• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ay harika çok sevindim inşallah kalanlar da böyle güzel sonuçlar görür, beni de doktorum aradı kan ver bugün dedi yarın vericem dedim kabul etmiyor, işteyim dedim aksam çıkışta ver dedi, benim için zor bu ya, yarın eşimle gidecektim o şehir dışında şimdi
Teşekkür ederim canım sağlıkla güzel sonucunu bekliyoruz

İlk değerim biraz düşük olduğu için ilk gördüğüm andan beridir içimde bişey var bilmiyorum. Neyse haftaya anlarız Allah kerim 😇
Sizinde pgtylidi diye hatırlıyorum boş gebelik genelde kromozomsal bir sıkıntı olduğu için pgt de %80 bu ayıklanıyor değildir tam tersi sağlıkla tutunmuştur öyle düşününnn

Sizinde pgtylidi diye hatırlıyorum boş gebelik genelde kromozomsal bir sıkıntı olduğu için pgt de %80 bu ayıklanıyor değildir tam tersi sağlıkla tutunmuştur öyle düşününnn
Boş gebelik ya da kimyasaldan pek endişem yok. Aklımda sadece dış gebelik ihtimali kaldı 😇

Kızlar benim hala sol kasımda ağrı var gaz mı sancı mı hala anlamıyorum ama sizde de var mı

Bi şey olmuyo dedim başladı. Yan karın bıçak batması ince sızı yaşıyorum ya bu niye 🥹

Back
X