• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Allah razı olsunn. Siz de çok güzel sonuçlar alin inşallah
Tedavimi Yücel hoca sevinç hoca beraber yaptı ikisi de çok dikkatli ve ilgili insanlar inşallah size de şifa olurlar.
Bu arada ben de öğretmenim 🥰
inşAllah amin amin 🤲 Sizin branşınız neydi🥰 Yaşlarımız da aynı galiba sizin yorumlarınızı çok okudum 29 yaşındayım bende inşAllah sürecime de katkısı olur☺️ Hiç bir sorunumuz da yok bizim 1.5 yıldır olmuyor. Sadece eşimde sprem morfolojisi %2 sayı hız iyi, nasipte varsa olur artık Allah ın takdiri🙏 Doktorlarıda çok merak ediyorum 10 Aralıkta randevum daha çok var. Heycanlıyım☺️

inşAllah amin amin 🤲 Sizin branşınız neydi🥰 Yaşlarımız da aynı galiba sizin yorumlarınızı çok okudum 29 yaşındayım bende inşAllah sürecime de katkısı olur☺️ Hiç bir sorunumuz da yok bizim 1.5 yıldır olmuyor. Sadece eşimde sprem morfolojisi %2 sayı hız iyi, nasipte varsa olur artık Allah ın takdiri🙏 Doktorlarıda çok merak ediyorum 10 Aralıkta randevum daha çok var. Heycanlıyım☺️
Sinif öğretmenliği 🥰
Evet 29 yaşındayım. Ben de şiddetli endometriozis var. Eşimin değerleri doğru hatırlıyorsam ileri hız yüzde 3 morfoloji 2 sayı epey bi düşüktü. Değerleri her testte farklı çıktı ilk yaptığımız iki testte azosperm çıktı Şişli'de yaptığımızda biraz daha kullanabilir seviyede çıktı. Çok şükür kötü sperme rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. Hatta Yücel hoca da dedi bu sperme rağmen çok güzel embriyolar oluşmuş diye. Bu bana göre tamamen hastanenin başarısı. Başka yere gitsek ziyan olacaktık. Biz de 1 buçuk yıldır evliyiz 1 yıldan fazla bir süredir de çocuk için mücadele ediyoruz. Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda 🤲
Bu arada doktorunuz kim olacak Semra hoca dışında

Yücel hoca yazmışsınız pardon 🥰

Teşekkür ederimmmm. Geçen sene de 60 la öğrendim kürtajla sonuçlandı o yüzden 71 görünce bi tuhaf oldum. Allah kerim ya nasibi varsa doğar inşallah 🥰
Canıım çok sevindim çok allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLLAHH

Sinif öğretmenliği 🥰
Evet 29 yaşındayım. Ben de şiddetli endometriozis var. Eşimin değerleri doğru hatırlıyorsam ileri hız yüzde 3 morfoloji 2 sayı epey bi düşüktü. Değerleri her testte farklı çıktı ilk yaptığımız iki testte azosperm çıktı Şişli'de yaptığımızda biraz daha kullanabilir seviyede çıktı. Çok şükür kötü sperme rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. Hatta Yücel hoca da dedi bu sperme rağmen çok güzel embriyolar oluşmuş diye. Bu bana göre tamamen hastanenin başarısı. Başka yere gitsek ziyan olacaktık. Biz de 1 buçuk yıldır evliyiz 1 yıldan fazla bir süredir de çocuk için mücadele ediyoruz. Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda 🤲
Bu arada doktorunuz kim olacak Semra hoca dışında

Yücel hoca yazmışsınız pardon 🥰
Evet Yücel hoca. inşAllah bana da şans getirsin Şişli memorial güzel sonuç alırım inşAllah🤲 Memnun kalmanız bana da ümit oldu☺️ Süreçte sorularım olursa sorabilir miyim size😊

Evet Yücel hoca. inşAllah bana da şans getirsin Şişli memorial güzel sonuç alırım inşAllah🤲 Memnun kalmanız bana da ümit oldu☺️ Süreçte sorularım olursa sorabilir miyim size😊
Şuan tam anlamıyla sonuç alabilmiş değilim iki gün sonra belli olacak inşallah ama hakkını yiyemem şuana kadar her şey yolunda gitti. İnşallah kucağıma almak da nasip olur

İstediğiniz her şeyi tabiki 🥰

2. Sonucum çıktı şimdi 1180.72 galiba iyi gidiyor kahverengş akıntı korkutmuştu
Cift embriyo transferi miydi. Benim çift embriyo transferi de ..333 den 986 ya sonrada 2315 e çıktı da yarın kese için gideceğim tek mi iki mi diye

Back
X