19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ya nerde o fiyat. Bence yaptırmalıyız da bi sürü firma var nereyi önerdi canım sana
Canım doktorum kendi kliniginde alıyor kanı o gönderiyor firmaya firmada yurt dışına gönderiyor o sebeple bilmiyorum hangi firma 10+2 ile 11+0 aradı yaptırmamı önerdi

Kızlar fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum yaptırmamızı tavsiye etti fiyat olarak 30 bin civarı dediler normal mi acaba
Bana pgtli olduğu için gerekli olmadığı söylendi. Senin de pgtliydi de diye hatırlıyorum 🤔

Kızlar fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum yaptırmamızı tavsiye etti fiyat olarak 30 bin civarı dediler normal mi acaba
Arkadaşım ağustos gibi 12 ya da 15bine yaptırmıştı, bu kadar zamlanmasına çok şaşırdım.

Canım doktorum kendi kliniginde alıyor kanı o gönderiyor firmaya firmada yurt dışına gönderiyor o sebeple bilmiyorum hangi firma 10+2 ile 11+0 aradı yaptırmamı önerdi
Kızlar Eurofins önerilmiş genelde bilginiz olsun tecrübesi olan da yazarsa iyi olur

Kızlar Eurofins önerilmiş genelde bilginiz olsun tecrübesi olan da yazarsa iyi olur
Benim henüz fetal DNA için zamanım gelmedi ama ülkemizde en çok görülen taşıyıcı hastalıklar için (SMA, DMD ve 2 hastalık daha)doktorum genetik test önerdi bana ve GENOKS diye bir yer önerdi ordan yaptırdım. Eve gelip kanı kendileri alıyorlar Fetal DNA içinde orayı önerdi

Kızlar, progestanı iğne olarak kullananlar var mı? 2 gün önce kanamam olduğu için doktorum progestan dex yazdı göbekten yapıyorum ama sgk karşılamıyor. Sizler hangi iğneyi kullanıyorsunuz sgk karşılıyor mu?

Kızlar, progestanı iğne olarak kullananlar var mı? 2 gün önce kanamam olduğu için doktorum progestan dex yazdı göbekten yapıyorum ama sgk karşılamıyor. Sizler hangi iğneyi kullanıyorsunuz sgk karşılıyor mu?
Ben kullanıyorum canım SGK karşılamıyor

Ben kullanıyorum canım SGK karşılamıyor
Sanırım kalçadan olanı karşılıyor ama o da çok yakıyor. Daha önceki düşüklerimden birinde kullanmıştım kalçadan çok yakıyordu ama sgk karşılıyordu diye biliyorum. Bunu ilk defa aldım şaşırdım karşılamamasını kutusu 1.500 tl ayda 4 kutu almak gerekiyor bayada tutuyor. Ama tabi bu da kalçadan olana göre daha konforlu kolay yakma yapmıyor

Benim henüz fetal DNA için zamanım gelmedi ama ülkemizde en çok görülen taşıyıcı hastalıklar için (SMA, DMD ve 2 hastalık daha)doktorum genetik test önerdi bana ve GENOKS diye bir yer önerdi ordan yaptırdım. Eve gelip kanı kendileri alıyorlar Fetal DNA içinde orayı önerdi
Onu da duydum doktorunuz neden onu önerdi ki pahalı bi şey mi

Onu da duydum doktorunuz neden onu önerdi ki pahalı bi şey mi
Benim çok kimyasal gebelik ve düşüklerim oldu birde en son düşüğümde trizomi 16 çıkmıştı o yüzden tedbir önlem amaçlı yaptırmamı önerdi bende yaptırdım. En çok görülen ülkemizdeki yaygın 4 hastalık için tarama yapıyorlar 15 bin tl ye yaptırdım ben eve hemşire gelip kanımı aldı. İnşallah 12. Haftada da fetal DNA yaptıracağım. Bana ikili üçlü test önermedi çünkü yaştan dolayı onlarda risk çıkma ihtimali çok o yüzden fetal DNA yaptırıp diğerlerini yaptırmayacağım

Sanırım kalçadan olanı karşılıyor ama o da çok yakıyor. Daha önceki düşüklerimden birinde kullanmıştım kalçadan çok yakıyordu ama sgk karşılıyordu diye biliyorum. Bunu ilk defa aldım şaşırdım karşılamamasını kutusu 1.500 tl ayda 4 kutu almak gerekiyor bayada tutuyor. Ama tabi bu da kalçadan olana göre daha konforlu kolay yakma yapmıyor
Canım günde 4 tane vuruyorum aylık 25~30 bin ilaçlara veriyorum sadece

Canım günde 4 tane vuruyorum aylık 25~30 bin ilaçlara veriyorum sadece
Ooo senin çok fazlaymış parasından geçtim insanın canıda gidiyor birsürü ilaç iğne Allah yardımcın olsun🤲 benim birkaç gün kan sulandırıcı iğneyi kesti buna başlattı ama kanamam kesildi gibi tekrar başlatacak ikisinide vurucam heralde bundan sonra. Benim kese veya etrafında yakınında kanamam yok servikste rahime doğru kanamam varmış perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah kanama alanı küçülmüş ya da kaybolmuştur

Ooo senin çok fazlaymış parasından geçtim insanın canıda gidiyor birsürü ilaç iğne Allah yardımcın olsun🤲 benim birkaç gün kan sulandırıcı iğneyi kesti buna başlattı ama kanamam kesildi gibi tekrar başlatacak ikisinide vurucam heralde bundan sonra. Benim kese veya etrafında yakınında kanamam yok servikste rahime doğru kanamam varmış perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah kanama alanı küçülmüş ya da kaybolmuştur
İnşallah benim 5.haftadan beri kanama alanım var ondan ama benim doktorum transferden önce başlattı bu ilaca

Ben kalçadan olanı kullanıyorum doktorum onu önerdi ilk başlar da evet çok acıyordu ama artık gerçekten acımıyor 9. Haftadayız tedavinin başından beri kalçadan vuruluyorum

Ben kalçadan olanı kullanıyorum doktorum onu önerdi ilk başlar da evet çok acıyordu ama artık gerçekten acımıyor 9. Haftadayız tedavinin başından beri kalçadan vuruluyorum
Ben kalçadan olanıda yaptırmıştım daha önce ama çok yakıyor bide ağrı yapıyordu ilk yapıldığında zor yürüyordum bu göbekten olanı ilk defa kullandım sgk karşılamıyor ama çok rahatmış yakma ağrı gibi derdi yok hemde kendim yapabiliyorum kolay oluyor. Doktorum kalçadan olanıda yazabilirim dedi ama galiba buna devam edeceğim🤭

Ben en son 6. Haftada gittim bu hafta için devletten randevu aldım 8+6 haftalık olacak gittiğimde biraz kilomda var ama görünür herhalde karından
Merhaba mahsuru yoksa ben de kiloluyum ve transfer hazırlığındayım size bu konuda bir öneride bulundular doktorum çok karışmasa da biraz zayıflayıp önerdi transferi kafam çok karışık

Back
X