19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Valla doktor normal dedi ben fitili koyup en az yarım saat yatıyorum o alacağını alıyormuş geri kalanını atıyor onla beraber su gibi akıntı oluyor bişey mi oldu diye korkuyorum bazen günlük 3 kere falan iç çamaşırı değiştiriyorum
Evet ya benimde öyle sanki atamıyorum gibi geliyor

Akıntı çok normalmiş rengi sarı yeşil olmadıkça baya bi süre yaşayacakmışız
Rengi sarı ve yeşil ama doktor ısrarla normal olduğunu söylüyor. Başka bir şikayetim yok. İdrar yolu enfeksiyonu için tahlil yaptım bişey çıkmadı. Flora bozukluğu falan diyor ama ben yarın başka bir doktora daha gidip sorcam emin olamiyorum. Benim bildiğim renkli akıntı enfeksiyon kaynaklıdır :(

Kızlar sağ ve sol böğrümde ağrı oluyor arada batma falan ama bu olay kaşıklardan değil aynı durumu yaşayıp pozitifi gören oldu mu 🥲

Rengi sarı ve yeşil ama doktor ısrarla normal olduğunu söylüyor. Başka bir şikayetim yok. İdrar yolu enfeksiyonu için tahlil yaptım bişey çıkmadı. Flora bozukluğu falan diyor ama ben yarın başka bir doktora daha gidip sorcam emin olamiyorum. Benim bildiğim renkli akıntı enfeksiyon kaynaklıdır :(
İnşallah haklı çıksın belki de dediği gibi vücudun dışarı atarkenki tepkimesidir.

Kalp atışından kaç gün sonra gittiniz kızlar kontrole ve kaçıncı haftada oluyorsunuz 🐣

Ben en son 7+1 de gittim 8+6 da ise yeni doktoruma başlayacağım inşallah
Ben de en son 7+0 da özele gittim, hala doktorum yok 9+4 te ilk defa devlete randevu aldım. Geç mi kaldım erken mi bilemiyorum aslında o yüzden size sordumm

Ben de en son 7+0 da özele gittim, hala doktorum yok 9+4 te ilk defa devlete randevu aldım. Geç mi kaldım erken mi bilemiyorum aslında o yüzden size sordumm
Bende 7+1de gitmiştim doktorum 9+1e randevu verdi

Valla aşkım 10+5 oldum etlik şehire gittim bugün doğum için yer açtırdım ama babayı sokmuyor onun için özelede gidicem

Bende 8. Hafta da devlete gittim 26 Ocak ultrason randevu verdi bebek için kontrol olcak dedi aynı gün doktora da randevu alacağım 11 12. Hafta da zaten gidiliyor

Bende 8. Hafta da devlete gittim 26 Ocak ultrason randevu verdi bebek için kontrol olcak dedi aynı gün doktora da randevu alacağım 11 12. Hafta da zaten gidiliyor
Ben de açıkçası çok muayene rahatsız ediyor dediler diye bekledim gerçi özeldeki doktor da 3 hafta sonra gel demişti zaten. Hepimiz aynıyız gibi yaklaşık

Herkese merhabalar, bugün sağlık ocağına gittim hamilelik için kaydım yapıldı. Hemşire sma için tarama yaptırıp yaptırmadığımı sordu ve yaptırmadığımı söyleyince isterseniz 12. Haftaya kadar sağlık ocağından yaptırabileceğimi söyledi. Sizlere bunun bilgisi verildi mi yaptırdınız mı?

Herkese merhabalar, bugün sağlık ocağına gittim hamilelik için kaydım yapıldı. Hemşire sma için tarama yaptırıp yaptırmadığımı sordu ve yaptırmadığımı söyleyince isterseniz 12. Haftaya kadar sağlık ocağından yaptırabileceğimi söyledi. Sizlere bunun bilgisi verildi mi yaptırdınız mı?
Biz evlenmeden önce yaptırdık hatta tek kişi yeterli demişlerdi ama biz ikimizde tasıyıcımıyız diye baktırmıştık

kızlar ölçümleri tüp bebek merkeziyle doktorda farklı çıkanlar var mı? Ben ilk gittiğimde 5+6 dedi sonra 12 gün sonraya randevu aldım yine gittim tüp bebek merkezine 7+6 dedi ultrason bugün de yani merkeze gitmemin üstünden 3 gün sonra rutin doktoruma gittin 8 dedi ama 3 gün geçti yani aradan nasıl oluyo anlamadım 😂

Biz evlenmeden önce yaptırdık hatta tek kişi yeterli demişlerdi ama biz ikimizde tasıyıcımıyız diye baktırmıştık
Bizim evlendiğimiz zaman uygulamada değildi ama istersek şimdi de yaptırabilirmişiz

İnşallah haklı çıksın belki de dediği gibi vücudun dışarı atarkenki tepkimesidir.
Bugün tekrar tahlil yaptım idrar yolu enfeksiyonu varmış malesef. Hamilelikte kullanılabilen ilaçlarla geçecek dedi. Bol su da içerek atlatmaya çalışacağım 😔 en son kaç sene önce olmuştur idrar yolu enfeksiyonu.
Dışarda lavabo da kullanmıyorum. Şaşırdım enfeksiyon olmasına

Back
X