18 yaş

Herkese tekrardan selam burayı cok sevdım yardımcı olan cok arkadas var: Bugunlerdekı sıkıntım yenı hayallerım. Sizce bi insana 18 yasından sonra ailesi karısabılır mı? Merak ettiğimden soruyorum cunku Amerıkaya gitmeyi cok istiyorum. Bi amerika vatandaşı olmak oraya yaşamak Türkiyeyide cok seviyorum tabiki ama aslında Amerikaya sevdigim unluyu gormek ıcın gıtmek ıstıyorum ve orada amerikanlarla bi dizi oluşturup ünlü olmak istiyorum cunku bılıyorum kı türk ünlülere göre amerikan ünlüler daha ünlü oluyor. Oynayacagım dızı ingilizce olmasını istiyorum ama the walking dead gibi türkler için çevirmeni de olsun istiyorum ki böylece hem türkler hem amerikanlar tarafından tanınayım. Ama ailem izin vermezse diye kaygılarım var korkuyorum. İzin vermezlerse gidemem ama 18 yasından sonra yönetmenimle belki gidebilirim diye dusunuyorum. Ünlü olup tanınmak istiyorum..
sonra :P

Dalga geciyorsun degil mi? Lütfen gec. Bunun baska bir aciklamasi olamaz çünkü.
Şimdi de ciddiye aliyorum. Ayaklarin yere bassin. Amerikaya git ama gitmeden once egitimini al. Sonra yapabileceklerini araştır ve planla. Cok kitap oku ve gozlem yap. Ve yazdiklarini tekrar okumadan gonder tusuna basma.

Sevdiğin ünlü kim çok merak ettim.
Lisedeyken ben de hep İspanyol eşim olsa diye hayal ederdim yurtdışında yaşayım falan
Valla ikiside oldu :) da seninkiler biraz zor sanki.
nasıl oldu senın :d benım ıste bı unlu dızıden ama yabancı amerıkalı

Herkese tekrardan selam burayı cok sevdım yardımcı olan cok arkadas var: Bugunlerdekı sıkıntım yenı hayallerım. Sizce bi insana 18 yasından sonra ailesi karısabılır mı? Merak ettiğimden soruyorum cunku Amerıkaya gitmeyi cok istiyorum. Bi amerika vatandaşı olmak oraya yaşamak Türkiyeyide cok seviyorum tabiki ama aslında Amerikaya sevdigim unluyu gormek ıcın gıtmek ıstıyorum ve orada amerikanlarla bi dizi oluşturup ünlü olmak istiyorum cunku bılıyorum kı türk ünlülere göre amerikan ünlüler daha ünlü oluyor. Oynayacagım dızı ingilizce olmasını istiyorum ama the walking dead gibi türkler için çevirmeni de olsun istiyorum ki böylece hem türkler hem amerikanlar tarafından tanınayım. Ama ailem izin vermezse diye kaygılarım var korkuyorum. İzin vermezlerse gidemem ama 18 yasından sonra yönetmenimle belki gidebilirim diye dusunuyorum. Ünlü olup tanınmak istiyorum..
Bende neler istiyorum ah ah...

Ah be canım bak 18 yaşındaki hayallerimi getirdin aklıma :)
Ailem bana karışamayacaktı , ayrı ev tutacaktım hayatımı yaşayacaktım hatta manken olmak gibi isteklerim vardı :D
Yaş oldu 25 hala ailemle birlikteyim manken falanda olmadım zaten sevgilim hayatta izin vermez :D
Şuan çok farklı düşünüyorsun ama zaman senin hayallerin doğrultusunda gelişmiyor :)

Anne baba karisir koskoca kadinda olsan karisirlar bence kendi hayatin icin biseyler yap kendini gelistir. Sevdigin unluyu gorme ugruna boyle hayallere kapilna

18 yaşından sonra aileler çocuklarına karışabilir.Filmlere aldanma amerikada da 18 yaşına geldi diye kimse çocuğunu salmıyor.O gidip görmeyenlerin uydurması.O 18 yaşa gelince yurtdışında ailelerin karışmıyolar dedikleri çocukların kendi ayaklarının üzerinde durmasını sağlamak için çalışmasına izin vermesi şu bu yani.Sandığınız gibi 18 oldun hayat senin demiyolar şekerim.Orada da insanlar hala 20li yaşlarında 30lu yaşlarında annelerinden fikir alıp onlara göre davranıyor.Özel günlerde gidiyor, hele paskalya maskalya gidip aile yemeği yemezsen ölürsün.O yüzden keşke bu kadar heves etmeden önce biraz araştırsaydın.Amerikada dil eğitimide aldım, arkadaşlarımda var.Konuya hakimim.Bu arada amerikada yaşayan gençlerin %90'ı ünlülerle tanışamıyor.Tanıyanını daha ne duydum ne gördüm.Türkiyede birinin Tarkan'la tanışma ihtimali neyse, amerikaya yerleştiğin halde justin bieber'ı tanıma ihtimalin o.

hayallerin önüne asla ket vurmayı sevmem
madem öyle isteklerin var çok iyi ingilizce öğren

belki dizi oyuncusu olamazsın ama bir dilin olmuş olur en kötü

Valla senin gibi kizim olsa 18'inde de karisirim, 25'inde de kusura bakma... Amerika'ya gideyim, vatandasi da olayim, meshur da olayim... Meshur olacam diye Istanbul'a gelip de tuzaga dusurulen kizlar geldi su bizim arabesk filmlerindeki.
Hayal kurmussun kurmussun da, temel yok. Ruyani anlatir gibi konusuyorsun. Once bir meslegini alirsin eline, oyunculuksa oyunculuk, sonra nereye gidersen gidersin yani. Yolu yordamiyla. Boyle sacma sapan laflara annen mutlaka karismali bence de. Ayaklarin yere basmiyor, kucuk cocuklar gibi konsuuyorsun. Hani kimi gencler vardir, guven verir, karismaya gerek olmaz. Sen guven vermiyorsun malesef. Surekli kontrol altinda tutulmasi gereken bir kisisin ailesi tarafindan.

Amerikaya giden herkes te hemen meşhur oluyor zaten.tabi..Hollywood starları nasıl ünlü olmuş dimi ama?her köşe başında prodüktörler yapımcılar yönetmenler var.Amerikan vatandaşı olmak zaten çok kolay.kalacak yer,iş bulmak filanda öyle. .18 yaş zaten tek başına gidip Amerika'da ünlü olmaya çalışmak için çok uygun bir yaş. .hele de yalnızsan offff süper..orda hiç taciz tecavüz cinayet hırsızlık vs gibi olaylar hiç olmuyor biliyormusunuz??süper yani..dene canım şansını..kaybedeceğin tek şey ya psikolojin yada canın olur ne olacak ki??

Bende isterdim Brad Pitt'le evlenmeYi ama nerdeeeee:KK48: cnm biraz daha gerekci hayaller kursan üzülmezsin. Bi abla tavsiYesi

Amerikaya gidip FBI olmak isteyen yurdum insanları vardı bir ara :27: evet evet git, Amerikadakiler seni bekliyor dizi çekimi içün :27:

28 yaşındayım 8 yıl başka şehir de yaşadım bir yıldır da nişanlıyım halaaaaa karışıyorlar :oops:o_O:KK22::KK23:

Hı hı bende çok derdim 18ime gelince her istediğimi yapçam ben artık bi bireyim diye bende İstanbula gidip ünlü olcaktım şimdi evimde iş yapıyorum :KK51::KK48:

Back
X