19 aylık oğlum ile oynamak için sürekli eve gelmek isteyen 12 yaşında komşu çocukları

bence çocuklar geldiğinde kapıyı açmayın. Ve çocukların aileleriyle konuşun. Çocuğunuza hastalık bulaştırabilirler . Yada çocuk olsalar bile her zaman iyi niyetli olmayabilirler (taciz gibi olaylar olabilir bilemezsiniz). Hem çocukların yaptığı büyük şımarıklık ve yüzsüzlük. Sırf çocuk oldukları için mübah sayılmıyor böyle şeyler. Ailelerinin veremediği terbiye yüzünden sizi rahatsız etmeye hakları yok

Ailelerine soylemedim ama çocukların yuzune karsi bu donemde almak istemedigimi soyledim hastaliktan dolayi. Yine anlayisla karsiladilar. Allah korusun ben de ondan korkuyorum.

Sanki oyuncak bebek 19 aylik cocukla 12 yas bence oynamak icinn akran degl

Annelerine soyleyeceksiniz onlar salmayacak size. Ne sorumsuz insanlar var ya. Ben kucukken akraba cocuklariyla boyle oynamaya gitmek istemistim de annem izin vermemisti asla.

Ac kapıyı cocuklar corona var ben eve kımseyı kabul etmıyorum vırus bıtınce oynarsınız de gonder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…