Niye öyle olsun kiKızlar benim ilk değerim 71.9 du
48 saat sonra aynı yerde 213.2
Aklima dış gebelik ihtimali geldi şimdi korktum. Yoktur öyle bişey dimi ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye öyle olsun kiKızlar benim ilk değerim 71.9 du
48 saat sonra aynı yerde 213.2
Aklima dış gebelik ihtimali geldi şimdi korktum. Yoktur öyle bişey dimi ya![]()
İlk değerim biraz düşük olduğu için ilk gördüğüm andan beridir içimde bişey var bilmiyorum. Neyse haftaya anlarız Allah kerimNiye öyle olsun ki
ayyy şükürler olsun maşallahKızlar bende aldım kan sonucumu şükür pozitif![]()
Bilmiyorum canım ya Ona birşey olmasın diye dua ediyorum hep inşallah kucağımıza almaya nasip kısmey olurBana sadece fitil olarak onu verdi başka bi ilaç vermedi kan sulandırıcı falan da kullanmadım
Büyük ihtimalle canımBanada öyle dedi doktorum muhtemelen sürekli kan vermeyelim diye öyle dedi 4 gün sonra artışa göre direkt gün vermek için muhtemelen
Aslında bana düşük geldi oğlumda 10. Gün değeri 918 falandıOoo çok iyi maşallah nasıl bir tutunmadır öyle maşallah![]()
Teşekkür ederim canım sağlıkla güzel sonucunu bekliyoruzAy harika çok sevindim inşallah kalanlar da böyle güzel sonuçlar görür, beni de doktorum aradı kan ver bugün dedi yarın vericem dedim kabul etmiyor, işteyim dedim aksam çıkışta ver dedi, benim için zor bu ya, yarın eşimle gidecektim o şehir dışında şimdi
Sizinde pgtylidi diye hatırlıyorum boş gebelik genelde kromozomsal bir sıkıntı olduğu için pgt de %80 bu ayıklanıyor değildir tam tersi sağlıkla tutunmuştur öyle düşününnnİlk değerim biraz düşük olduğu için ilk gördüğüm andan beridir içimde bişey var bilmiyorum. Neyse haftaya anlarız Allah kerim![]()
Boş gebelik ya da kimyasaldan pek endişem yok. Aklımda sadece dış gebelik ihtimali kaldıSizinde pgtylidi diye hatırlıyorum boş gebelik genelde kromozomsal bir sıkıntı olduğu için pgt de %80 bu ayıklanıyor değildir tam tersi sağlıkla tutunmuştur öyle düşününnn
Düşünme canım böyle şeyler lütfenBoş gebelik ya da kimyasaldan pek endişem yok. Aklımda sadece dış gebelik ihtimali kaldı![]()
Aminn canım benim hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallahBilmiyorum canım ya Ona birşey olmasın diye dua ediyorum hep inşallah kucağımıza almaya nasip kısmey olur
Teşekkür ederim, haklısın. Bu korkular hiç geçmiyor. İyi düşünelim iyi olsun her şeyDüşünme canım böyle şeyler lütfenmutluluğunu yaşa bak allah nasip etti ne güzel
Aynen öyle bak şükür ne güzel hamilesin allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah canım benimTeşekkür ederim, haklısın. Bu korkular hiç geçmiyor. İyi düşünelim iyi olsun her şey![]()
Teşekkür ederimmmmAynen öyle bak şükür ne güzel hamilesin allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah canım benim![]()
Bu şuan hepimizde var galiba ya. Bende de varBi şey olmuyo dedim başladı. Yan karın bıçak batması ince sızı yaşıyorum ya bu niye![]()
Ben hep chatgptye soruyorum konuş bilgi verir belkiBi şey olmuyo dedim başladı. Yan karın bıçak batması ince sızı yaşıyorum ya bu niye![]()
Chatgpt aşırı olumlu konuşuyor, sen beni kandırıyorsun biraz gerçekçi ol diyorum özür dileyip gerçekten sorun yok ama diyorBen hep chatgptye soruyorum konuş bilgi verir belki![]()
Ahaahah ben sürecimin tamamını onunla ilerlettimChatgpt aşırı olumlu konuşuyor, sen beni kandırıyorsun biraz gerçekçi ol diyorum özür dileyip gerçekten sorun yok ama diyor![]()