19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Fitille iğne bana 10, folik asit 12 dediler. Kessem mi devam mı bilemedim işte
Folik asiti falan bırakalı 1 hafta oluyor ama ben eylül ayındam beri kullanıyordum dex pazar günü son kez kullancam 9+2 oluyor fitil 1 şubat son ilk gebeliğimde 12. Haftada bırakmıştım bu sefer daha erken bıraktırıyor sadece kan sulandırıcı doğuma kadar devam

Fitille iğne bana 10, folik asit 12 dediler. Kessem mi devam mı bilemedim işte
Doktora sormadan bırakma bence bilgilendir ona göre uygun görürse canım daha iyi olur. Bende 8. Haftada estrofemi bırakmıştım günde 3 tane içiyordum direk bıraktırdılar. Şimdi sıra diğerlerinde inşallah bıraktırırda yoruldum artık 2 tane dex 6 tane fitil kullanıyorum

Ya kızlar sizde de bu geç saatlerde acıkma oluyormu mesela ben akşam 18-19 arası akşam yemeği yiyorum genelde sebze yoğurt tavuk salata vs yiyorum saat 22:00 23:00 olunca acayip bir açlık çöküyor yemesem uyuyamıyorum yesem vicdan azabı çekiyorum napıcam ya😞

Hepimizin inşallah
Zeynep kamılde sanada 2 ki taramaya gel dedıler mı ya bende napıcam kime gdıcem karar veremıyorum orda doğum nasıl olur devlet temız olurmu ılgılenırlermı kafam çok karışık bı kere gıttım doktor çok güzel ılgılendı ama bılemıyorum

Kızlar progestan fitil ve Dex iğneye doktorunuz kaçıncı haftaya kadar devam etmenizi söyledi bir yazar mısınız lütfen
Bana progestan ve kan sulandırıcı iğneye doğuma kadar dedi. Dex iğneyi kanamam olduğu için verdi ama kanama alanım kese dışında keseye uzak bir yerde ve önemsiz olduğu için 1 hafta kullan bitince bırak dedi.

Zeynep kamılde sanada 2 ki taramaya gel dedıler mı ya bende napıcam kime gdıcem karar veremıyorum orda doğum nasıl olur devlet temız olurmu ılgılenırlermı kafam çok karışık bı kere gıttım doktor çok güzel ılgılendı ama bılemıyorum
Devlete gitsek ilgi alaka hijyen yok özele gitsek fiyatlar uçuk gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık artık dün devlette idrar testi vermem gerekti hijyen sıfır kokudan durulmuyor heryer çöp, peçete atığı tabi insanlardada var ama dolan çöp değiştirilmez ise insanlar ne yapsın klozetlerden enfesksiyon kapmamak imkansız.

Bana progestan ve kan sulandırıcı iğneye doğuma kadar dedi. Dex iğneyi kanamam olduğu için verdi ama kanama alanım kese dışında keseye uzak bir yerde ve önemsiz olduğu için 1 hafta kullan bitince bırak dedi.
Progestan fitil mi doğuma kadar ? Kan sulandırıcı bana da doğuma kadar dediler.
Dex de yarın 10+0 oluyo son kullancam

12. Hafta kontrolümde karar verecekler ama oksapar a 6 ay devam o kesin. Bence doktor kontrolüne kadar bırakma sonuçta bize zararı olsa devam ettirmezlerdi
2 gün önce gittim. Devlet hastanesi tüp bebek doktoru karar versin dedi. Onların dediğine göre de böyle. Yine de emin olamıyorum ama mecbur da uymak zorunda kaldım. Şu anki doktor bi şey demediği için.

İğneyi 10+0 da , fitili 12 de , folik asit 12 de , Coraspirin 32 de, kan sulandırıcı iğne doğuma kadar. Sizlerde benzer mi?

2 gün önce gittim. Devlet hastanesi tüp bebek doktoru karar versin dedi. Onların dediğine göre de böyle. Yine de emin olamıyorum ama mecbur da uymak zorunda kaldım. Şu anki doktor bi şey demediği için.

İğneyi 10+0 da , fitili 12 de , folik asit 12 de , Coraspirin 32 de, kan sulandırıcı iğne doğuma kadar. Sizlerde benzer mi?
Benim folik asiti 1 hafta önce bıraktım dex pazar günü son fitil 1 şubatta son kan sulandırıcı doğuma kadar

Pgtli olduğu için gerek yok ama detaylı taramayı mutlaka yap dediler
Doğum konusunu henüz araştırmadım ama takipleri çok titiz memnunum o konuda

İğne benimde 10 fitil 11 de bırakıyorum. Coraspin 32. Hafta kan sulandırıcıda doğuma kadar

Doktora sormadan bırakma bence bilgilendir ona göre uygun görürse canım daha iyi olur. Bende 8. Haftada estrofemi bırakmıştım günde 3 tane içiyordum direk bıraktırdılar. Şimdi sıra diğerlerinde inşallah bıraktırırda yoruldum artık 2 tane dex 6 tane fitil kullanıyorum
Ekstrafemi hemen braktrmadı benım doktorum mesela 3 tane alıyodum sonra 3 gün günde 2 uç 3 günde günde 1 adet ıc bırak dedı öyle yaptım bıttı kanamam başladı gttım doktora kese normal bebek ıyı kalp atışı falan ama kanama var anlamadı tüp bebek doktorum degıldı bende böyle böyle dedım estrfemi brakıca oluyo genelde dedı oda sonra tüp bebek doktorumu aradım evet ondan olmusttr dedı

Pgtli olduğu için gerek yok ama detaylı taramayı mutlaka yap dediler
Doğum konusunu henüz araştırmadım ama takipleri çok titiz memnunum o konuda
Evet takıplerıne dıyecek lafım benım de yok ama hastane de doğum yapanların yorumları gerçekten korkutucu

Ekstrafemi hemen braktrmadı benım doktorum mesela 3 tane alıyodum sonra 3 gün günde 2 uç 3 günde günde 1 adet ıc bırak dedı öyle yaptım bıttı kanamam başladı gttım doktora kese normal bebek ıyı kalp atışı falan ama kanama var anlamadı tüp bebek doktorum degıldı bende böyle böyle dedım estrfemi brakıca oluyo genelde dedı oda sonra tüp bebek doktorumu aradım evet ondan olmusttr dedı
Artarak başlamadığım için direk bıraktırdı 9 gün sonra çok hafif kahverengi lekelenmem oldu alakası var mı bilmiyorum kanama alanım yok şükürler olsun ki. Haftaya 12. Haftam oluyor tüm ilaçları birakmam söylenmişti ama tekrar sorucam yapmam gereken tahlil var mı diye bazıları daha uzun süre kullanıyor bakalım ne diyecek

Evet takıplerıne dıyecek lafım benım de yok ama hastane de doğum yapanların yorumları gerçekten korkutucu
Bende devlete gidiyorum kontrole 2 kere de acile gittim farklı doktorlar vardı o kadar ilgili kibar anlayışlıydılar ki hep olumsuz şeyleri okuyunca bende şaşırdım ama doğum nasıl olur bilmiyorum

Mhrs de Zeynep Kamil direk çıkmıyor nereye bağlı orası randevu nasil alınıyor

Back
X