- Emoji Skoru
- 6.999
- Puanlar
- 198
İnşaAllah canım dua edin bana eşim gelecek 20 dkya gidicem yoksa rahat edemicemOlmaz canım İnşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım dua edin bana eşim gelecek 20 dkya gidicem yoksa rahat edemicemOlmaz canım İnşallah
Aynen öyle canım doktor kontrolüme 3 hafta var daha kanama olmasa bile o zamana kadar kendimi yerim eşim 20 dk ya gelecek gidicemKesinlikle git. Yoksa sürekli düşünüp stres yaşayacaksın. Bişey yoktur muhtemelen. İçin rahatlar en azından
Benim de randevum 3 hafta sonra ama doktorum eğer bir sorun yaşarsan beklemeden gelebilirsin dedi. O stresle yaşanmaz ya git bebişini gör rahatla. Progestanla falan geçer inşallahAynen öyle canım doktor kontrolüme 3 hafta var daha kanama olmasa bile o zamana kadar kendimi yerim eşim 20 dk ya gelecek gidicem
İnşaAllah canım tüp bebek hemşirem hemen progestan iğne yap dedi yaptım birde gidip göreyim içim rahat etsinBenim de randevum 3 hafta sonra ama doktorum eğer bir sorun yaşarsan beklemeden gelebilirsin dedi. O stresle yaşanmaz ya git bebişini gör rahatla. Progestanla falan geçer inşallah![]()
İnşallah birsey yoktur canım doktora gidince için rahatlar progestanı göbekten yapıyordun değil mi? Benimde birkaç gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gün sürdü çok çok azdı acile gittim kanama alani yok dedi şimdide sarımsı böyle hardal rengine döndü bende yarın gidicem enfeksiyon mu acaba içim içimi yiyor böyle bisey yaşayan oldu mu acabaİnşaAllah canım tüp bebek hemşirem hemen progestan iğne yap dedi yaptım birde gidip göreyim içim rahat etsin
Bize de haber ver her şey yolundadır inşallahİnşaAllah canım tüp bebek hemşirem hemen progestan iğne yap dedi yaptım birde gidip göreyim içim rahat etsin
İnşaAllahBize de haber ver her şey yolundadır inşallah![]()
Evet canım göbekten yapıyorum gerçekten görmeden içim rahat etmicek benim başıma akıntı gelmedi hiç kaşıntı ve koku varsa enfeksiyon olabilir.İnşallah birsey yoktur canım doktora gidince için rahatlar progestanı göbekten yapıyordun değil mi? Benimde birkaç gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gün sürdü çok çok azdı acile gittim kanama alani yok dedi şimdide sarımsı böyle hardal rengine döndü bende yarın gidicem enfeksiyon mu acaba içim içimi yiyor böyle bisey yaşayan oldu mu acaba
Yerleşme kanaması falan hiçbir şey olmadı bende 9. Haftada böyle olunca çok korktum koku kaşıntı falan hiçbir şey yok ama bu akıntı başladı bende anlamadım yarın tekrar gidicem. 6. Haftada yapılan tahlillerde biraz enfeksiyon var şikayetim olmadığı için şimdilik ilaca gerek yok bağışıklık kazanman lazım demişti acaba arttı da bu yüzden mi oldu bilemiyorumEvet canım göbekten yapıyorum gerçekten görmeden içim rahat etmicek benim başıma akıntı gelmedi hiç kaşıntı ve koku varsa enfeksiyon olabilir.
Çok teşekkür ediyorum o zaman normaldir birkaç kişiyi erken çağırınca acaba yanlışlık mı var dedimMerhaba beni de 7. haftada çağırdılar ilk o zaman gittim. Zaman olarak çok uzun gelmişti ama gittiğimde hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum çok güzeldi![]()
Tüm dualarım seninle birşey olmamıştır gittin mi doktoraİnşaAllah canım dua edin bana eşim gelecek 20 dkya gidicem yoksa rahat edemicem
Genelde 9. gün beta değeri iyi geldiyse 3 hafta sonra çağırıyorlar eğer değer istediklerinin altındaysa daha erken çağırıyorlar emin olmak İçinÇok teşekkür ediyorum o zaman normaldir birkaç kişiyi erken çağırınca acaba yanlışlık mı var dedim
Doktora gittin mi durum nedirEvet canım göbekten yapıyorum gerçekten görmeden içim rahat etmicek benim başıma akıntı gelmedi hiç kaşıntı ve koku varsa enfeksiyon olabilir.
Gittim canım şimdi eve çıktım şükür bebek iyi kanama alanıda görmedi doktor ama risk var dinlen ilaçlara devam et dediDoktora gittin mi durum nedir
Bence doktor çok bastırdı ondan oldu korkma canım inşallah Allah'ın izni ile bişey olmazGittim canım şimdi eve çıktım şükür bebek iyi kanama alanıda görmedi doktor ama risk var dinlen ilaçlara devam et dedi
Buna geçmiş olsun inşallah devam etmez karından bakmıştı di mi niye zorladı o kadar bence de ondanGittim canım şimdi eve çıktım şükür bebek iyi kanama alanıda görmedi doktor ama risk var dinlen ilaçlara devam et dedi
Evet karından canım şimdide etliğe gittim oda karından baktı yine baya bastırdı bakarkenBuna geçmiş olsun inşallah devam etmez karından bakmıştı di mi niye zorladı o kadar bence de ondan
Olabilir canım şuan muayenede de yine baya bastırdı şuan yok kanama ama yine olmaz inşaAllahBence doktor çok bastırdı ondan oldu korkma canım inşallah Allah'ın izni ile bişey olmaz
Gelmiş geçmiş olsun canım bir daha olmaz inşallahGittim canım şimdi eve çıktım şükür bebek iyi kanama alanıda görmedi doktor ama risk var dinlen ilaçlara devam et dedi