canım tebrik ederim çok güzel bir karar almışsın.. bende yaklaşık 3 haftadır içmiyorum eşimle beraber bıraktık..
bende aynen senin gibiydim gündüz hiç canım çekmiyodu ama akşamları çok içiyordum, bıraktıktan sonra akşamları zorlandım ilk günler ama geçti
mutlaka canın çekecektir zorlancaksın ama önemli olan o zor anları geçirmek.. bol şans canım
Tebrik ederim bu sefer sonuna kadar gidebilecek kararlılıkta görünüyorsun.Diğer başlığıda okudum gerçekten azmine hayran olmuştum.Aslında 4,5 ay bırakıp tekrar başlaman ilginç bu kadar azimli olup tekrar yenilmemen dileğiyle.
Ben haziran ayında sadece 5 gün bırakabildim.Ama sonrasında içtiğim her sigarayı bunu bırakmalıyım diyerek içtim.Şimdi korkuyorum.Aslında beynimi yiyen sesi susturup biran önce bıraksam bu illeti hiç fena olmayacak.
Hissettiğin herşeyi yaz nolursun benim gibilere örnek ol.Benim içinde bırakmaya çok az kaldı inşallah.
merhaba
ben bırakalı bayağı oldu. sigarada önemli olan bırakmak değil. tekrar başlamamak. her zaman yaz yaşadıklarını. elimden geldiğince yardım etmeye çalışrım. benim de eşim bırakmıştı tekrar başladı. pazartesi bırakacak inşallah.
allah yardımcın olsun. ben de akşamarı çok zorlanoyordum. çareyi erken yatmakta bulmuştum.
selaaammm..:92:
ne var ne yok?
ahh gizemli bahar aylarına yenildin başladın tekrar tabi,
canım bu sefer inşallah tamamen bırakırsın ben 11 ay oldu bırakalı,
canım hiç istemiyor hatta yurtdışından ablam geldi,o çok içer sigarayı onunla bir kaç kere yaktım ama içemeden söndüedüm,bende tekrar başlama gibi bir istek olmuyor arada bir yaklıp söndürsemde,artıık ben sigaranın esiri değil sigara benim esirimdir..
Tebrikler:)))
Sen nasıl bıraktın,bir destek aldın mı yoksa kendi iradenle mi bıraktın?Zor kısmını atlatmışsın inşallah bidaha başlamazsın.Peki şimdiki durumun nedir içme isteğin varmı?
Bizim gibi deneyecek olanlara yol gösterirsen sevinirim.
Destek olan diğer arkadaşada teşekkürler.2 yıl dilekolay.İnşallah bizimde tam iki yıl oldu dediğimiz zamanlar gelir.
Başlık sahibi bidaha yazmadı.Umarım gelişmeler sevindiricidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?