• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Valla bende çok stres oldum bitane ilaç bıraktırdı ve normalde test günüm cumartesi yarın kan ver dedi ben önceden kan testi yaptırıp pozitif görmüştüm İnşallah birşey olmamıştır dua ediyorum
Belki o da yerleşme kanaması gibi düşünüp ondan kan istemiştir korkma içimizi ferah tutup dua edelim bol bol

Ayın 19 unda oldum canım. 5. Günden beri de silik pozitifleri görmüştüm 11. Gün kan verdiğimde de 1695 çıkmıştı değerim daha da kan vermene gerek yok 2 hafta sonra kontrole gel kese ve kalp atışına bakalım dedi
Bilmiyorum canım ya böyle kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor ara ara oturunca daha çok ağrıyor sadece peçeteye sildiğimde geliyor korkuyorum yarın bir kan veriyimde İnşallah yükselmiştir

Bilmiyorum canım ya böyle kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor ara ara oturunca daha çok ağrıyor sadece peçeteye sildiğimde geliyor korkuyorum yarın bir kan veriyimde İnşallah yükselmiştir
Hangi ilacı bıraktırdı kan sulandırıcı falan mı

Benim de yine geldi az bişey ama çook açık kahve rengi bazen progestan fitil de yapabiliyormuş diye okudum ama bu zamana kadar hiç yapmamıştı

Kızlar sonuç çıktı 396,87 😍
Ay harika çok sevindim inşallah kalanlar da böyle güzel sonuçlar görür, beni de doktorum aradı kan ver bugün dedi yarın vericem dedim kabul etmiyor, işteyim dedim aksam çıkışta ver dedi, benim için zor bu ya, yarın eşimle gidecektim o şehir dışında şimdi

Pozitif görenleri tebrik ederim, rabbim isteyen herkese nasip etsin çok sevindim hepinizin adına🙏🏻🥹

İnşaAllah bu arada doktor benden 2 gün sonra değil 4 gün sonra tekrar kan istedi pazartesi tekrar kan ver dedi acaba neden 4 gün sonraya istedi
Banada öyle dedi doktorum muhtemelen sürekli kan vermeyelim diye öyle dedi 4 gün sonra artışa göre direkt gün vermek için muhtemelen

Kızlar benim ilk değerim 71.9 du
48 saat sonra aynı yerde 213.2
Aklima dış gebelik ihtimali geldi şimdi korktum. Yoktur öyle bişey dimi ya 🥺

Back
X