• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Doktoruna bir danışsaydım canım, ben aslında hiç yatmadım hep aktiftim yemek çamaşıt bulaşık ev toplama çocukla ilgilenme hep yaptım sadece süpürge ve vileda yapmadım eşim yapıyor saolsun ama bazen geç geliyor ev 2 gün süpürülmemiş oluyor evde çocuk var iater istemez dökülüyor birşeyler gözüme batıyor sabahtan beri zor duruyorum süpürgeyi elime almamak için
Siz daha hakimisiniz süreç nasıl ilerlemiştii🥹

Ay ben iş falan yapmadım kahvaltımızı hazırlıyorum küçük işler yapıyorum ama 10 gündür ablamlar gelip el süpürgesiyle süpürdüler falan ev çokpis geliyo umrumda mı hayır kavuşalımda sonra hep yaparım eve abla çağırcam kalp atışını duyunca😂

Siz daha hakimisiniz süreç nasıl ilerlemiştii🥹
Canım oğlumdada 10. Gün kan verdim 918 gibi bi değer çıkmıştı sonra 12. Gün 11.400 oldu tolga hoca bir daha kan verme haftaya gel keseye bakalım dedi 6+1 e denk gelmişti o gün hem keseyi hem kalp atışını gördük sonrası normal gebelik kontrolleri gibi ilerledi 13. Haftaya kadar progestana devam ettik ama doğuma kadar da kan sulandırıcıyı kesmedi sadece

Canım oğlumdada 10. Gün kan verdim 918 gibi bi değer çıkmıştı sonra 12. Gün 11.400 oldu tolga hoca bir daha kan verme haftaya gel keseye bakalım dedi 6+1 e denk gelmişti o gün hem keseyi hem kalp atışını gördük sonrası normal gebelik kontrolleri gibi ilerledi 13. Haftaya kadar progestana devam ettik ama doğuma kadar da kan sulandırıcıyı kesmedi sadece
teşekkür ederim bakalım bizleri ne zaman çağıracak🥹

Ay benden kesti bugün doktor coraspini ya

Back
X