olur.Nasil hiss etti?Belirtilerin nasil oldu lutfen paylasarmisin?Merhaba benim 10da yapildi sali günü test günüm rabbim ins pozitifi gösterir
Biz daha onceden planlamisdik canim o uzden.Dun yapildi.Ara sira kalkdim dun,bugunde dolasdim bir az evde.Ama atesim var hafif.Doktorum igneden dedi.kendimi rahatsiz hiss ediyorum(sanırım çoğu kişinin tedavisi iptal oldu, kimileride kendi isteğiyle iptal ettirdi. Siz şanslı gruptasınız transferiniz gerçekleşiyor. Rabbim yardımcınız olsun, bol bol dinlenin küçük yürüyüşler yapın dışarıya çıkmasanız bile evin içinde muhakkak yürüyün. Sürekli yatmayın ki vajinadada kan akışı olsun. Y
Ilk gunden beri adet olacakmisim gibi sancim var ilk uc gun surekli oldu 3.gunden sonra sabah uyandigimda pek olmuyordu sonra artiyordu.adet tarihimde 2 3 gun göğüslerimde sislik oldu suan yok ama.sancim devam ediyor ara arada kasigimda agri oluyor oyle yani sali gunu kan vereceğim dua edin lütfenMerhaba canim.Insallah pozitiv olur.Nasil hiss etti?Belirtilerin nasil oldu lutfen paylasarmisin?
Ins sizinde.pozitif olurMerhaba canim.Insallah pozitiv olur.Nasil hiss etti?Belirtilerin nasil oldu lutfen paylasarmisin?
InsaAllah pozitiv olur canimm.Kanama oldumu?idrar testi yapmadinmi hic?Ilk gunden beri adet olacakmisim gibi sancim var ilk uc gun surekli oldu 3.gunden sonra sabah uyandigimda pek olmuyordu sonra artiyordu.adet tarihimde 2 3 gun göğüslerimde sislik oldu suan yok ama.sancim devam ediyor ara arada kasigimda agri oluyor oyle yani sali gunu kan vereceğim dua edin lütfen
Tutunma belitileridir bunlar.dualarim seninleIlk gunden beri adet olacakmisim gibi sancim var ilk uc gun surekli oldu 3.gunden sonra sabah uyandigimda pek olmuyordu sonra artiyordu.adet tarihimde 2 3 gun göğüslerimde sislik oldu suan yok ama.sancim devam ediyor ara arada kasigimda agri oluyor oyle yani sali gunu kan vereceğim dua edin lütfen
Hayir kanama.olmadi idrar da yapmadimInsaAllah pozitiv olur canimm.Kanama oldumu?idrar testi yapmadinmi hic?
Ilk iki gun sadece yemege tuvalete kalktim sonrasinda evin icinde dolastim ama.cogunluk yattim. Hicbir is yapmadimTutunma belitileridir bunlar.dualarim seninleyattinmi hep yoksa yatmadinmi
Insallah tutunmusdur canim.yarin guzel haberlerini bekliyorumHayir kanama.olmadi idrar da yapmadim
Korkma o agri sanirim herkeste oluyor 11.gunum suan hala adet sancim var ins ya cok korkuyorum uyuyamadim bileInsallah tutunmusdur canim.yarin guzel haberlerini bekliyorumbenim bugun 3cu gunum.simdi yatagimdan kalkdigimda sanki adet olucam simdi oyle agri oldu.uzandim azaldi biraz agri.cok korkuyorum
Korkma o agri sanirim herkeste oluyor 11.gunum suan hala adet sancim var ins ya cok korkuyorum uyuyamadim bile
Insallah tutunma agrisidir canim.Ben olsam dayanamazdim yapardim testi(((Korkma o agri sanirim herkeste oluyor 11.gunum suan hala adet sancim var ins ya cok korkuyorum uyuyamadim bile
Transfer ne demekMerhaba kizlar.Yarin insallah transfer.Daha kim var yarin transfer olunan.Hadi beraber paylasalim ne yapicaz?Doktorunuz ne onerdi?Ye yemeliyiz,ne icmeliyiz?Nasil belittiler var paylasalim.Beraber bekleyelim sonuclariinsallah pozitivi goruruz
Embrionun rahme yerlestirilmesiTransfer ne demek
Hamileyim cok sukur darisi sanaInsallah tutunma agrisidir canim.Ben olsam dayanamazdim yapardim testi(((
Ayyy ne guzelll canim benimm yaaa.Cok sukur.sag salim alasin bebeisinu kucagina insaAllahHamileyim cok sukur darisi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?