19.06.2015 tarihli ameliyatımın sonuçları (fotoğraflı)

Katılıyorum. Masajla şekli değişmez. Doktor bana "masaj yaparsan şişliklerin daha hızlı iner" dedi. Yani çok şekille alakalı bir durum değil.
masajı çok fazla yapmayın çok az yapın zaten masajla burun düzelme olayına hastayım :) doktor ne yaptıysa sonuçta o olur

Cekici olmussun epey fark etmiss. Ne kadara oldun bende bayramdan sinra olcagim bu dr onetiyormusun

Burun sırtı duz ucu yuksek dimi,bende boyle istiyorum kavis yok yani doktoruma yanlis soylemeyeyim.

İzmir Ekol Kbb'de Cem Karas'a ameliyat oldum. 3000 tl ücreti.
[QUOTE="USL123, post: 41626544, member: 686077"]Siz kime oldunuz ve ne kadara acaba.[/QUOTE]

Burnunuz cok guzel gorunuyor, mumkunse bantsizda resim koyabilirmisiniz, burnunuzun su anki hali nasil acaba incelme kuculme oldumu

Burnunuz cok guzel gorunuyor, mumkunse bantsizda resim koyabilirmisiniz, burnunuzun su anki hali nasil acaba incelme kuculme oldumu
Teşekkür ederim. Fotoğrafı şimdi çektim. Tam 2 aylık hali. Hala biraz hissizlik var özellikle ucunda. Çok kalın deriliyim zaten. Doktor da söylemişti şeklinin geç oturacağını. Ben burnumun bu halinden de memnunum. İyice yakın çektim anlaşılsın diye :)

Canim cok tskr resmini paylastigin icin cok yakismis, benim en cok problemim onden onde nasil duruyor incelmismi, mumkunse ondende resmini paylasabilirmsin ama gercekten yakismis ve onden burnun genisti dimi onceden

Canim cok tskr resmini paylastigin icin cok yakismis, benim en cok problemim onden onde nasil duruyor incelmismi, mumkunse ondende resmini paylasabilirmsin ama gercekten yakismis ve onden burnun genisti dimi onceden
Canım profil resmim ameliyat sonra çekildi. İnceldi baya ama hala %100 değil. Ameliyattan önceki hali de ilk fotoğrafta var. Baya geniş bir burnum vardı. Özellikle güldüğüm zaman yanlara doğru yayılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…