- 19 Ağustos 2024
- 507
- 196
- 23
- 26
Allah razı olsunKızlar benim bugün T+8 kan verdim 113.64 hepinize çok dua ediyorum inanın kâğıdı aldım eşime arkadaşlarıma da versin Rabbim hepimizin yüzü gülsün dedim❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunKızlar benim bugün T+8 kan verdim 113.64 hepinize çok dua ediyorum inanın kâğıdı aldım eşime arkadaşlarıma da versin Rabbim hepimizin yüzü gülsün dedim❤
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyorsuyduKızlar benim bugün T+8 kan verdim 113.64 hepinize çok dua ediyorum inanın kâğıdı aldım eşime arkadaşlarıma da versin Rabbim hepimizin yüzü gülsün dedim❤
Allah razı olsun kuzum 5.gün embriyosu çift transferdi kalite 3ab 2ydi bu üçüncü denemem benimHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu
whatsap kurulunca bu siteden uzaklaştırma cezası veriyorlar haberin olsun canımKızlar pozitif görenler whatsapta bi grup mu kursak sürecimiz aynı en azından sonraki süreçlerde fikir alışverişi yaparız uygunsa bana özelden numaralarınızı yazın![]()
Amin canım benim çok aminAllah razı olsunbebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duygularaı yaşamayı
Belirti vs yaşadın mı canım önceki transferlerine göre nasıldıAmin canım benim çok amin![]()
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhAllah razı olsun kuzum 5.gün embriyosu çift transferdi kalite 3ab 2ydi bu üçüncü denemem benim![]()
Hayırlı olsun canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun kuzum 5.gün embriyosu çift transferdi kalite 3ab 2ydi bu üçüncü denemem benim![]()
Yok yok buradayım kuzum yoldayım eve dönmeye çalışıyorum da belirti vs neler vardı yazıcamPozitif olanlar zaten doğal olarak bu siteden bir uzaklaşıyorlar![]()
Canım benim transfer ve dördüncü güne kadar kasık ağrılarım oldu 5 ve 6 hiçbir şey yoktu resmen dün ise yani yedinci gün çok ağrım vardı kesin hasta olucam dedim bugün de aynı adet ağrısıHiç belirtin oldu mu canım veya şuan var mı
Canım benim hiç olmadı t+7 ufak ufak sadece devamlı olmadıCanım benim transfer ve dördüncü güne kadar kasık ağrılarım oldu 5 ve 6 hiçbir şey yoktu resmen dün ise yani yedinci gün çok ağrım vardı kesin hasta olucam dedim bugün de aynı adet ağrısı![]()
Kaçıncı gününüz bugün adet sancıları beni aşırı gerdi ya test günüm bugün kan verebilirsem vercem ama adet sancıları olumsuzu düşündürüyor yaCanım benim transfer ve dördüncü güne kadar kasık ağrılarım oldu 5 ve 6 hiçbir şey yoktu resmen dün ise yani yedinci gün çok ağrım vardı kesin hasta olucam dedim bugün de aynı adet ağrısı![]()
Hiç olumsuz düşünme canım bende kesin dedim tutmadı adet olucam ben dün bütün gün ağrıdı o kadar adet sancısıydı ki zaten stresten kurtulmak için verdim 22 Kasım da transfer benKaçıncı gününüz bugün adet sancıları beni aşırı gerdi ya test günüm bugün kan verebilirsem vercem ama adet sancıları olumsuzu düşündürüyor ya
Normalde test günüm Salıydı 2 AralıkKaçıncı gününüz bugün adet sancıları beni aşırı gerdi ya test günüm bugün kan verebilirsem vercem ama adet sancıları olumsuzu düşündürüyor ya
İnsallah öyledir ya içim içimi yiyor olumsuz diye adınıza çok sevindim bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallahHiç olumsuz düşünme canım bende kesin dedim tutmadı adet olucam ben dün bütün gün ağrıdı o kadar adet sancısıydı ki zaten stresten kurtulmak için verdim 22 Kasım da transfer ben![]()