- Emoji Skoru
- 886
- Puanlar
- 73
Rengi kırmızı mıİnşaAllah ya çok panik oldum şuanda iç çamaşırıma kadar gelmiş görünce korktum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rengi kırmızı mıİnşaAllah ya çok panik oldum şuanda iç çamaşırıma kadar gelmiş görünce korktum
Ağrım çok az belimde var birde ayağa kalktıkça kasıklarımda oluyor birazAğrın varmı canım
Kahverengi bordo arası bir renkRengi kırmızı mı
Canım ayağa kalkma yat ve hala geliyorsa bence bekleme gitKahverengi bordo arası bir renk
Eşimi bekliyorum canım o gelene kadar devam ederse gideceğimCanım ayağa kalkma yat ve hala geliyorsa bence bekleme git
Allahın izniyle birşey olmaz canım ama bence yinede gitEşimi bekliyorum canım o gelene kadar devam ederse gideceğim
Hemşire şuan gitmene gerek yok bekle ağrın olursa kanama artarsa git dediAllahın izniyle birşey olmaz canım ama bence yinede git
Mantıklı aslinda. Bi sorayım belki faydası olurCanım bence doktoruna git serum falan bağlasınlar
Canım banada tüp bebek doktorum hep bekle dedi ama şuan yaşadığım şehirde kontrolümü yapan doktorum kanama gördüğün gibi gel diyor ben o yüzden 1 damla dahi görsem gittim çünkü onlar ped takibi yapıyorlarHemşire şuan gitmene gerek yok bekle ağrın olursa kanama artarsa git dedi
Bencede canım evet şuan bizim kan depolarımızdan faydalanıyor bebek ama ben çok halsiz kalıyordumMantıklı aslinda. Bi sorayım belki faydası olur
Eşim gelsin gideceğim olmazsa canım aşırı paniğim şuanda hemşire yat dedi ama evde oğlum var yatmak pek mümkün değilCanım banada tüp bebek doktorum hep bekle dedi ama şuan yaşadığım şehirde kontrolümü yapan doktorum kanama gördüğün gibi gel diyor ben o yüzden 1 damla dahi görsem gittim çünkü onlar ped takibi yapıyorlar
Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz canım yakın akraban falan varsa çağır gelsinlerEşim gelsin gideceğim olmazsa canım aşırı paniğim şuanda hemşire yat dedi ama evde oğlum var yatmak pek mümkün değil
Birazdan eşim gelir canım inşaAllah kötü birşey olmazRabbimin izniyle hiçbirşey olmaz canım yakın akraban falan varsa çağır gelsinler
Evet özellikle susuzluk sıkıntı ya. İnşallah düzelir her şey yoluna girerBencede canım evet şuan bizim kan depolarımızdan faydalanıyor bebek ama ben çok halsiz kalıyordum
Şimdi tekrar baktım peçeteye silince gelen az bir pembelik var sadece leke gibiRabbimin izniyle hiçbirşey olmaz canım yakın akraban falan varsa çağır gelsinler
Geçmiş olsunn şimdi okudum yazdıklarını. Sakin kalmaya çalış bişey yoktur inşallah. Mutlaka hemen gidip muayene ol ki kafan rahat olsun sürekli stres yapmaEşim gelsin gideceğim olmazsa canım aşırı paniğim şuanda hemşire yat dedi ama evde oğlum var yatmak pek mümkün değil
En doğrusu bu olacak galiba eşim gelsin gideceğim hemenGeçmiş olsunn şimdi okudum yazdıklarını. Sakin kalmaya çalış bişey yoktur inşallah. Mutlaka hemen gidip muayene ol ki kafan rahat olsun sürekli stres yapma![]()
Kesinlikle git. Yoksa sürekli düşünüp stres yaşayacaksın. Bişey yoktur muhtemelen. İçin rahatlar en azındanEn doğrusu bu olacak galiba eşim gelsin gideceğim hemen
Olmaz canım İnşallahBirazdan eşim gelir canım inşaAllah kötü birşey olmaz![]()
İnşallah canımEvet özellikle susuzluk sıkıntı ya. İnşallah düzelir her şey yoluna girer