- 3 Mart 2025
- 264
- 201
- 18
Korkma canım benimde 1071 di gayet iyi hayırlı olsun inşallahT+11 de sizin değerleriniz kaçtı biraz yüksek çıkınca da korktum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma canım benimde 1071 di gayet iyi hayırlı olsun inşallahT+11 de sizin değerleriniz kaçtı biraz yüksek çıkınca da korktum![]()
Çok teşekkürler Rabbim burda güzel haber bekleyen herkese nasip etsin çok zordu beklemekKorkma canım benimde 1071 di gayet iyi hayırlı olsun inşallah![]()
Hayırlı olsunT+11 de sizin değerleriniz kaçtı biraz yüksek çıkınca da korktum![]()
Evet görünür benceBenim de gözükür inşallah o zaman. Kontrole gideceğim gün t+20![]()
Hayırlı olsun T+11 1180 civarıydı şuan tek kese görünüyor normal herşeyT+11 de sizin değerleriniz kaçtı biraz yüksek çıkınca da korktum![]()
İnsallahh, aşırı korkuyorum bir yandan. Geçen sene çok zor şeyler yaşadım. Kürtajdan sonra günlerce enfeksiyon yüzünden hastanede kaldım çok zor günlerdi anlatamam. İnşallah bir daha olmazEvet görünür bence
Dua edelim bol bol şuan tek yapacağımız bu inşallah güzel olacak bu sefer herşey kötüleri düşünmeİnsallahh, aşırı korkuyorum bir yandan. Geçen sene çok zor şeyler yaşadım. Kürtajdan sonra günlerce enfeksiyon yüzünden hastanede kaldım çok zor günlerdi anlatamam. İnşallah bir daha olmaz![]()
İnsallahhDua edelim bol bol şuan tek yapacağımız bu inşallah güzel olacak bu sefer herşey kötüleri düşünme
İlk doğumumda 6. Haftada oldu canım kalp atışını falan duymuştuk bunda henüz olmadı hiçBitanem bisi sorucam benim transfer 28 inde yapildi 7. Gununde cuma gunu itibariyle acik pembe sekilde lekelenmem oldu agrim filan olmadi nitekim gecti de zaten bana olabilecegi soylenmisti fitilden dolayi bugunde 545 cikti betam konusmustuk sende de lekelenme veya bir belirti oldu mu ilkinde veya su anda
Ya ben hafta hesaplamısını karıştırıyorum chstcptde farklı söylüyor 22 kasımda transfer oldum 5 gün embriyosu son adetimde 4 kasımdıBen de gittiğim de 5+4 olacak
Transferden sonra kaçıncı gündü bugün![]()
Benimle birebir aynı 5. Gün embriyosuYa ben hafta hesaplamısını karıştırıyorum chstcptde farklı söylüyor 22 kasımda transfer oldum 5 gün embriyosu son adetimde 4 kasımdı
Ya ben hafta hesaplamısını karıştırıyorum chstcptde farklı söylüyor 22 kasımda transfer oldum 5 gün embriyosu son adetimde 4 kasımdı
Benimle birebir aynı 5. Gün embriyosu
Son adet tarihim 4 Kasım transfer 22 Kasım
Bugün 5. Haftaya girdik![]()
Maşallah canımm 4 gün sonraki sonuç dimi bu?2714 bugünki sonucum canım![]()
Valla ben de öyle düşündüm ahahahahCanım senin ikiz gibi hissediyorum ben ya![]()
Aslında güzel artmış belki kafanı 15. Gün olan karıştırmış olabilir ama düzenli bir sekilde artmış. Darısı kese görmeye kalp sesi duymaya inşallahEvet kızlar transfer 14. Gün 46
15. Gün 58
16. Gün 72
21. Gün 594 rabbim nasip ederse cuma günü inşallah keseyi görmeye gelirsin dedi doktorum. İlk aradığında beni biyokimyasal olabilir dedi..ve ben günlerdir ne yaptığımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez rabbimin mucizesi işte. Umarım hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler ve kucağımıza sağlıkla alırız. Çoook AMİİNN![]()
Evet canımMaşallah canımm 4 gün sonraki sonuç dimi bu?
Benim için miValla ben de öyle düşündüm ahahahah