19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar benim hiç belirtim yok anksiyetem tuttu Çarşamba günü randevum var ama şu an özelde muayene arıyorum yokmuş zaten ultrason. Sabredemiyorum devlet bakıyor mu öylesine gitsem

Kızlar benim hiç belirtim yok anksiyetem tuttu Çarşamba günü randevum var ama şu an özelde muayene arıyorum yokmuş zaten ultrason. Sabredemiyorum devlet bakıyor mu öylesine gitsem
Canım ne belirtisi olmasını bekliyorsun herkeste farklıdır belirtiler bende hala ağız tadı bozukluğu var ve soğan sarımsak gibi kokularda aşırı hassasiyet onun harici normal gibiyim bence süreç böyle zaten hiç kendini strese sokma

Canım ne belirtisi olmasını bekliyorsun herkeste farklıdır belirtiler bende hala ağız tadı bozukluğu var ve soğan sarımsak gibi kokularda aşırı hassasiyet onun harici normal gibiyim bence süreç böyle zaten hiç kendini strese sokma
Ay bilemedim ya bi anda kesildi her şey. Bi panik bastı sakinleşmeye çalışıyorum

Ay bilemedim ya bi anda kesildi her şey. Bi panik bastı sakinleşmeye çalışıyorum
Bendede hiç belirti kalmadı canım cuma günü kontrolüm var istifra hariç hiçbir belirtim kalmadı sakin ol bence birşey olsa vücut tepkime verir

Birebir aynı şeyi yaşadım belirtilerim gitti diye korktum bir sorun yokmus çok şükür. Sakin kalmaya çalış düşünme bunları

Bana hafta olarak değil tarih verdi ayın 10 unda iğneyi şubatın 1 inde fitili bırakcam yani iğneyi 9+1 gibi fitili 12. Hafta gibi bırakmış olucam
Merhaba bana da 12. Haftada iğneler fitiller bırakılacak demişti tüp bebek doktorum şimdilik devlete kontrole gidiyorum. Acaba neye göre bırakın diyorlar test falan istiyorlar mı? Bazıları daha uzun süre kullanıyor merak ettimde

Merhaba bana da 12. Haftada iğneler fitiller bırakılacak demişti tüp bebek doktorum şimdilik devlete kontrole gidiyorum. Acaba neye göre bırakın diyorlar test falan istiyorlar mı? Bazıları daha uzun süre kullanıyor merak ettimde
Sonuçlara göredir muhtemelen çünkü bende devlete gidiyorum bırakalım vs denmedi d vitamini ekledi 12. Hafta da ultrason var aynı gün doktor randevusu alıcam tekrar değerlendirilir galiba

Hayır canım istemiyorlar mesela ilk gebeliğimde 12. Haftaya kadar hemen hemen tüm ilaçlara devam ettirmişti bu sefer daha erken bırakıyoruz bana yaptığı açıklama bir kez doğum yaptın vücudun artık gebeliğe bebeğe alışık dedi.

Hem devlette hem ozelde 8. Haftada karından görüldü kilolu olduğum halde 🥰
Ya bende tüp bebek doktoruma hala devam ediyorum ama orayla işim bitince devlete geçicem 12. Hafta olmadan devlette kayıt oluşturmak gerekiyormuş bu hafta randevu aldım devlete bende kilolu gebeyim 8+6 olacak gittiğimde vajinal istemiyorum karından görünür herhalde

Canım 5. Haftadan beri karından vajinal hiç bakılmadı
Ben en son 6. Haftada gittim bu hafta için devletten randevu aldım 8+6 haftalık olacak gittiğimde biraz kilomda var ama görünür herhalde karından

Back
X