• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bu arada ben de kimseye söylemedim. Allah korusun her ihtimal var kimseyi boşuna heveslendirmek istemem

Ah evet o yorumları gördükçe de insanın modu daha bi düşüyor. Biraz uzaklaşmak gerek sanırım. Her insanın durumu birbirinden farklı. Benim mesela belki kistlerim miyomum ağrı yapıyordur belki başka birinde başka bir sebepten ağrı vardir. Neyse ultrasonda her şey belli olacak inşallah. İyi düşünelim 😔
Rabbime sığınıp bekliyorum herşey ondan geliyor korktuğumuzu başımıza getirmesin evlatlarımız ile sınamasın 🤲

Kızlar sürekli ağrısı olan var mı ya ben korkuyorum artık bu ağrıdan.
Uyuyunca geçiyor uzaninca geçiyor. Ayaktayken sağda hafif bir ağrı var canımı sıkıyor normal mi bir bilsem 😔
Benimde öyle çok ayakta durunca ağrım oluyor sanki adet başlangıcı gibi

Genel anlamda bende ağrı yok dün biraz sızı batmalar oldu ilk kez karnımda bence hiç üzülmeyelim herkesin süreci kendine özgü hepimizin bünyesi farklı Rabbim hepmizin yardımcısı olsun bakın belirti olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz sanırım doğuma kadar bu stres ve korkularımız dinmeyecek annelik güdüsü bence 🤣🙈

Kızlar çalışıyor musunuz çalışanlar kendini kısıtlıyor mu

Bu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyo😂 olduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs

Bu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyo😂 olduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs
Ben de dün akşama kadar hiçbir şey hissetmedim noluyo böyle ya dedim. Sonra akşam tekrar ağrılar başladı. Bu sefer de niye ağrı var diye üzülmeye başladım 😅

Back
X