18 nisan transfer olunanlar hadi buraya

Ayyy ne guzelll canim benimm yaaa.Cok sukur.sag salim alasin bebeisinu kucagina insaAllahidrar testimi yaptin canimsimdi belirtilerini daha aydin soyle bakiyim
Kan verdim hemsireme sordum verebilirsin dedi.Belirtim sadece ilk gunden beri adet sancim vardi bazen cok yogun bazen hafifliyordu. onun disinda bir kac kere kasigimda orta derece agri oldu baskada belirtim olmadi hic

Ayyy ne guzelll canim benimm yaaa.Cok sukur.sag salim alasin bebeisinu kucagina insaAllahidrar testimi yaptin canimsimdi belirtilerini daha aydin soyle bakiyim
Tranaferden sonra beslenmeme cok dikkat ettim gunde 2.5 tl su.hergun bir avuc kabak cekirdegi 7 -8 adet badem bol protein meyve. Paketli urunler cikolata.tatli hamur isi vs hic tuketmedim.Birde kahve yasak cayoda cok acik bir iki bardak ictim

Tranaferden sonra beslenmeme cok dikkat ettim gunde 2.5 tl su.hergun bir avuc kabak cekirdegi 7 -8 adet badem bol protein meyve. Paketli urunler cikolata.tatli hamur isi vs hic tuketmedim.Birde kahve yasak cayoda cok acik bir iki bardak ictim
Ne guzel canim benim.Hayirli olsun insallah tezlikle bebisini kucagina alirsin.Insallah benimkilerde tutunmusdur(dunden beri adet sancisi gibi oluyor ara sira.birde mide bulantisi var bende ilk gunden beri.dermanlardan her halde.kan deyerin kac oldu canim.bende dikkat ediyorum ama su cok ta fazla tuketemiyorum malesef

140 cikti yarin tekrarlayacagim

Transferyapan merkez mi var şuanda? Hangi merkez bu bizimkiler niye ertrlendi ya

Evet ya bir sürü merkez transfer yapıyo genel bir prosedür yoksa neden ertelendi anlamıyorum kinyapan neden yapıyo o zaman
Bence acele etmeyin ben ilk vaka çıkmadan bir hafta önce filan pozitif i aldım inanın ki bu dönemde hamileyi olmayı tercih etmezdiniz insan beş kat fazla korkuyor her sorunda hastaneye başvuramıyprsunuz vs zamanında olsun güzel olsun inşallah

Keşke bende böyle düşünebilsem ama olmuyo hiç olmayacakmış korkusunu atlatamıyorum

Sende belirtiler neydi canim.benim bu gun daha sik adet sancim var.transferin 5ci gunu

Merhaba kizlar nasilsiniz dun idrar testi yaptim pozitiv cikti hemen.bugun tekrar yaptim 2ci xett daha silik cikti.cok kotuyum.neden ola bilir acaba yardim lutlen.dondurulmus embrio.bugun transferin 7ci gunu

Merhaba kizlar nasilsiniz dun idrar testi yaptim pozitiv cikti hemen.bugun tekrar yaptim 2ci xett daha silik cikti.cok kotuyum.neden ola bilir acaba yardim lutlen.dondurulmus embrio.bugun transferin 7ci gunu
Aynı markamıydı? Farklı markalarsa olabilir
Çatlatma iğnesi kullandınız mı? Transfer öncesi çatlatma iğnesi kullandıysanız onun etkisi olabilir
İki embriyo transferi olduysa ikisi tutmaul daha sonra teke düşmüşte olabilir
Bir sürü ihtimaller var ‍♀ En güzel sonuç kan testi. Yarın isterseniz kan verin, gebelik varsa muhakkak bir değer çıkacaktır. Stres yapmayın.

Dondurulmus embrio canim.4 embrio koydular 5 gunluk.insallah hic olmazsa 1i tutsunayni marka test

Dondurulmus embrio canim.4 embrio koydular 5 gunluk.insallah hic olmazsa 1i tutsunayni marka test
4 embriyo mu koydular?? hey MaşaAllah
Canım dediğim gibi belki birden fazla tutunan embriyolardan bir düşmüş olabilir. Onun için sıkma canını. Yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene bence tekrar koyulaşacaktır. Rabbim gönlüne göre versin seni hiç bırakmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…