- 4 Haziran 2009
- 147
- 17
- 298
- 35
- Konu Sahibi serendipity_
-
basarılı olmus yuz ıfadenız nasıl guzel olmus dogal gıbı
geçmiş olsun. bence de gayet düzel duruyor şişlikleriniz olmasına rağmen :)Herkese merhaba. Geçen cuma ameliyat oldum. Bugün alçılarım alındı ve bant yapıştırıldı. Yeni halini sizlerin de değerlendirmesini istedim. Yorum yaparsanız sevinirim. Hala şişlik var tabi. Sorularınız olursa mümkün olduğu kadar cevap vermeye çalışacağım. Fotoğrafta yukarıdakiler eski, aşağıdakiler yeni hali.
Canım ben seni bora karaaliyi araştırırkrn görmüştüm neden vazgeçtin ondan
ay cnm cok dogal ve hoşolmus bende pazartesı oldum onumuzdekı çarsamba tamponum alınacak darısı basıma bende dogal bır burun ıstıyorum..
Anladım canım burnun çok hoş olmuş ama 24agustostada benim ameliyatım var inş içime sinerBen hemen olmak istiyordum Bora Bey izindeydi. O yüzden Cem Bey'e karar verdim. Zaten Bora Bey de kesin değildi sadece ismini çok duymuştum o yüzden o vardı aklımda.
Anladım canım burnun çok hoş olmuş ama 24agustostada benim ameliyatım var inş içime siner
Nasıldı ameliyat evrelerin zormuydu süreci anlatır mısın canım yaİnşallah gönlüne göre olur canım. Ama Bora Bey gerçekten çok iyiymiş. Ben onun hakkında kötü yorum görmedim hiç. O yüzden için rahat olsun.
Nasıldı ameliyat evrelerin zormuydu süreci anlatır mısın canım ya
Cok sagol tatliimCanım 1. sayfada başlığın altına yazdım daha rahat okunsun diye, haberin olsun.
masajı çok fazla yapmayın çok az yapın zaten masajla burun düzelme olayına hastayım :) doktor ne yaptıysa sonuçta o olurBen masajlardan korkuyorum henüz olmadım da ya yanlış hareketle burnumu yamultursamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?