• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Sabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Canım hiç üzülme bende T+6 da yoktu çok bekledi belli belirsiz söktüm resmen bir şey var gibi geldi dün ise sekizdi kanda pozitif gördüm çok da umutsuz gittim adet ağrım çoktu pozitif düşünmeye çalış inan ne kadar zor biliyorum benim üçüncü denemem Allahım vardır bir hayır de bol bol dua et kendini üzme 🤲🏻

24 kasım teansfer günümdü kızlar sabah ıdrarda baya silik çıktı kan vermedım daha cok erken dıye silik cıkıp güzel sonuc alanlar varmı😍

IMG_5474.webp

Valla kızlar benim sonuc falan çıkmamış sağlık ocağına gittim verdim oda yarın çıkar dedi adet olmadım ama karnım çok ağrıyor diye ağlaya ağlaya bi hal kaldım hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Kızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Günaydın ben sizi hep takip ediyordum. Hakıınızda hayırlısı olsun ama yine de kanı görün derim. Rabbimin bildiği oluyor o ol diyince olacak hepimizinde 🙏

Sabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Daha 6. Gün kesin gözüyle bakmamalisin. Üzülme devam et ilaçlarına Allah kerim

Valla kızlar benim sonuc falan çıkmamış sağlık ocağına gittim verdim oda yarın çıkar dedi adet olmadım ama karnım çok ağrıyor diye ağlaya ağlaya bi hal kaldım hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Hiç canını sıkma ya gebelik belirtisi de ağrı oluyor zaten

Back
X