19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben kalçadan olanıda yaptırmıştım daha önce ama çok yakıyor bide ağrı yapıyordu ilk yapıldığında zor yürüyordum bu göbekten olanı ilk defa kullandım sgk karşılamıyor ama çok rahatmış yakma ağrı gibi derdi yok hemde kendim yapabiliyorum kolay oluyor. Doktorum kalçadan olanıda yazabilirim dedi ama galiba buna devam edeceğim🤭
Evet ilk başta gerçekten öyle topallıyrodum ben de karından istedim ama ısrarla bunu önerince mecburen devam ettim haftaya kesiyor zaten az kaldı çok şükür

Merhabalar kaç haftalık hamilesiniz benim 8 hafta oldu göbek deliğinin altında akşamları hafif sancı ağrı gibi oluyor sizde de oluyor mu

Merhaba mahsuru yoksa ben de kiloluyum ve transfer hazırlığındayım size bu konuda bir öneride bulundular doktorum çok karışmasa da biraz zayıflayıp önerdi transferi kafam çok karışık
Transfer aşamasında birşey demedi ama pozitif sonucu alınca dikkat et çok kilo almamaya çalış ekmek pilav tatlı vs uzak dur dedş

Benim çok kimyasal gebelik ve düşüklerim oldu birde en son düşüğümde trizomi 16 çıkmıştı o yüzden tedbir önlem amaçlı yaptırmamı önerdi bende yaptırdım. En çok görülen ülkemizdeki yaygın 4 hastalık için tarama yapıyorlar 15 bin tl ye yaptırdım ben eve hemşire gelip kanımı aldı. İnşallah 12. Haftada da fetal DNA yaptıracağım. Bana ikili üçlü test önermedi çünkü yaştan dolayı onlarda risk çıkma ihtimali çok o yüzden fetal DNA yaptırıp diğerlerini yaptırmayacağım
Anladım o zaman çok iyi yapmışsın temiz de çıkmış. Fetal de mi genoksta olacak güvenilir miymiş? Felaket ücretler dönüyor bi de

Anladım o zaman çok iyi yapmışsın temiz de çıkmış. Fetal de mi genoksta olacak güvenilir miymiş? Felaket ücretler dönüyor bi de
Bunun sonucunu henüz almadım 2-3 haftada çıkıyor inşallah temiz gelir 🤲 fetal için eğer sigortam karşılarsa gittiğim hastanede Acıbadem’de yaptıracağım ama karşılamazsa onu da Genoks da yaptıracağım inşallah. Laboratuvarı Ankara’da yurtiçi bir firma çoğu tüp bebek merkeziyle çalışıyorlar yeni teknolojiyi kullanıyorlar benim transfer edilen embriyo pgt liydi zaten o yüzden yurtdışı laboratuvarlı firmalara bakmadık doktorum buranın yeterli ve güvenli olduğunu söyledi

Merhabalar kaç haftalık hamilesiniz benim 8 hafta oldu göbek deliğinin altında akşamları hafif sancı ağrı gibi oluyor sizde de oluyor mu
Çok ani kalkışlar vs yaparsam oluyor onun dışında hemen hemen bütün belirtiler kaybolmaya başladı yavaş yavaş 8+5 haftalık yarın kontrolüm var benimde

Kızlar t+9 da kan verdim 2.50 çıkmış 5.gün embriyosu 4aa çift embriyo transferi yapılmıştı asıl kan testi günüm yarında lütfen yazar mısınız başına gelen var mı böyle bir durum 🥺

Kızlar t+9 da kan verdim 2.50 çıkmış 5.gün embriyosu 4aa çift embriyo transferi yapılmıştı asıl kan testi günüm yarında lütfen yazar mısınız başına gelen var mı böyle bir durum 🥺
Çok düşük bir değer negatif sanırım yarına kadar artma olurmu bilemedim

Çok ani kalkışlar vs yaparsam oluyor onun dışında hemen hemen bütün belirtiler kaybolmaya başladı yavaş yavaş 8+5 haftalık yarın kontrolüm var benimde
Bendede yok birde ilk gebelik bazen korkuyorum acaba birşey mi oldu diyorum sonrada diyorum olsa kanamam olur diye bakalım cuma kontrolüm var benimde bakalım birşey olmamıştır inşallah

O değer çatlatma iğnesi vs varsa ondan da oluşabilir 2 gün sonra 2 katı artmış olsa bile az gibi 2. Transferimde 48 çıkmıştı ona bile doktor direk ümitsiz konuştu ve öyle çıkmıştı ama nasip yine de belli olmuo bu işler

Benimde belirtiler kaybolmaya başladı çalışıyorum gündüz dinlenemiyorum akşam o yüzden oluyor sanırım

Benimde belirtiler kaybolmaya başladı çalışıyorum gündüz dinlenemiyorum akşam o yüzden oluyor sanırım
Mide bulantım ağız tadında değişiklik vs vardı mesela son 2-3 gündür baya baya azaldı hiç yok gibi hatta

Bendede yok birde ilk gebelik bazen korkuyorum acaba birşey mi oldu diyorum sonrada diyorum olsa kanamam olur diye bakalım cuma kontrolüm var benimde bakalım birşey olmamıştır inşallah
Allah'ın izniyle birşey olmaz inşaAllah canım bazen bende tedirgin oluyorum ama birşey olsa anlarız

Kanama gören kızlara sormak istiyorum ev işi yapıyor musunuz

Back
X