• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Hala çok az geliyor. Gördükçe nasıl moralim bozuluyor anlatamam 😔 ne kadar sürdü sizinki peki 🙏
Bide ne zaman oldu pozitif gördükten sonra mı acaba
Benim geçen ctesi bi koyu yoğun kahverengi lekelenmem oldu hala çok az peçeteye silince geliyor yada uzun süre ayakta durunca

Bende 6 yıldır ilk kez bunu gördüm içim buruk olsada tutunabildiğini görmek bile umut verdi. 2. Denememizdi ama bu sene her anlamda yorucuydu umarım 2026 da şans bizede güler teşekkür ederim 🌸
Evet umut her zaman olmalı 2026 da gücünü topla tğm motive halinle yeniden dene nasibin seni bekliyor

Doktor ne dedi peki niyeymis kaçıncı haftadasin şuan 😔 sıkıntı yoktur inşallah
Doktor normal dedi kanama şeklinde olmadıkça korkma beklenen bişey bu dedi 5+3 oldum yarın kontrol var bende endişe ediyorum ama baya bi araştırdım 6. 7. Haftaya kadar devam edenler var ve normal sorunn yok denilmiş

Doktor normal dedi kanama şeklinde olmadıkça korkma beklenen bişey bu dedi 5+3 oldum yarın kontrol var bende endişe ediyorum ama baya bi araştırdım 6. 7. Haftaya kadar devam edenler var ve normal sorunn yok denilmiş
Ben de sadece hemşire ile konuşabildim bugün, progestan fitil yapıyor normal dedi. İnşallah bir an önce kesilir, normal bişey de olsa insan kötü oluyor

Yarin çok güzel haberlerle gel inşallahhhh 🤲 ❤️

Ben de sadece hemşire ile konuşabildim bugün, progestan fitil yapıyor normal dedi. İnşallah bir an önce kesilir, normal bişey de olsa insan kötü oluyor

Yarin çok güzel haberlerle gel inşallahhhh 🤲 ❤️
Amin canım İnşallah hepimiz endişelerimizden kurtulalım bi an evvel bol bol Uzan istirahat et

Amin canım İnşallah hepimiz endişelerimizden kurtulalım bi an evvel bol bol Uzan istirahat et
İnşallahhh 🤲 daha önceden hiç tecrüben var mı tüp bebekte, çok içimi rahatlattın ya Allah razı olsun ❤️ korkumun sebebi aslında ilk degerimin biraz düşük olması. 9. Gün 71 geldi. Şöyle 100 falan olsaydı bir tık daha rahat olurdum belki. 11 gün yukselldi 213 oldu ama işte. Yine de Allah'ın dediği olur bekleyip göreceğiz

Korkma canım benimde oğluma gebeyken 6. Haftada olmuştu 1 gün sürdü geçti bir sıkıntı olmadı şükür

İnşallahhh 🤲 daha önceden hiç tecrüben var mı tüp bebekte, çok içimi rahatlattın ya Allah razı olsun ❤️ korkumun sebebi aslında ilk degerimin biraz düşük olması. 9. Gün 71 geldi. Şöyle 100 falan olsaydı bir tık daha rahat olurdum belki. 11 gün yukselldi 213 oldu ama işte. Yine de Allah'ın dediği olur bekleyip göreceğiz
Valla 3 kere bir yerde 2 kere de şimdiki merkezimde oldum bu 3. Olan tuttu.Boş gebelik dış gebelik kimyasal hepsini yaşadım bir defasında değerim 39 falandı doktor direk olumsuz konuşmuştu çok ağladım üzüldüm ben pozitif görünce oldu diye ümitlendim ama işte öyle olmuyormuş senin maşallah 2. Değerin güzel yükselmiş nasipten ötesi yok yani üzülmemiz bişey değiştirmeyecek o yüzden pek kafamı takmamaya başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum dış gebelikte de üzülmekten çok şükrettim tüpüm alınmadan atlattım diye.

