- 11 Nisan 2025
- 274
- 267
- 18
- 29
Evet öyle yapıcam inşallah <3İnşallah canım benim içini ferah tut, güzel ilerleyecek Allah’ın izniyleŞimdi bu kadar senenin acısını cıkar tadını cıkar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle yapıcam inşallah <3İnşallah canım benim içini ferah tut, güzel ilerleyecek Allah’ın izniyleŞimdi bu kadar senenin acısını cıkar tadını cıkar
![]()
kızlar elim ayağım titriyor nolur bişey diyin T+8 bugün 35,31 çıktı pozitif mi bu kalbim duracak Eki Görüntüle 3681757
Gözünüz aydınKızlar sonuç çıktı 396,87![]()
Gamiş kızlar Hayrlı olsun hepınıze maşallah darısı bıze ınsallah dua edın bızede Hayrlı haberler alalım bızdeGözünüz aydınsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Çok hafif sızlama ve göğüs hassasiyeti oldu onun dışında bariz bi belirtim olmadıMerhabalar transferden sonra test yapana kadar bir belirtiniz oldumu bende CUNARTESİ Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfer yapıldı a kelite 2 embriyo yerleşti belirti oldumu merak ettim
Hamiş kızlar Hayrlı olsun hepınıze maşallah darısı bıze ınsallah dua edın bızede Hayrlı haberler alalım bızde
bizim aramızda 1 gün var :) kese falan gördünüz mü siz ?Çok hafif sızlama ve göğüs hassasiyeti oldu onun dışında bariz bi belirtim olmadı
Amin teşekkür ederizGözünüz aydınsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
İnşaAllah canım Rabbim umutlarınızı emeklerinizi boşa çıkarmasınGamiş kızlar Hayrlı olsun hepınıze maşallah darısı bıze ınsallah dua edın bızede Hayrlı haberler alalım bızde
İnşaAllah canım dualarımızdasınızKızlar maşallah bu grupta çoğu kısıden güzel haber aldık bu bıle benı çok mutlu etti bızde güzel haber alalım hayrlısıyla ınsallah
tebrik ederim sağlıkla gelsinAmin teşekkür ederizpozitif gören herkesin gebeliği mükemmel ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin
![]()
Teşekkür ederim canım ♥tebrik ederim sağlıkla gelsin![]()
Benim doktorum 2, 2 buçuk hafta sonra kese ve kalp atışı için muayene demişti ama ben kendi çalıştığım hastanede 12. Gün bu pazartesi muayeneye gittim minik bir kese göründü. Doktor ikinciyi göremedim oluşadabilir olmayadabilir deyip 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama bugün sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı çok az şimdi de kramp şeklinde biraz ağrım var çok korkuyorum bir şey olacak diyebizim aramızda 1 gün var :) kese falan gördünüz mü siz ?
Aaaaaa çok sevindim yaKızlar sonuç çıktı 396,87![]()
Amiiin inşallahhh. Rabbim hepimizin sevincini sonuna kadar daim etsinAmin teşekkür ederizpozitif gören herkesin gebeliği mükemmel ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin
![]()
bi şey olmaz evham yapıyoruz yine doktounla bi görüş istersenBenim doktorum 2, 2 buçuk hafta sonra kese ve kalp atışı için muayene demişti ama ben kendi çalıştığım hastanede 12. Gün bu pazartesi muayeneye gittim minik bir kese göründü. Doktor ikinciyi göremedim oluşadabilir olmayadabilir deyip 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama bugün sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı çok az şimdi de kramp şeklinde biraz ağrım var çok korkuyorum bir şey olacak diye![]()

canım sen ikinci kanı vermiş miydiiinnAmiiin inşallahhh. Rabbim hepimizin sevincini sonuna kadar daim etsin

Canım korkma bende de bi sabah aşırı yoğun bi kahverengi akıntı gelmişti çok korktum Doktora yazdım daha ik gündür kesildi o akıntı ve Bugünde ağrım çok hafifledi olağan bişey dedi kırmızı olmadıkça korkmaBenim doktorum 2, 2 buçuk hafta sonra kese ve kalp atışı için muayene demişti ama ben kendi çalıştığım hastanede 12. Gün bu pazartesi muayeneye gittim minik bir kese göründü. Doktor ikinciyi göremedim oluşadabilir olmayadabilir deyip 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama bugün sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı çok az şimdi de kramp şeklinde biraz ağrım var çok korkuyorum bir şey olacak diye![]()
Verdim canım güzel yükselmiş çok şükür ama ilk değer düşük başladığı için haftaya kontrole çağırdı. İnşallah her şey yolunda gidercanım sen ikinci kanı vermiş miydiiinn![]()