19.06.2015 tarihli ameliyatımın sonuçları (fotoğraflı)

Arkadaşlar yeni konu açmak istiyorum ama açamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir türlü bulamadım
Burun estetiği forumu ana sayfaya gelin (buradaki konuların alt alta başlık halinde göründüğü sayfa) bu sayfanın sağ üst köşesinde yeni konu aç sekmesi var.

merhaba burnunuzun şimdiki halini önden koyabilir misiniz yandan çok hoş doğal olmuş benimde önden geniş gülünce yayılan bi burnum var ve izmirdeyim

Merhabalarr , öncelikle çok geçmiş olsun ve umarım her şey istediğiniz gibi gitmiştir bugüne kadar :)) benim sorum şu olacak size, daha önce deviasyon ameliyatı olmuşsunuz ve bununla ilgili kıkırdaklarınızın düzelmesi için bazıları çıkartılıyor, bu estetik operasyonu sırasında size problem çıkarttı mı? Ben geçen sene kıkırdak eğriliği operasyonu geçirdim ve belli derecede kıkırdaklarım alındı, şimdi haziran 11 de ameliyat olacağım estetik yani ve gittiğim her doktor kıkırdak eksik veya gerekli olursa kulaktan alacağız ve çökme riski var dediler buda beni biraz telaşlandırıyor tabi :/ eğer görüpte cevap verirseniz çok memnun olurum

Bana da doktorum öyle söyledi. "Burnunun sırtı çökük olmasın diye gerekirse kulağından kıkırdak alacağım ama buna ameliyatta karar vereceğim. En iyi ameliyatta anlaşılır ihtiyaç olup olmadığı" dedi. "Kıkırdak alırsam da korkacak bir şey yok kulağının arkasında çok küçük bir kesik olacak" dedi. Ama çökme yapabilir demedi. Zaten ihtiyaç duymamışlar o yüzden kıkırdak alınmadı.

Deviasyon ameliyatında baya kıkırdak çıkartılmıştı benim burnumdan. Onları da bize verdiler ordan biliyorum :):) yine de ihtiyaç duymadılar. İnşallah size de ihtiyaç olmaz.

Cevap verdiğin için çok ama çok teşekkür ederim benim durmumda olan biriyle konuşmak çok iyi geldi, Allah ne muradın varsa versin :))) 11 gün sonra ameliyat tarihim var bakalım bir aksilik çıkmazsa bu sefer ameliyat sonrası tekrar yazacağım, tekrar teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl korkuyorum anlatamam. Ağustos'un sonunda tatile gideceğim. Bu dönemden önce ameliyat olsam, tatil için bi sorun olur mu ?

Doktorun daha iyi bilir tabi ama benim doktorum ameliyattan 2 ay sonra denize ya da havuza girebilirsin demişti. Ama yüzünü güneşten çok çok iyi koruman lazım. Bir de güneş gözlüğü takamayacaksın o da yazın sıkıntı olabilir.

Ameliyatta korkacak bir şey yok. Ben hiç korkmadım. Sadece ilk gün zor geçiyor sonrası sabır işi

Kızlar merhaba. Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl korkuyorum anlatamam. Ağustos'un sonunda tatile gideceğim. Bu dönemden önce ameliyat olsam, tatil için bi sorun olur mu ?

ben burnunu beğendim.O bantlar ne kadar kalıyor?
Ya ben çok istiyorum korkum falanda yok sadece zaman sıkıntım var misal 9 gün içerisinde ameliyat olup işe normal bi şekilde gidebilir miyim ki

Bantlar takıldıktan 1-2 gün sonra çıkıyor. 1 hafta içinde işinize dönebilirsiniz belki.
ben burnunu beğendim.O bantlar ne kadar kalıyor?
Ya ben çok istiyorum korkum falanda yok sadece zaman sıkıntım var misal 9 gün içerisinde ameliyat olup işe normal bi şekilde gidebilir miyim ki

canım ben çok beğendim çok güzel olmuş. benimde bir hafta sonra ameliyatım bakalım inşallah seninki gibi çabuk iyileşir

canım merhaba burnun çk güzel olmuş öncelikli sana birkaç bişey sormak istiyorum.ameliyatının üstünden de baya geçmiş gördüğüm kadarıyla doktorunda sna senin burnun kalın derili çk iyi olmayabilir dedi mi? ben dün muayeneye gittim dr bana % 50 farkeder burnun çok kalın derili dedi tüm şevkimi kırdı ama çok da istiyorum yapmak başka doktorada gdicem ama senin yorumunu merak ediyortum.

Evet bana da söyledi doktorum hatta tam olarak şöyle örnek verdi. "Senin burnun xl beden ben bu burnu m beden yapabilirim ama s beden olmaz. S yaparsak rahat nefes alamazsın" dedi. Ve 1 sene olmasına rağmen benim burun ucumda hala hissizlik var düşün o kadar kalın derili ki hala %100 iyileşmedi. Ben hiçbir zaman fazla küçük ve kalkık burunları güzel bulmadım. Kendim için de çok küçük bir burun istemedim. Doktorun sana olacakları söyleyerek çok iyi yapmış. Beklentini ona göre belirlersin hayal kırıklığı olmaz. Bana herkes burnumun doğal olduğu ve yüz ifademin değişmediğini söylüyor. Önemli olan buydu benim için. Nefes alamamaktansa doğal duran m beden burnu tercih ederim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…