Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın olabilirKızlar günaydın bugün T+7. günüm sabah çok pembemsi azıcık leke gelmiş günlük pede. Bu yerleşme ile ilgili olabilir mi sizce?
off kullanıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır :)))Günaydın olabilirfitil kullanıyorsanız fitil kaynaklıda olabilir
İnşaAllah canım hayırla güzel sonuçlar al inşaAllah test günün ne zamanoff kullanıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır :)))
Amiiin canım. Cumartesi günü ama cuma aksam verebilirim dayanamıyorummİnşaAllah canım hayırla güzel sonuçlar al inşaAllah test günün ne zaman
Benimde yarın bugün gidecektim eşim izin vermediAmiiin canım. Cumartesi günü ama cuma aksam verebilirim dayanamıyorumm
Benimkide asla izin vermiyo yaa ilk transferde erken gebelik testi yapıp negatif görmüştüm o yüzden yasakladı erkenden herşeyiBenimde yarın bugün gidecektim eşim izin vermedi![]()
Benimkide sık dişini diyor evdeki testler pozitif gözteriyor ama kanda değer artsın diyoruzBenimkide asla izin vermiyo yaa ilk transferde erken gebelik testi yapıp negatif görmüştüm o yüzden yasakladı erkenden herşeyi![]()
Ayyy inşallah çok güzel bir değerle öğrenelim ikimizde amiin <3Benimkide sık dişini diyor evdeki testler pozitif gözteriyor ama kanda değer artsın diyoruz![]()
İnşallah kan değerin çok güzel gelir ben inanaıyorumİnşaAllah oda pozitif çıkar canıöçm benim için yarın büyük gün![]()
Sabah ilk idrar ile yine yaptım yine farklı marka 3 dk olmadan pozitif çıktı düne göre daha koyuİnşallah kan değerin çok güzel gelir ben inanaıyorum![]()
İnşaAllah canım bekleyen herkes pozitifi görsün sağlıklaAyyy inşallah çok güzel bir değerle öğrenelim ikimizde amiin <3
Canım senin var bence zatenSabah ilk idrar ile yine yaptım yine farklı marka 3 dk olmadan pozitif çıktı düne göre daha koyu
Daha da artıyo demek ki beta koyulaştığına göre neler hissediyosun?İnşaAllah canım bekleyen herkes pozitifi görsün sağlıkla![]()
Ya bencede ama hangi test markasını yapsam yalancı pozitif aldım diyenler var 5 farklı markada yalancı vermez herhalde hoş ben hiç bir markada daha önce yalancı pozitif görmedinCanım senin var bence zaten![]()
Ben de daha önce hiç pozitif görmedimYa bencede ama hangi test markasını yapsam yalancı pozitif aldım diyenler var 5 farklı markada yalancı vermez herhalde hoş ben hiç bir markada daha önce yalancı pozitif görmedin
Bir yandan çok mutluyum bir yandan kendimi kaptırmak istemiyorum kan sonucu görmedenDaha da artıyo demek ki beta koyulaştığına göre neler hissediyosun?
Peki böyle değişen bi şeyler var mı belirtiler falan?Bir yandan çok mutluyum bir yandan kendimi kaptırmak istemiyorum kan sonucu görmeden
Yalancı görenler ya testi yanlış yapıyor yada saatler sonra kuruma çizgisini pozitif sanıyor benceBen de daha önce hiç pozitif görmedim![]()
Olabilir canım ben hiç yapmadım transferden beri bugün t+9umYalancı görenler ya testi yanlış yapıyor yada saatler sonra kuruma çizgisini pozitif sanıyor bence