Anneleriyle konuşun. Korona var ya neden dikkat edilmiyorMerhaba, komsularimin cocuklari var biri 12 digeri 10 yaslarinda erkek cocuklar deyim yerindeyse tam fırlamalar. Benim oğlum 19 aylık bu cocuklar oglumla cok ilgileniyorlar oynuyorlar hatta bazen o kadar fazla ki rahatsiz oluyorum surekli kucak opme falan bu donemde rahatsiz edici bir durum ama cocuklari kiracagim diye de bir sey diyemiyorum. Cocuklar 1 2 defa evime de geldiler oynadilar bir sure sonra surekli yapmaya basladilar her gun ve ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim ve geri cevirmeye de basladim. Ama yok pes etme yok gunde 3 defa kapiya dayandiklari oluyor. Yemek yiyor diyorum uyutuyorum diyorum kac kere geri cevirdigimin haddi hesabi yok. Ama yok yok pes etmek yok gunde 2 defa geliyorlar bazen anlasinlar diye de istiyorum yok yaa medusaan abla yaaa o kadar. Bi ara biz oglunu alip asagida oynayalima getirdiler mevzuyu ne munasebet dedimNasil basedicem ben bunlarla☹
Açmazsanız giderler.
açıp cevap vermek yerıne hiç açmayın.
pavlov hesabı alışırlar bi süre sonra diye düşünüyorum.
cok sevmısler demek ki ama yanlış bısey sureklı gelmelerı kontrol eden ana babaları yok demek ki.
Bir kere onu da yapacak oldum ama anlamadilar evde oldugumu bildikleri icin israrla zili calmaya devam ettiler o kadar da kirici olmak istemiyorum aslinda cocuklar netice de ama yapistilar resmen annelerini de severim aslinda ama cocuk cok kadinda ilgilenemiyor saliyor.
Anneleriyle konuşun. Korona var ya neden dikkat edilmiyor
annelerine söylerdim ama eğer çocuklar hala yapıyorsa bir kere siz ya da eşiniz kapıyı aralayarak açın , çocuklar bakın korona var hastalık geziyo ortalıkta , kimseyle görüşmüyoruz böyle eve gelip durmayın, siz kendiniz oynayın gidip ben müsait değilim açamam size kapıyı vs deyin kapatın.
bir de onlar ergenliğe girecek çocuklar, sizin çocuğunuzla işleri yok bak Allah korusun meraklarının arttığı dönemde o meraklarını sizin çocuğunuzda gidermeye kalkarlar.
Bu tip konuları açıp, ne yapacağını soran arkadaşlara ben de şaşırıyorum.
Geçen de bir başka eve dadanan çocuk konusu vardı forumda.
Açık, net ve kararlı olacaksınız hepsi bu.
Ayrıca çocuk bile olsa bir başkasının bebeğinizi kucaklayıp, öpmesine nasıl
müsade ediyorsunuz?
Anlamak mümkün değil.
Üstelik ortalıkta virüs kol gezerken.
Çocuklar kırılmasın, komşuya ayıp olmasın derken sizin bebeğiniz hasta olmasın da...
Allah muhafaza.
12 yaşındaki çocuk neyin ne olduğunu anlayabilecek yaşta. Hayırdan da anlayabilir. Bir kez daha geldiklerinde bu dönemde gelmelerinin tehlikeli olduğunu, çocuğu da kendilerini de riske atmak istemediğini söyleyin. Eğer anlamazlar bir daha hiç açmayın.
Şaşırarak okuyorum böyle şeyleri
Şu devirde hala çocuğunu başkasının evine gönderen insanlar var
Neler duyuyoruz, neler okuyoruz üzerine bir de pandemi var bu nasıl rahatlık insanlardaki hayretler içerisindeyim
Erkek çocuklarının o yaş grubuyla ilgilenmekten zevk aldığını hiç görmemiştim.Merhaba, komsularimin cocuklari var biri 12 digeri 10 yaslarinda erkek cocuklar deyim yerindeyse tam fırlamalar. Benim oğlum 19 aylık bu cocuklar oglumla cok ilgileniyorlar oynuyorlar hatta bazen o kadar fazla ki rahatsiz oluyorum surekli kucak opme falan bu donemde rahatsiz edici bir durum ama cocuklari kiracagim diye de bir sey diyemiyorum. Cocuklar 1 2 defa evime de geldiler oynadilar bir sure sonra surekli yapmaya basladilar her gun ve ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim ve geri cevirmeye de basladim. Ama yok pes etme yok gunde 3 defa kapiya dayandiklari oluyor. Yemek yiyor diyorum uyutuyorum diyorum kac kere geri cevirdigimin haddi hesabi yok. Ama yok yok pes etmek yok gunde 2 defa geliyorlar bazen anlasinlar diye de istiyorum yok yaa medusaan abla yaaa o kadar. Bi ara biz oglunu alip asagida oynayalima getirdiler mevzuyu ne munasebet dedimNasil basedicem ben bunlarla☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?