- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Merhaba canim.verdim ama 30a katlanmis.yine cok az dedi doktorum.sen nasilsin?tekrar verdinmi sen de.sende nasil ciktiMerhaba canim twkrar kan verdinmi
Anladim benim gayet iyi cok şükür pazartesi ilk muaynemize gideceğiz.Uzme.kendini Rabbim hakinda em hayirlisini versin ins hayirli haber alirsinMerhaba canim.verdim ama 30a katlanmis.yine cok az dedi doktorum.sen nasilsin?tekrar verdinmi sen de.sende nasil cikti
InsaAllah sagliklakucagina al canim bebegini.Ben qaliba adet oldum((Anladim benim gayet iyi cok şükür pazartesi ilk muaynemize gideceğiz.Uzme.kendini Rabbim hakinda em hayirlisini versin ins hayirli haber alirsin
Uzulme diyemeyecegim elbette uzulursun fakat metanetli olmaya çalış herseyde bir hayir vardir bellimi olur belki hic ummadigin anda dogal yolda hamule kalirsin Rabbimden ümit kesilmezInsaAllah sagliklakucagina al canim bebegini.Ben qaliba adet oldum((
Aminn insaAllah canimmmUzulme diyemeyecegim elbette uzulursun fakat metanetli olmaya çalış herseyde bir hayir vardir bellimi olur belki hic ummadigin anda dogal yolda hamule kalirsin Rabbimden ümit kesilmez
Canım yeni gördüm sonra değerin yükdelmiş sanırım inşallah keseyi de görünce rahatlarsınTransferin 10cu gunu cevap 18tutunmus ama ilerlememis qaliba cok kotuyum su an anlatamam
Amin canim cumlemizinHakkında hayırlısı olsun gerçekten kafa karıştırıcı bir durum Allah gönlüne göre versin
Merhaba canim.evet 18den 30a sonra da 76ya kalkti.hala adet agrim var ama 2 gundu.hem leke de oluyor kahve rengi.insallah 8i gidicez keseyi gormeye.bakalim nasilmisCanım yeni gördüm sonra değerin yükdelmiş sanırım inşallah keseyi de görünce rahatlarsın
İnşallah öyle çıkmaz canım ama boş gebelik yüksek değerle de oluyor öylr düşünme bence güzel haberlerni bekliyoruzMerhaba canim.evet 18den 30a sonra da 76ya kalkti.hala adet agrim var ama 2 gundu.hem leke de oluyor kahve rengi.insallah 8i gidicez keseyi gormeye.bakalim nasilmisama nasil ben hiss edemiyorum o beni korkutuyor bos gebelik mi diye.cunki gecen yil da ayni seyi yasadim bos gebelik cikti(((
Canım ne güzel katlanarak devam ediyor takma kafana olumlu düşün lütfen ayın sekizinde görürsünüz inşallah keseyiMerhaba canim.evet 18den 30a sonra da 76ya kalkti.hala adet agrim var ama 2 gundu.hem leke de oluyor kahve rengi.insallah 8i gidicez keseyi gormeye.bakalim nasilmisama nasil ben hiss edemiyorum o beni korkutuyor bos gebelik mi diye.cunki gecen yil da ayni seyi yasadim bos gebelik cikti(((
Evet benim de boş gebelik oldu değerim kaç binlerce çıkmıştı çok ada düzenli arttı ama kısmet işteİnşallah öyle çıkmaz canım ama boş gebelik yüksek değerle de oluyor öylr düşünme bence güzel haberlerni bekliyoruz
InsaAllah canimmİnşallah öyle çıkmaz canım ama boş gebelik yüksek değerle de oluyor öylr düşünme bence güzel haberlerni bekliyoruz
InsaAllah dediginiz gibi olur canim.sende ne zaman oldu canim.nasil hiss ediyordun.sonradan normal hamilelik yasadinmi canimEvet benim de boş gebelik oldu değerim kaç binlerce çıkmıştı çok ada düzenli arttı ama kısmet işte
Tatlım benim geçen ekim ayında oldu maalesef şöyleydi karnım şişti ama hiç hamile gibi değildim ağrı vs hiçbir şey hissetmiyordumInsaAllah dediginiz gibi olur canim.sende ne zaman oldu canim.nasil hiss ediyordun.sonradan normal hamilelik yasadinmi canim
Leke oldumu canim?Bende 3 gundur leke var.Agri oluyor,ardindan 1 damla leke geliyor.Sende de boyle oldumu?Ben de gecen yil bu ay yasadim bos gebelik.7-8 haftasinda dusuk yaptimTatlım benim geçen ekim ayında oldu maalesef şöyleydi karnım şişti ama hiç hamile gibi değildim ağrı vs hiçbir şey hissetmiyordum
Yok tatlım ben de hiç leke olmamıştı 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalık gözüküyordu kese sonra da kürtaj oldum zaten.sen sakın kafanı bunlarla bulandırma olumlu düşün güzel olsun sonu canımLeke oldumu canim?Bende 3 gundur leke var.Agri oluyor,ardindan 1 damla leke geliyor.Sende de boyle oldumu?Ben de gecen yil bu ay yasadim bos gebelik.7-8 haftasinda dusuk yaptim
InsaAllah tezlikle yine kalirsin canim.bu defa saglikli olur insaAllah.bakalim nasil olucak ayin 8iYok tatlım ben de hiç leke olmamıştı 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalık gözüküyordu kese sonra da kürtaj oldum zaten.sen sakın kafanı bunlarla bulandırma olumlu düşün güzel olsun sonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?