- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Nerde keşke atama olsa ama yok , o sebeple devlette imkanı YÖK ve Zaten puan nerdeyse tam puan istiyorÖgretmene reva gordukleri maasa bak kan emici bunlarin hepsi... Kac saat derse girceksiniz ek ders olcak mi keske sorsaydiniz... Ek dersiniz devletten az olamiyor.. Özlel okullar yonetmeligini okuyun mutlaka haklarinizi bilin... Suan devlette yeni baslayan ogretmen 3000 tl aliyor o da 15 saat derse girerse ek ders nobet rehberlik olmadan... Eger bolumuzde atama varsa bi taraftan kpss ye hazirlanin...
Haklısınız , aradım sordum da agi vs olayını inşallah bu da hemen sivrildi demezler korktum da şimdi ama ihtiyaç ne yapayımMerhaba ben de 8 yıllık İngilizce öğretmeniyim kolejde çalışıyorum.2500 tl maaş alıyorum.12 ay.yeni başlıyacan arkadaşlarım sizin söylediğiniz ücretlerle çalışıyorlar .zamanla düzeliyor maaşlar ama tabii ki emekler sömürülüyor...
Ben o çocukları çok iyi biliyorum onlar iç dünyasındaki ezilmişlik ve boşlanmışlığın dışavurumu hepsi cevherdir onların aslında İnan’ın yeter ki ulaşılabilsin şükürler olsun bu güne kadar ulaşmadığım Öğrencim kalmadı o güzel kalplerine hem de hep lisede oldum hala da ararlar konuşuruz görüşürüz bir sözüm akıllarına gelir ararlar ansızın geçen bir danam saat gece 2 de aradı hocam söylediklerinizi yaşadım resmen diye kıyamam ne mutlu banaÖzel okullar maalesef az veriyor.allah yatdımcınız olsun gözünüzü korkutmak istemem ama arkadaşım özel okulda çalıştı çok zorlandı küçücük çocuklar paranın gücüne dayanarak ne saygı ne derse dikkat ay ay
cok düsük geldi bana ama kimyacıya 1600 dediyse iyi bence. agi bu maasın icindedir sanıyorum ki. yine de 2 bin falan olsa iyiydi.
ben ilkokuldauken yani iste sene 2005-2006 falan.. ta o zaman resim öğretmenimiz 3500 alıyordu hatırlıyorum. özel okulda okuyordum ben de. yıllar once böyleydi simdi 10 bine yakın maas alıyorlar. tecrube ve bransa göre sanırım zaten degısıyor. özel sektörde maaslar az denilmis ama ben kendim en ust seviye hakim bile olsam alacagım para ne kadar olur ki 10 bini gecmez. simdi bir yıl tecrubeli avukat olarak zaten 5 bin alıyorum. 10-5 calısma, haftasonu is yok, tatil iznim de islerimi ayarladıgım surece istedigim zaman.
devlet asıl cok az para veriyor, her sene kurus kurus yani.
Aynen öyle haklısınız , aslında kadına en yakışan meslek ama yığılma çok sektör ve atama az , bu sebeple oluyor . Çalışacağım tabi eğer arayıp siz de şimdiden vur vur ediyorsunuz iptal sözleşme demezlersebence artık kadınlar öğretmen olmaktan vazgeçşin başka mesleği yönelsinler o kadar çok işsiz var ki yazık
4 koca yıl boşa gidiyor onca meslek varken öğretmenlikte dayatmanın mantığı yok oysaki ne güzel meslekler var daha rshat ve kazançlı olana bence çalışın en azında sigortanız yatar evde otırmaktan iyidir depresyona girersiniz yoksa
Çok güzel tecrübeniz olmasına sevindim. Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz. Rabbim yardımcınız olsun. 2 ay içinde sözleşmeden vazgeçebilirsiniz. Hatta 15 gün önceden bildirmeye bile gerek yok. Çalışmaya başlarsanız ve memnun kalmazsanızda 15 gün önce bildirip istifa verirseniz yine siz haklı olursunuz. Ama ücretin bu olduğunu bile bile kabul ederseniz ee hocam başta bunu konuştuk diyebilirler. Küçük yerlerde nasıl olur bilmiyorum hocam ama en düşük 2500 12 ay maaşa anlaşmalısınız. Aklınızda bulunsun hani çalışma şartları rahat, kurum sizin için gelecek vaad edeb bir yerdir o zaman esnetirsiniz atıyorum 2200 bile kabul edilebilir. Hakkınızda hayırlısıTeşekkür ederim cevabınız için öncelikle , evet ben daha önceki kurumda müdür yardımcılığı ve rehberlik yaptım , atamam müdür yardımcılığından oldu , seneye. O kadroya geçebilirim ancak tecrübem var tek başıma tam 1050 öğrenci eğitimden ve rehberlikten geçti şükürler olsun hepsi de hakkını verdi emeklerime değdi .