Valla 3 kere bir yerde 2 kere de şimdiki merkezimde oldum bu 3. Olan tuttu.Boş gebelik dış gebelik kimyasal hepsini yaşadım bir defasında değerim 39 falandı doktor direk olumsuz konuşmuştu çok ağladım üzüldüm ben pozitif görünce oldu diye ümitlendim ama işte öyle olmuyormuş senin maşallah 2. Değerin güzel yükselmiş nasipten ötesi yok yani üzülmemiz bişey değiştirmeyecek o yüzden pek kafamı takmamaya başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum dış gebelikte de üzülmekten çok şükrettim tüpüm alınmadan atlattım diye.
Öyle tabi, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız, dua edelim Allah kerim.
İnşallah bizim için güzel günler yakindadir
Yarın icin dua edeceğim sana ❤️

Canım bende yedi yıldır evliyim benim de bu üç geçen ay bende kimyasal oldum seni çok iyi anlıyorum vardır Rabbimin bir bildiği demekten başka çaremiz yok inanıyorum senin senen olacak her şey gönlünce olsun 🤲🏻🤲🏻🌼
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🌸

Öyle tabi, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız, dua edelim Allah kerim.
İnşallah bizim için güzel günler yakindadir
Yarın icin dua edeceğim sana ❤️
Çok teşekkür ederim kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bende hepiniz için dua ediyorum maşallah bu gruptan baya pozitif gördük şimdi de kese kalp atışı haberlerimizle gelelim

Kızlar ben bu siteyi yeni kullanıyorum tüp bebek transferi olmadim sadece asilama oldum ve asilamanin 9. Günümdeyim grip oldum öksürmekten canim çıktı resmen bu tutunmayi etkiler mi aranızda bilen var mi bu arada Rabbim herkesin sonuçlarını pozitif çıkarsın inşallah
Hapşırık ve öksürük tutunmayı etkilemiyor

İnşaAllah canım heycanla sabahı bekliyorum 😊

Diğer yaşadığınız gebeliklerde pgt yaptırmışmıydınız

Bu eşler zaten başlı başına sıkıntı onlarmı tedavi görüyor bizmi belli değil bizden daha kaprisliler bende dün eşimle tartıştım dün balkonda meyve vardı ağır diye mutfağa getirirmisin dedim 40 tane laf söyledi ben kalktım kendim tek tek taşıdım mutfağa o sinirle çamaşırlığı çıkardım çamaşır serdim ağlaya ağlaya gerçekten Allah eşe bile muhtaç etmesin küsüm hala
Kesinlikle eş olayı bu durumda çok sıkıntı benim tüm moralimi bozdu ve inanın ben şuan sadece burada pozitif çıkanları okumaya moral bulmaya geldim 3. Gün embriyo transferiyim bugün 4. Günüm ve inanın sadece buradaki yorumları okuyup mutlu olmaya geldim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Kesinlikle eş olayı bu durumda çok sıkıntı benim tüm moralimi bozdu ve inanın ben şuan sadece burada pozitif çıkanları okumaya moral bulmaya geldim 3. Gün embriyo transferiyim bugün 4. Günüm ve inanın sadece buradaki yorumları okuyup mutlu olmaya geldim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Birine muhtaç durumda olmak gerçekten zor ve inanın bir bardağı bile kaldırmayan varken ben her işimi yaptım sadece hafta 1-2 kez süpürge açıyor birde klozeti vs temizliyor onun dışında yemek çamaşır bulaşık ev toplama çocukla ilgilenme her şeyi yapıyorum yinede söyleniyor.

Birine muhtaç durumda olmak gerçekten zor ve inanın bir bardağı bile kaldırmayan varken ben her işimi yaptım sadece hafta 1-2 kez süpürge açıyor birde klozeti vs temizliyor onun dışında yemek çamaşır bulaşık ev toplama çocukla ilgilenme her şeyi yapıyorum yinede söyleniyor.
Bu yaptıklarını bile lütuf sanıyorlar Allah yardımcımız olsun

Back
X