- 17 Kasım 2025
- 116
- 50
- 13
İnşallah yolu bu gruba düşen herkesin Güzel haberlerini alırız ama gerçekten çok uğurlu geldiAmiiin inşallahhh. Rabbim hepimizin sevincini sonuna kadar daim etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yolu bu gruba düşen herkesin Güzel haberlerini alırız ama gerçekten çok uğurlu geldiAmiiin inşallahhh. Rabbim hepimizin sevincini sonuna kadar daim etsin
İnşallahhh, dualarla birbirimize destek olduk hepimizin sağlıklı ilerler inşallahİnşallah yolu bu gruba düşen herkesin Güzel haberlerini alırız ama gerçekten çok uğurlu geldi
Burda muayene olduğum doktora sordum yerleşme kanamasıdır eğer kırmızıya dönerse gel dedi ama Allahıma şükür kırmızı bir şey görmedim. İnsan çok zor bulunca en ufak şeyde bile kaybetme korkusunu iliklerine kadar yaşıyorbi şey olmaz evham yapıyoruz yine doktounla bi görüş istersen![]()
Çok teşekkür ederim canım benim rabbime dua etmekten başka elimden de bir şey gelmiyor inşallah ben de bu kadarcıkla geçiririm hayırlısıylaCanım korkma bende de bi sabah aşırı yoğun bi kahverengi akıntı gelmişti çok korktum Doktora yazdım daha ik gündür kesildi o akıntı ve Bugünde ağrım çok hafifledi olağan bişey dedi kırmızı olmadıkça korkma
Zaten sende 19unda transfer olmuştun normal aynı zamanlarda yerleşme kanamasıdır kesinÇok teşekkür ederim canım benim rabbime dua etmekten başka elimden de bir şey gelmiyor inşallah ben de bu kadarcıkla geçiririm hayırlısıyla![]()
Hayırlı olsun canım çok sevindimmmKızlar sonuç çıktı 396,87![]()
Evet sıradaki stres sebebimizŞimdi yeni macere başlıyor kese gör kalp atışı duy![]()
İçimi rahatlattınız gerçekten insan bilse bile duymak istiyor çok teşekkür ederimZaten sende 19unda transfer olmuştun normal aynı zamanlarda yerleşme kanamasıdır kesin
Benim minicik 1 kese görünmüştü şimdi diğeri görünecek mi kalp atışı duyulacak mı stresi başladıŞimdi yeni macere başlıyor kese gör kalp atışı duy![]()
Resmen senin heyecanini ben de yaşadım şu ankalbim durucak sabaha kadar ağladım olmadı diye hayatımda ilk kez bunu görüyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Canım çıktı çok şükür yükselmiş şişlide vermedim evin yakınında bir memorial verdi orda verdim 2200₺ ödedim yaBenimki yükseldi inşallah seninki de yükselir Rabbim sevincini tamamına erdirsin. Şişlide verdiysen kanı sonucun çıkması 3 saati buluyor
Ay maşallah rabbim katlanarak artsınkızlar elim ayağım titriyor nolur bişey diyin T+8 bugün 35,31 çıktı pozitif mi bu kalbim duracak Eki Görüntüle 3681757
Ay maşallahKızlar sonuç çıktı 396,87![]()
Evet bebeğiiim pozitiiifff allahıma şükürler olsun canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bak demiştim her şey çok güzel olucak diyekızlar elim ayağım titriyor nolur bişey diyin T+8 bugün 35,31 çıktı pozitif mi bu kalbim duracak Eki Görüntüle 3681757
Çok şükür çok sevindim. Ben de dün 1400 TL ödedim ikinci kan için ücret ödememiz gerekiyormuş, olsun ya. Çok rahatladım ya senin de değerinin yükselmiş olmasina. Gözün aydinnCanım çıktı çok şükür yükselmiş şişlide vermedim evin yakınında bir memorial verdi orda verdim 2200₺ ödedim ya
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok sevindimmm![]()
Amin canım, maşallah grubumuz baya pozitif gördü darısı bekleyenlereAmiiin inşallahhh. Rabbim hepimizin sevincini sonuna kadar daim etsin