18 nisan transfer olunanlar hadi buraya

Kan verdim hemsireme sordum verebilirsin dedi.Belirtim sadece ilk gunden beri adet sancim vardi bazen cok yogun bazen hafifliyordu. onun disinda bir kac kere kasigimda orta derece agri oldu baskada belirtim olmadi hic

Ya birşeyi merak ettim. Peki daha öncesindede adet sancıların oluyormuydu öyle

Amin insallah canimm.Bizde Azerbayranda 4 embrio koyurlar cogu.oyle bi sey varmi canim yani embrionlarin biri duserken kan degeri dusermi canim?dogrumu yani?Insallah dedigin kimi olur canim

Sizindemi transferiniz oldu kacinci gun bugun

Yok transfer olmadı. Sadece ilk defa böyle değişik bir belirti olunca sizinde öyle yazdığınızı görünce umutlandım:)

Merhaba canim.geldiginde cevapla ne olursun.Yani dogrumu hakikatmi embriolarin buri dusunce test boylemi olur canim.sende ya yakininda boyle oldumu hic?Doktoeunmi soyledi yoksa.ne olursun yardim et canim.com kotuyun

Merhaba canim.geldiginde cevapla ne olursun.Yani dogrumu hakikatmi embriolarin buri dusunce test boylemi olur canim.sende ya yakininda boyle oldumu hic?Doktoeunmi soyledi yoksa.ne olursun yardim et canim.com kotuyun
Öncelikle bu kadar stres iyi değil canım. Rahat ol.
çatlatma iğnesi kullanmadığını söyledin bende buna istinaden idrar testinde önce koyu daha sonraki gün daha açıksa tutunan embriyolardan biri düşmüş olabilir dedim. Benim deneyimim olmadı ama ilk denememde merkezde tanıştığım bayanın öyle olmuştu. 40 yaş ve 3 embriyo transferi olmuştu. Dr bu şekilde ihtimal olabileceğini söylemişti. Şimdi 3,5 yaşında kızı var. Siz tekrar idrar testi yaptınız mı? İkinci çizgi tamamen kayboldumu yoksa hala belirgin cizgi var mı?

Cook tesekkur ederim canim benim.insaAllah oyledir.elde degil stress yapmamak.yok daha yapamadim test.daha cok stress yaparim deye yapamadim.28i kan testi yapicam insaAllah tutunurlar

Sende belirtiler neydi canim.benim bu gun daha sik adet sancim var.transferin 5ci gunu
Canım benim üçüncüde oldu ilk iki negatifte sadece Batma oluyordu çok az üçüncü pozitifte diğerlerinden farklı baya adet sancısı çektim hatta ikinci üçüncü gece miydi bi gece ağrıdan uyandım tutunuyor mu demiştim ama ilaçlardan her Türlü semptom olabiliyo diye çok umutlanmak istemedim ama negatiflerden farklıydı inşallah senin de pozitif olmuştur

Beni canim benim de 1ci neqatifdi.Ve o zaman batma oluyordu.ama bunda batma yok adet sancisi oldu gecdi 1 gun falan.hayirlisi bakalim.sabah belki test yaptirdim.dayanamiyorum artik

Beni canim benim de 1ci neqatifdi.Ve o zaman batma oluyordu.ama bunda batma yok adet sancisi oldu gecdi 1 gun falan.hayirlisi bakalim.sabah belki test yaptirdim.dayanamiyorum artik
Kan testi verme imkanın varsa çıkar artık boşuna gerilme beklemek çok zor ama idrar belli olmuyoe ya yapabiliyorsan kan yap o kesin ama idrar yaparsan negatif olursa da kesin değil bunu unutma

Kan testi verme imkanın varsa çıkar artık boşuna gerilme beklemek çok zor ama idrar belli olmuyoe ya yapabiliyorsan kan yap o kesin ama idrar yaparsan negatif olursa da kesin değil bunu unutma
Dayanamiyorum artiq canim.Bugun vericem artik.Dua edin ne olur

Nasıl transfer yaptırıyorsunuz çözemedim, transferi bırakın sonuç almak için bile hastane kabul etmiyor tamamen corona vakalarına odaklanmış durumdalar.

Transferin 10cu gunu cevap 18tutunmus ama ilerlememis qalibacok kotuyum su an anlatamam

Merhaba canim.Benim janda 18 cikti bugun 10cu gunum transferin.cok az deger.doktor 2 gun sonra tekrar ver dedi.benim gecen idrar testi cift cikip ta sonradan siliklesmisdi ya.bugun yine ilk test gibi cikti.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedimacaba 1 i sonradan tutup da devam ede bilirmi

Hakkında hayırlısı olsun gerçekten kafa karıştırıcı bir durum Allah gönlüne göre versin

Merhaba canim twkrar kan verdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…