Vallahi burada iş YÖK kurum da YÖK olanlar da malesef torpil üzerine hepsi ÜZgünüm ama malesef kabul edeceğimÇok güzel tecrübeniz olmasına sevindim. Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz. Rabbim yardımcınız olsun. 2 ay içinde sözleşmeden vazgeçebilirsiniz. Hatta 15 gün önceden bildirmeye bile gerek yok. Çalışmaya başlarsanız ve memnun kalmazsanızda 15 gün önce bildirip istifa verirseniz yine siz haklı olursunuz. Ama ücretin bu olduğunu bile bile kabul ederseniz ee hocam başta bunu konuştuk diyebilirler. Küçük yerlerde nasıl olur bilmiyorum hocam ama en düşük 2500 12 ay maaşa anlaşmalısınız. Aklınızda bulunsun hani çalışma şartları rahat, kurum sizin için gelecek vaad edeb bir yerdir o zaman esnetirsiniz atıyorum 2200 bile kabul edilebilir. Hakkınızda hayırlısı
Haklısın kurumda para yatmama durumu olmamış şimdiye kadar araştırdım orda sıkıntı YÖK amanşimdi içime kurt düştü eğer agi sordum diye sıkıntı yaratacağımı düşünürler mimacaba diyeArkadaşım biyerden başlaman lazım bu işi istiyorsan. Heryer tecrübe istiyor. Bnm arkadaşlarım aylık 600 lirayla basladı sigorta yoktu ama şimdi 3000-3500 maaşları var. Evet bi öğretmen olarak maaşın bu hali artı zamanında alamamak yatacak mı diye düşünmek hep sıkıntı. Çok yazık maalesef ama böyle.
Yani sözleşmeyi yürüttük serbestsiniz derler mi acaba diyeHaklısın kurumda para yatmama durumu olmamış şimdiye kadar araştırdım orda sıkıntı YÖK amanşimdi içime kurt düştü eğer agi sordum diye sıkıntı yaratacağımı düşünürler mimacaba diye
9 ve 10. Sınıflarla başlayacaklar ders programı henüz kesinleşmemiş , eylül 10 da başlanacak ben erken başlanmak istedim memur alımını tamamlayana kadar Veli öğrenci kaydından tanışma da başlamış oldun ben de borç ödemede sıkıntı çekmeyeyim diye tamam dediler 1 hafta 10 güne çağıracaklar daha kaba inşaat yeni bitmiş okulun çünkü bir hafta beklemedeyim Yani ama felsefe grubu sadece çok da Olmaz sanırım zaten Meslek KolejiHaftada kac saat ders vereceksiniz? Haftanin her gunu dolu mu ders programiniz? Kolej fiyatlarini bilmiyorum ama, haftada 3 gun 24 saat ders vererek bi tik daha fazla kazaniyorum eger haftanin 5 gunu doluysa yazik olmus derim
Ders saatine gore maas sekillenir diye biliyorum yanlis mi biliyorum? Haftada kac saat ders vereceginizi bilmiyor musunuz?9 ve 10. Sınıflarla başlayacaklar ders programı henüz kesinleşmemiş , eylül 10 da başlanacak ben erken başlanmak istedim memur alımını tamamlayana kadar Veli öğrenci kaydından tanışma da başlamış oldun ben de borç ödemede sıkıntı çekmeyeyim diye tamam dediler 1 hafta 10 güne çağıracaklar daha kaba inşaat yeni bitmiş okulun çünkü bir hafta beklemedeyim Yani ama felsefe grubu sadece çok da Olmaz sanırım zaten Meslek Koleji
Hayır program belli değil çünkü okul yeni açılıyor öğrenci ve sınıf sayısı belli değil henüzDers saatine gore maas sekillenir diye biliyorum yanlis mi biliyorum? Haftada kac saat ders vereceginizi bilmiyor musunuz?
O zaman cok kotu, size haftada 40 saat bile kitleyebilirler, ucu cok acik...Hayır program belli değil çünkü okul yeni açılıyor öğrenci ve sınıf sayısı belli değil henüz
Muhtemel öyle kitleyecekler zaten buradaki her kurumun kaderi buO zaman cok kotu, size haftada 40 saat bile kitleyebilirler, ucu cok acik...
insallah makul ders saatleriniz ve gunleriniz olur...
Cumartrsi paZar tatil, felsefe, 3 yıl tecrübeTecrüben var mi? Varsa kac yil? Bir de branş nedir?
Cumartesi pazar yok derken tatil mi yok mesai mi?
Tabiki olması gereken bu değil geçim olmuyor malesef ama gerçekler sanırım bu yönde daha tecrübeli arkadaşların söylediği bu yöndeÖğretmenlerin maaşları hakkında çok bilgim yok atıp tutmak gibi olmasın ama az değil mi? Kolay bir meslek değil öğretmenlik. Çok çok daha iyi paraları hak ediyorlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?